AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

DeLonghi Nespresso Inissia EN80.G

Termékkatalógus
DeLonghi Nespresso Inissia EN80.G
5 1 értékelés
Kapszulás kávéfőző en. Osztály A-40%, 0,7 literes tartály, kizárólag Nespresso kávé kapszula, 2 állítható csésze mérete, az áramlási stop rendszerrel - automatikus adagoló italok
Kód:  EAN3345a3 Termékszám:  EN80.G

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DeLonghi Nespresso Inissia EN80.G

Élvezze a váratlan pillanatokat rendkívüli eszpresszó és a kényelem szakmailag felkészült kávé kényelem a saját otthonában.DeLonghi Nespresso Inissia rendkívül csendes, tiszta és kényelmes megoldás a készítmény napi csésze tökéletes íz és gazdag aromáját. Espresso egyik energiahatékony osztályú és akár 40% -kal több energiát fogyaszt, mint más készülékek A. osztály

A fő előnye egy teljesen automatizált rendszer, amely beilleszti egy kapszula egy beépített tároló kapacitású akár 11 kapszulát. Elkészítése során egy csésze csak nyomja meg a gombot, és emelje fel a kart. Minden más tehet okos kávé az Ön számára.Erőteljes eszpresszó üzemi nyomása 19 bar, és a kávé már felmelegedett 25 másodpercig.Automatikus adagoló italok innovatív Flow stop rendszerrel. Lehet választani 2 állítható csésze méretben. Kóstolja mindenféle kiváló minőségű adagolt kávé Nespresso, és válaszd a tiéd.

Ezen túlmenően, a készítmény, hogy egy speciális víztartály térfogata 0,7 liter. A tisztaság az egész kávéfőző biztosítja csepegtető tálcát a csészét. Értékelni fogja a kompakt méret és egyedi design, lekerekített formák, ami történik, hogy díszítse a belső minden konyhában. Is, akkor lesz elégedett egy elegáns fényes vanília színű.


Műszaki adatok:

típus:
espresso készülék

Úgy tervezték, hogy:
kapszula

nyomás:
19 bar

Energiahatékonysági osztály:
A-40%

A tartály tartalma:
0,7 l

További jellemzők:
Modern design, lekerekített formák
Rendkívül gyors, tiszta, egyszerű és megbízható működés
Ergonomikus alakú mozgatható fej lehetővé teszi a maximális könnyű használat
Flow-stop rendszer - automatikus adagoló italok
2 állítható csésze mérete
Automata kiadás kapszula felemelése után a kart integrál konténer 9-11 kapszula
A gyors felmelegedés már 25 másodperc
Összecsukható tálcával latte macchiato üveg

súly:
2,4 kg

méretek:
12 x 23 x 32,1 cm

Szín:
szürke

Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DeLonghi Nespresso Inissia EN80.G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi Inissia EN80.G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESPRESSO DéLonghi Inissia EN80.G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DeLonghi Nespresso Inissia EN80.G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DeLonghi Nespresso Inissia EN80.G.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ