A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

De'Longhi ECAM 23.210.W Intensa

Termékkatalógus
De'Longhi ECAM 23.210.W Intensa
4,6 8 értékelés
Automata kávéfőző - fehér, 1450 W, 15 bar nyomás, Thermoblock, hőmérséklet-szabályozó, 1,8 literes víztartály, ikonok megjelenítése, daráló, speciális cappuccino habosító fúvóka, állítható mennyiségű kávé és víz, teljesen automatikus öblítő és vízkőtelenítő rendszer, energiatakarékos üzemmód
Kód:  EAN3018c Termékszám:  ECAM23.210.W Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

De'Longhi ECAM 23.210.W Intensa

A 15 bar szivattyúnyomással működő professzionális automata készülék hőmérséklet szabályzós termoblokkal és ikonos kijelzővel rendelkezik. A „My Coffee” funkció lehetővé teszi a vízmennyiség egyedi beállítását. A kávékifolyó magassága 86 és 142 mm között változtatható.  Egyenként programozható a kávémennyiség, a hőmérséklet (alacsony, közepes, magas) és a vízkeménység. Kivehető víztartálya 1,8 literes. Csészemelegítő része megtartja az ital hőmérsékletét és a tejhab tökéletesen sűrű állagát. Beépített darálójának köszönhetően őrölt és szemes kávéval is használható. Kávétartályába 150 g tölthető, a daráló 13 őrlési fokozatban állítható. Ha szükséges, egyszerre két vagy csak akár egy csésze kávé is készíthető.  A Cappuccino System állítható fúvókája a gőz, a levegő és a tej összekeverésével gazdag tejhabot készít.  A gépet programozható automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód teszi teljessé.  A könnyű kezelhetőséget segíti a kivehető központi egység és csepegtető tálca, valamint az automata öblítés funkció és a vízkőmentesítő program.

Műszaki adatok:

Szivattyúnyomás:
15 bar

Teljesítmény:
1450 W

Víztartály kapacitás:
1,8 l

Jellemzők:
Termoblock, elektronikus hőmérséklet-szabályozás
"My Coffee" funkció
Csészemelegítő
Kávédaráló
Cappuccino rendszer
13 fokozatú kávéőrlő
Programozható kikapcsolás
Energiatakarékos üzemmód
Teljesen automatikus öblítő és vízkőmentesítő program

Kávétartály kapacitása:
150 g

Szín:
fehér

Méretek:
31 x 44 x 51 cm

Tömeg:
9,1 kg

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: De'Longhi ECAM 23.210.W Intensa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi ECAM 23.210.W Intensa. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si De'Longhi ECAM 23.210.W Intensa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DéLonghi ECAM23.210.W Intensa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DéLonghi ECAM23.210.W Intensa.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ