Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

NESPRESSO De'Longhi Citiz EN167.W

Termékkatalógus
NESPRESSO De'Longhi Citiz EN167.W
4,3 3 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 1 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, csepegtető rendszer és energiatakarékos üzemmód, 11,3 cm széles, 27,7 cm magas, 37,2 cm mély, 3,5 kg, fehér színű
Kód:  EAV301a08 Termékszám:  EN 167 W

NESPRESSO De'Longhi Citiz EN167.W


Főzz barista minőségű kávét kényelmesen otthon

A Nespresso CitiZ kávéfőzők segítségével kiváló ízű és gazdag aromájú valódi eszpresszót főzhetsz. A 19 bar nyomás garantálja a tökéletes eredményt. A különleges rendszer automatikusan állítja be a kapszulán átfolyó víz hőfokát és mennyiségét az előkészítés során, így az eredmény sűrű lágy crema lesz. A Nespresso kávégépek csupán 25mp alatt felmelegszenek, így a kávé egy szempillantás alatt készül el.


A tökéletes krémes kávé

Elegáns megjelenésével a Nespresso kávégép valamennyi modern konyhába jól illeszkedik. Előnye kompakt mérete, így kis helyet foglal el. A kávéfőző használata egyszerű, kedvenc italodat egy gombnyomással elkészítheted.


Energiatakarékos

Az 1L-es kivehető víztartállyal a kávéfőzés egyszerű. Az egyes alkatrészek karbantartása is könnyű. A Nespresso CitiZ 9 perc után automatikusan kikapcsol, így 40%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a többi A energiaosztályos készülék.


A Nespresso Klub előnyei

Lépj be a Nespresso Klubba és élvezd az előnyeit. Rendelj Nespresso termékeket a mobilalkalmazással és vedd igénybe a hét minden napján rendelkezésre álló 0-24 assistance szolgáltatást. A Nespresso a megrendelt terméket egy munkanapon belül a megadott címre szállítja.

Innováció és újrahasznosítás

A Nespresso kapszulák 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készülnek, ezzel nem csak a tökéletes frisseséget és a kávé aromáját őrzik meg, hanem újrahasznosítással új kapszulákat gyártanak, amely pozitív hatással van a környezetre. A Nespresso Klub tagjaitól az új kávé kiszállításával egyidőben a Nespresso begyűjti a használtakat. A használt kapszulákat a Nespresso boltokban lévő gyűjtöpontokon is leadhatod.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 260 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1 l Kész!

Funkciók

Karbantartási és tisztítási funkciók
Energiatakarékos mód Kész!

Méret & súly

Mélység
37,2 cm Kész!
Szélesség
11,3 cm Kész!
Magasság
27,7 cm Kész!
Tömeg
3,5 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NESPRESSO De'Longhi Citiz EN167.W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi Citiz EN167.W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESPRESSO De'Longhi Citiz EN167.W.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ