AP+ nový vizuál Shop roku

De'Longhi UHX17

Termékkatalógus
De'Longhi UHX17
Párásító Microdrop-technológia, 1.6l térfogat, nedvesítési sebesség: 230ml / óra, akár 7 óra folyamatos üzemelés, 200W teljesítményfelvétel
Kód:  DELUX177 Termékszám:  DE LONGHI UHX 17 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

De'Longhi UHX17

Bosszant téged vagy gyermekeidet a száraz levegő, vagy az allergia ill. az asztma első tüneteit tapasztalod? A De'Longhi márkájú párásító nagyszerű segítséget jelenthet az otthoni egészséges és kellemes levegő biztosításában. A készülék nagy előnye a Microdrop technológia, amely elpusztítja a baktériumokat, és csökkenti a felszálló gőz hőmérsékletét. A 200 W teljesítménynek köszönhetően egy 60m2-es helyiséget képes egyenletesen párásítani. Az UHX 17 párásító nem hagy fehér por- vagy nedvesség nyomokat. Miután csatlakoztattad a hálózathoz és megnyomtad az ON gombot, kevesebb mint 5 perc alatt már érzékelheted is a párásítást. Ha  van kedvenc illóolajad, tehetsz pár cseppet a párásító felső részére, de bizonyosodj meg róla, hogy nem kerül bele közvetlenül a tartályba. 

A De'Longhi UHX 17 párásító főbb jellemzői

  • A párásító víztartály kapacitása 1,6 l
  • A teljesítménye 200 watt
  • A párásító alkatrészei csapvíz alatt elmoshatók kemikáliák használata nélkül
  • Hetente egyszer ajánlott kitisztítani a gépet ecettel
  • A párásító automatikus kikapcsolás funkcióval is rendelkezik

A párásító használata teljesen biztonságos

A kimenő gőz biztonságos, mert hőmérséklete 55-65°C. A gőzkibocsátás intenzitása 230 ml/óra értékre állítható, így a De'Longhi UHX 17 párásító folyamatosan, 7 órán át biztosítja a párát. A vizet jelző indikátor időben figyelmeztet, ha elfogy a tartályból a víz. Ha a tartály üres, a párásító automatikusan kikapcsol. A tiszta és egészséges levegőt a porszűrőt biztosítja.

Paraméterek

Ajánlott szobaméret
60 m2 Kész!
Teljesítményfelvétel
200 W Kész!
Víztartály kapacitása
1,6 l Kész!
Funkció
Időzítő, Automatikus kikapcsolás, Állítható párakibocsátás, Automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) Kész!
Szín
Fehér Kész!

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret
60 m2 Kész!
Teljesítményfelvétel
200 W Kész!
Víztartály kapacitása
1,6 l Kész!

Funkciók

Funkció
Időzítő, Automatikus kikapcsolás, Állítható párakibocsátás, Automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Megjegyzés:
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: De'Longhi UHX17 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi UHX17. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si De'Longhi UHX17. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi UHX17. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi UHX17.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ