Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

De'Longhi Magnifica Compact ECAM 23.460 S

Termékkatalógus
De'Longhi Magnifica Compact ECAM 23.460 S
4,7 8 értékelés
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,8 l, időzítő, két csésze készítése egyszerre, tejrendszer, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízkőtelenítő program, állítható magasságú állvány, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 34 × 23,8 × 43 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
183 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EAN3346d Élettartam: 12 hónap Termékszám:  ECAM 23.460.S Gyártó honlapja:
De'Longhi Magnifica Compact ECAM 23.460 S 183 790 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

De'Longhi Magnifica Compact ECAM 23.460 S


De'Longhi ECAM 23.460 S elegáns automata kávéfőző

A De'Longhi ECAM 23.460 S automata kávéfőző gyakorlatilag bármilyen kávét elkészít számodra, sőt még luxus cappuccinoval is szolgál. Csak nyomd meg a gombot, és a készülék mindenről gondoskodik számodra. Könnyedén beállíthatod a kávé ideális mennyiségét, hőmérsékletét és aromáját, hogy azeredmény pontosan ízlésednek megfelelő legyen. Az ezüst színű De'Longhi ECAM 23.460 S a kávébabot és az őrölt kávét is képes kezelni, illetve egyszerre két csésze italt készít. A tejes italok szerelmesei gazdag krémhabra számíthatnak a kávéfőző rendszerének köszönhetően,amely mindig megfelelően keveri a gőzt, a levegőt valamint a tejet. A dinamikus formatervezéssel büszkélkedő kávéfőző stílusos kiegészítőként is funkcionál a konyhában.

Innovatív LatteCrema tejrendszer

A De'Longhi ECAM 23.460 S automata kávéfőző innovatív tejhabosító rendszerrel rendelkezik. Ezt a rendszert pontos elektronikus vezérlés irányítja, így egyetlen gombnyomással elkészítheted kedvenc italod.

TÖKÉLETES VASTAGSÁG - A LatteCrema tejrendszer, amely három szintű habszabályozással is rendelkezik, tökéletes hab készítését teszi lehetővé, amely krémes és bársonyosan lágy állaggal büszkélkedik. A mikrobuborékok gazdag szerkezete biztosítja, hogy a tejhab kellemesen puha legyen.
TÖKÉLETESEN KRÉMES - ALatteCrema rendszer lehetővé teszi a legjobb arány elérését a hab és a tej között, amelynek köszönhetően például a cappuccino krémes állagával biztosan lenyűgöz majd.
TÖKÉLETES HŐMÉRSÉKLET - a De'Longhi ECAM 23.460 S a LatteCrema használatának köszönhetően pontos hőmérsékletet biztosít kedvenc kávéd elkészítéséhez.
AZ UTOLSÓ CSEPPIG- a LatteCrema rendszer olyan hosszantartó tejhabot hoz létre, amelynek köszönhetően az utolsó cseppig élvezheted.


Kávéfőző az olasz De'Longhi cégtől

A De'Longhi ECAM 23.460 S optimális italkészítési nyomást biztosít

A kávé intenzív és gazdag aromáját a 15 bar optimális nyomás biztosítja, amelyet minden népszerű ital, például az espresso illetve cappuccino készítéséhez is használnak.

Modern Thermobloc vízmelegítő rendszer 

A De'Longhi kávéfőzők széles körében alkalmazott rendszer nem csupán az ideális kávéfőzési hőmérsékletet, de a teljes rendszer csendes működését és gyors melegítését is biztosítja.

Acélcsiszoló 13 fokozattal rendelkező őrlési finomsággal

A De'Longhi ECAM 23.460 S kávéfőző csendes, mégis tartós darálója egyedi lehetőséget biztosít az őrlés finomságának beállítására, és a kiválasztott ital ennek megfelelő  elkészítésének módjára.

De'Longhi ECAM 23.460 S automata kávéfőző 

A De'Longhi ECAM 23.460 S LatteCrema tejrendszerrel rendelkezik

A rendszer lehetővé teszi a vastag krémes tejhabbal rendelkező kávé elkészítését. A tejhabosító fúvóka különböző habosítást tesz lehetővé a kávéból készített italok bizonyos típusai számára.

Állítható magasság a csészék számára - maximum 14 cm-es magasságig

A magasság beállításának köszönhetően különböző magasságú csészéket használhatsz. A magasság beállításával azt is biztosíthatod, hogy az elkészítés során a hab ne fröccsenjen a környező felületekre.

Automatikus kikapcsolás és energiatakarékos program

Az automatikus kikapcsolás funkció energiát takarít meg, ha elfelejted kikapcsolni a De'Longhi ECAM 23.460 S készüléket. A kávéfőző automatikusan átmossa a belső áramkört a kikapcsolás előtt.


Fedezd fel a De'Longhi automata kávéfőzőben rejlő minden lehetőséget 

Élvezd a kávázókban megszokott tökéletes ízvilágot a De'Longhi ECAM 23.460 S automata kávéfőzőnek köszönhetően, otthonod kényelmében. Valódi olasz eszpresszót, vagy inkább lungót szeretnél? A De'Longhi ECAM 23.460 S kávéfőző egyetlen gombnyomással elkészíti kedvenc kávéd. A kávé menyisége beállítható, majd akávéfőző memóriájában tárolható. Végül pedig ne felejtsd el a forgógomb segítségével kiválasztani a kávé aromájának intenzitását. A kávéfőző fúvókával is rendelkezik a tej habosítására illetve melegítésére, ennek köszönhetően olyan tejes italokat is élvezhetsz, mint a cappuccino vagy a latte macchiato. Bónuszként a De'Longhi ECAM 23.460 Svízforraló funkcióval is rendelkezik - így elektromos vízforraló nélkül készíthetsz teát.


Csakis a legjobbakkal rendelkezik

A De'Longhi ECAM egy beépített, csendes, 13 fokozatú acéldarálóval rendelkezik a kávébab őrléséhez. A tartály 250 gramm kávét képes befogadni, peremét pedig tömítő gumi borítja. Ennek köszönhetően megtartja a kávébabok összetéveszthetetlen illatát, és az elkészült ital minden érzéked számára örömet fogszerezni. Természetesen őrölt kávét is használhatsz, amely különösen alkalmas   koffeinmentes kávé készítéséhez. A De'Longhi ECAM 23.460 S főzőegysége kivehető, így minden gond nélkül tisztítható. A De'Longhi szabadalmaztatott, cső nélkülifőzőrendszere és az előfőzési technológia együtt garantálják a higiéniai kényelmet. A De'Longhi ECAM 23.460 S kávéfőzőnyomása 15 bar, a víztartály kapacitása pedig 1,8 liter.


A De'Longhi ECAM 23.460 S automata kávéfőző modern technológiát alkalmaz

A De'Longhi ECAM 23.460 S kávéfőző minden egyes be- és kikapcsoláskor átmossa önmagát, és figyelmeztet a vízkőoldás szükségességére. A menüben speciális lehetőségeket is találsz -vízszűrőt telepíthetsz, beállíthatod a vízkeménységet (4 keménységi fok közül választhatsz), és energiát takaríthatsz meg, így biztos lehetsz benne, hogy megfelelően gondoskodsz az eszközről, és jó állapotban tartod. Ezenkívül az elkészített italok statisztikája automatikusan tárolódik a De'Longhi ECAM 23.460 S ezüst színűkávéfőző memóriájában. A víztartály könnyen eltávolítható, csupán ki kell húznod és manuálisan feltöltheted. A csepptálca vízszintjelzővel rendelkezik, így teljes mértékben ellenőrizheted a vízmennyiséget, és ha szükséges, egyszerűen kiürítheted a tálcát. A készülék további előnye a kávéfőző tartály nagy kapacitása. A De'Longhi ECAM 23.460 Skávéfőző lehetővé teszi a kávéőrlemény tárolását akár 14 csésze mennyiségig, illetve legfeljebb 72 órán keresztül. Biztosan értékelni fogod, hogy a készülék vezérlése rendkívül intuitív, így minden opciót gyorsan megtalálsz majd.


De'Longhi ECAM 23.460 S tele funkciókkal

A De'Longhi ECAM 23.460 S automata kávéfőző új thermoblock-kal rendelkezik, amely fenntartja a megfelelő és állandó hőmérsékletet. A készüléket készenléti üzemmódba kapcsolhatod, és természetesen automatikus kikapcsolási funkcióval is büszkélkedik. A kávéfőző másik előnye az energiatakarékosság érdekében egykapcsoló, amely nullára csökkenti a fogyasztást. Sőt, a bonyolult tisztítás miatt sem kell aggódnod. A De'Longhi ECAM 23.460 S be- és kikapcsolás során automatikusan megtisztítja önmagát, az egyes alkatrészek karbantartása pedig egyszerű. A szintjelzővel rendelkező csepptálcát például egyszerűn kiveheted és vízzel elöblítheted.


A kávéadapter beállítható magassága

A De'Longhi ECAM 23.460 S automata kávéfőzővel beállíthatod a kávéadapter magasságát, így 86–142 mm-es csészéket és poharakat is használhatsz hozzá. A magasság beállítása azt is biztosítja, hogy az italok egységes krémet kapjanak, így a De'Longhi ECAM 23.460.S készülék a kávézás tökéletes élményét nyújtja.


>

Megvásárolható tartozékok

De'Longhi ECAM 23.460 S

De'Longhi vízkőoldó 

Az új, környezetbarát De'Longhi EcoDecalk még hatékonyabban távolítja el a vízkövet a kávéfőzőből. Kiváló minőségű, biológiailag lebomlótermészetes anyagokból készül, így nem szennyezi a környezetet. Az 500 ml-es készítmény 4 vízkőoldási ciklushoz elegendő.

De'Longhi ECAM 23.460 S

De'Longhi vízszűrő

Lágyítja a vizet, és az ECAM, ETAM, EC 680 valamint ESAM 5500 készülékekkel kompatibilis.

De'Longhi ECAM 23.460 S

Kimbo De'Longhi kávé

3 típus közül választhatsz 1 kg-os vagy 250 g-os kiszerelésben:

  • Classic (60 % Robusta, 40 % Arabica)
  • 100% Arabica
  • Prestige (65 % Arabica, 35 % Robusta)

De'Longhi ECAM 23.460 S

Poharak

Ezek a kézzel fújt boroszilikát poharak dupla hőmegtartó fallal rendelkeznek. Megőrzik a hideg és meleg italok hőmérsékletét, és tökéletesen illeszkednek a kézbe. 3 típus áll rendelkezésedre a különböző italokhoz: espresso, cappuccino és latte macchiato. Mindegyik típus mosogatógépben tisztítható.


MŰSZAKI ADATOK
Méretek (W × H × H)238 × 430 × 351 mm
Tömeg9 kg
Fogyasztás

1 450 W
Feszültség / frekvencia

220/240 ~ 50/60 V ~ Hz
A víztartály kapacitása

1,8 l
A kávébab tartály kapacitása

250 g
Átlagos fogyasztás készenléti állapotban<0,35 W
Átlagos fogyasztás energiatakarékos üzemmódban

<0,7 W

Paraméterek

Összehasonlít

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 450 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,8 l Kész!
A tejtartály térfogata
0,5 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Kávébab tartály kapacitása
250 g Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Időzítő, Két csésze készítése egyszerre Kész!
Ital tulajdonságok
Kávé intenzitás beállítása Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Tejrendszer automatikus tisztítása, Automatikus öblítés, Vízkőtelenítő program Kész!

Italok

Ital típusa
Espresso, Tejes kávéitalok Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló Kész!
Felhasználói felület
Érintésmentes kijelző Kész!
Italkészítés
Állítható magasságú állvány Kész!
Tejadagolás módja
Tejrendszer Kész!

Méret & súly

Mélység
43 cm Kész!
Szélesség
23,8 cm Kész!
Magasság
34 cm Kész!
Tömeg
9 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Őrlőrendszer

Darálómechanizmus anyaga
Kerámia Kész!
Őrlési fokozat
13 Kész!
Daráló funkciók
Állítható őrlési finomság Kész!

Receptek

Tejes receptek
Caffe latte, Cappuccino Kész!
Nem tejes receptek
Espresso, Double Espresso/Doppio Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: De'Longhi Magnifica Compact ECAM 23.460 S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi Magnifica Compact ECAM 23.460 S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si De'Longhi Magnifica Compact ECAM 23.460 S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi Magnifica Compact ECAM 23.460 S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi Magnifica Compact ECAM 23.460 S.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ