A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

De'Longhi CGH1020D

Termékkatalógus
De'Longhi CGH1020D
4,8 23 értékelés
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 2 db, teflon, összesen 851 cm2 grillfelület, grill anyaga: rozsdamentes acél, időzítő, tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás és kivehető rács, tömege: 6,9 kg
Kód:  DLGR002 Termékszám:  cgh1020D Gyártó honlapja:

De'Longhi CGH1020D


Elektromos grillsütő

Te is szereted a grillezett húst és más finomságokat, melyeket nem lehet serpenyőben elkészíteni? Nincs szükséged drága és sok helyet foglaló kültéri grillsütőkre. A De'Longhi praktikus alternatívával állt elő: az új CGH 1020D elektromos grillel. A nagyobb sütőkhöz képest kevesebb gondod lesz vele, és kisebb konyhákban is elfér. Kisebb mérete ellenére is tökéletes családoknak, ugyanis nagy sütési felülettel bír (37 x 23 cm, kinyitva pedig 37 x 45 cm). Szállításhoz és tároláshoz lezárhatod.


Sokféle felhasználási lehetőség

Ezzel a multifunkcionális grillel nem csak kiváló sült húsokat, hanem grillezett zöldségeket vagy paniniket, első osztályú halételeket és hamburgereket is készíthetsz. Nyitott és zárt állásban egyaránt használhatod. Sokoldalúsága miatt mindenképp megér egy próbát.


Tarts mindent kézben

A grill elülső oldalán található, 70 x 30 mm-es nagy kijelző biztosan magára vonja a figyelmet. A panelen vezérelheted és figyelemmel kísérheted a sütési folyamatot, beállíthatod a hátralévő időt és az egyes sütőlapok hőmérsékletét. A hőmérséklet szabályozására két egymástól független gomb szolgál, sütőlaponként egy-egy.

 

A karbantartásánál mi sem egyszerűbb

Egy grill karbantarthatósága ugyanolyan fontos, mint az étel elkészítése. Ezt elősegítendő az egyes sütőlapok egyszerűen kivehetők az oldalsó gombok megnyomásával és mosogatógépben moshatók. Ugyancsak kivehető a kisülő zsírt összegyűjtő csepptálca. A tisztításhoz mellékelünk egy praktikus spatulát, amely segítségével a sütőlapokról könnyedén eltávolíthatod az ételmaradékot.

 

Nincs több hiba

Töltsd le telefonodra vagy tabletedre a De'Longhi alkalmazását, amely segít a legjobb grillezett finomságok elkészítésében, így minden alkalommal tökéletes eredményt érhetsz el. Észre sem veszed, és máris profi grillező leszel.

 

További extrák

A készüléken kívül számos kiegészítőt is találsz a csomagban, ezek segítségével a grillsütő felhasználása még sokoldalúbb lesz. A csomag 2 sima és 2 bordázott sütőlemezt tartalmaz, valamint egy spatulát is adunk az ételmaradék eltávolításához.

Technikai adatok

Vnější rozměry (š × h × v)
mm
458 × 343 × 185
Váha
kg
6.9
Maximální příkon
W
2000
Napětí / Frekvence
V ~ Hz
220 / 240 ~ 50 / 60



Paraméterek

Anyag

Grillezőfelület anyaga
Teflon Kész!
Grill anyaga
Rozsdamentes acél Kész!

Grillfelület méretei

Grillfelület
851 cm2 Kész!
Grillfelület szélessége
37 cm Kész!
Grillfelület mélysége
23 cm Kész!

Grill méretei

Grill magassága
18,5 cm Kész!
Grill szélessége
45,8 cm Kész!
Grill mélysége
34,3 cm Kész!

Tömeg

Súly
6,9 kg Kész!

Felszereltség

Felszereltség
Időzítő, Tapadásmentes felület, Csepptálca, Hőszabályzás, Kivehető rács Kész!

Tulajdonságok

Tejlesítmény
2 000 W Kész!
Programok száma
3 Kész!
Grillfelületek száma
2 Kész!
Tápkábel hossza
0,9 m Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: De'Longhi CGH1020D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi CGH1020D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si De'Longhi CGH1020D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi CGH1020D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi CGH1020D.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ