30 dnů na vrácení Shop roku

De'Longhi ESAM6900.M

Termékkatalógus
De'Longhi ESAM6900.M
4,0 12 értékelés
Automata kávéfőző - 1350W, 15 bar, 1,4 l-es tartály, színes érintőképernyő, 6 felhasználói profil, integrált acél daráló, állítható adapter nagy bögréhez, automatikus tisztítás és vízkőmentesítés funkció, A energia osztály
Kód:  EAN3017d Termékszám:  ESAM6900M Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

De'Longhi ESAM6900.M

De'Longhi ESAM6900.M egy professzionális automatikus eszpresszó rendszer számos fejlett funkciók, hogy mozog a főzési folyamat, hogy egy teljesen új szintre. Úgy tervezték, az összes étterem és a vállalkozások, amelyek szeretnék egy valóban kiváló minőségű kávé. A készülék fel van szerelve egy színes érintőképernyő, áttekintésével a telepítési folyamat, és felgyorsítja a teljes működését. A fő erőssége eszpresszó ezután szabadalmaztatott "capuccino egy érintés" a tökéletes cappuccino, latte olasz kávé és macchiato latte, mind tejes. Az a képesség, hogy tárolja egyes beállításokat a kedvenc kávé készítmény nem soha nem volt könnyebb - beállíthatjuk, hogy akkora, mint egy kis, közepes vagy nagy kávét is befolyásolja az ízét és a hőmérsékletet. Minden a te kezedben van, és elmentheti a személyes beállítások akár 6 fő részére.

Többek között a funkciók a készülék De'Longhi eszpresszó ESAM6900 is a jelen lévő különleges konténer kedvenc forró csokoládé vagy termikus tejesdobozzal. Fel kell gyorsítani az adag kávét lehet készíteni, legfeljebb 2 espresso egyszerre. Van egy nagyon népszerű fúvóka habosító tej vagy egy külön gomb a kávé "hosszú" az igazi szerelmesek az aromás ital. Kávét is töltött kávébab és őrölt kávé - minden saját ízlésének megfelelően. Azt is értékelni fogják a jelenlétét beépített szemeskávé-daráló kínál 13 lehetőséget őrölni. Mint látható, ez a kávéfőző igazán alkalmazkodni.

Nagy használata is állítható adapter, hogy a kávé (88 mm-től 140 mm). Normál mindennapi nyüzsgés nagy gyakorolni párolva vagy az a lehetőség, hogy programozni az automatikus be- és kikapcsolása. Hála teljessége mutatója a víztartályt és kávédaráló van egy jó áttekintést a jelenlegi állapotát a készülék. Egy érdekes funkció a statisztikai mennyiségű csészéket. Mennyit tehet, hogy azokat egy hónapban? Kávézacc tálca kapacitása 14 csésze vagy 72 órával az első használat után.

Praktikus kivehető víztartály büszkélkedhet kapacitása 1,4 liter. Természetesen ott van a jelenléte egy vízszűrő és karbantartás is megkönnyíti az automatikus tisztítás és vízkőmentesítés funkció. Kávéfőző is támogatja, a víz keménységét. Impression kávé, mint egy autentikus olasz kávézó támogatni fogja a fűtési felület a kupát. Többek között a funkciók a készülék De'Longhi eszpresszó ESAM6900 tartalmaz egy kivehető csepptálca szintjelzéssel folyadék vagy automatikus leállítása, az energiafelhasználás csökkentése nullára. Bejelenti lezárása készítmény jel.

Műszaki adatok:

típus:
automata eszpresszó

Fogyasztás:
1350 W

nyomás:
15 bar

Energia osztály:
A

Előkészítő rendszer:
IFD

Preferences italok:
Espresso - Cappuccino - latte macchiato - Caffe Latte - forró tejet

kijelző:
Szín a cseh és a szlovák nyelv

Víztartály:
1,4 l

Tálca Kapacitás Bean:
250 g

Konténer kávézacc:
14/72 h

Magasság csésze:
88/140 mm (min / max)

Fűtés terület a csészék:
aktív

Egyéb jellemzők:
Az automatikus tisztítás és vízkőmentesítés funkció
Thermo tejesdobozzal
A speciális tartály készítéséhez forró csokoládé
gyors gőz
hangjelzéssel
Integrált csendes köszörű 13 beállítási lehetőségek durvaság
Kivehető csepegtető tálca vízszint jelző
6 felhasználói beállítások
Vízkőmentesítés, tisztító és öblítő programot
Funkciók kávé "hosszú"
Kapcsolja be a villamosenergia-ellátás
Stand-by funkció
Energiatakarékos funkció
Használata őrölt kávé
programozható bekapcsolásával
automatikus kikapcsolás
A mutató Cappuccino tisztító rendszer
Programozható vízkeménység
Cserélhető főzőegységet
vízszűrő
aroma lámpa

Feszültség és frekvencia:
220/240
50/60 Hz

méretek:
285 x 420 x 405 mm

súly:
13,5 kg

Színek:
ezüst és fekete

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: De'Longhi ESAM6900.M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi ESAM 6900 M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DéLonghi ESAM6900.M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DeLonghi ESAM6900.M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DeLonghi ESAM6900.M.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ