A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

De'Longhi ECAM 23.420.SW Intesa

Termékkatalógus
De'Longhi ECAM 23.420.SW Intesa
4,7 10 értékelés
Automata kávéfőző - ezüst-fehér színű, 1450 W, 15 bar nyomás, Thermoblock hőmérséklet-szabályozó cseh és szlovák nyelvű kijelzővel, 1,8 literes víztartály, daráló, egyedi fúvóka cappuccino vagy forró tej készítéséhez, állítható mennyiségű kávé és víz, teljesen automatikus öblítő és vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód
Kód:  EAN3018h Termékszám:  ECAM23420SW Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

De'Longhi ECAM 23.420.SW Intesa

A DéLonghi ECAM 23.420.SW Intesa egy 15 bar nyomású kávéfőző, amely professzionális kávéfőzést biztosít. Elektronikus Termoblock hőmérséklet-szabályozó rendszerének köszönhetően kávéját pillanatok alatt elkészítheti. A készülék cseh és szlovák nyelvű kijelzővel kapható. "My Coffee" funkciója lehetővé teszi, hogy a vízmennyiséget kedvenc csészéjének megfelelően állítsa be. A kávé mennyiségét, hőmérsékletét (alacsony, közepes, magas), és a víz keménységét szintén beállíthatja. A kávéfőzőbe tölthető kávészemek nagysága 86-142 mm közötti tartományban mozoghat. A készülék eltávolítható víztartályának térfogata 1,8 liter.

Használat előtt a csészék előmelegíthetők, így itala hosszabb ideig meleg marad és a tökéletesen sűrű hab sem tűnik el a kávé tetjéről. A 13 fokozattal rendelkező integrált kávédarálót nemcsak normál kávé, de kávébab is őrölhető, ezáltal bármikor élvezheti a kávé friss aromáját. A kávétartály űrtartalma 150 gramm.

Ha kedveli a cappucinót, értékelni fogja a Cappuccino System funkciót, amely összekeveri a gőzt, a levegőt és a tejet, hogy krémes, tejes habot állítson elő. A forró tej funkció elsősorban Caffe Latte előállítására szolgál. A kávéfőző programozható leállítással és energiatakarékos üzemmóddal is rendelkezik.

A tartály és a csepptálca kivehető a könnyebb karbantartásért. A készülék továbbá teljesen automatikus öblítés és vízkőmentesítés programmal van ellátva és ezüst-piros színben kapható.
 

Műszaki adatok:

Nyomás:
15 bar

Fogyasztás:
1450 W

Víztartály kapacitás:
1,8 l

Jellemzők:
Termoblock elektronikus hőmérséklet-szabályozás
"My Coffee"
Csészemelegítő

Beépített daráló 13 őrlési fokozattal
Cappuccino System
Forró tej funkció 

Eltávolítható víz-és csepptartály
Programozható kikapcsolás
Energiatakarékos üzemmód
Teljesen automatikus öblítés és vízkőmentesítés

Kijelző:
Cseh és szlovák nyelv

Kávébab tartály:
150 g

Szín:
Ezüst-fehér

Méret:
31 x 44 x 51 cm

Súly:
9,1 kg

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: De'Longhi ECAM 23.420.SW Intesa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi ECAM 23.420 SW Intensa. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DéLonghi ECAM 23.420.SW Intensa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi ECAM 23.420.SW Intensa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi ECAM 23.420.SW Intensa.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ