A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

DENON AVR-X1300W

Termékkatalógus
DENON AVR-X1300W
4,8 5 értékelés
AV-rádióerősítő - 7 csatorna, 7x120W, DTS, TrueHD, Dolby Atmos, DTS-HD, DTS:X, 3D támogatás, 4K, CEC, FLAC HD, 6x HDMI, 1x HDMI bemenet, USB, 2x optikai bemenet, 2x mélynyomó bemenet, LAN , DLNA, internet rádió, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, HDCP 2.2
Kód:  JD220i7l2 Termékszám:  AVR-X1300W Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DENON AVR-X1300W

A Denon AVR-X1300W egy magas színvonalú, nagyteljesítményű vevőkészülék, amely lehetővé teszi, hogy megteremtsük a tökéletes hangulatot egy térhatású házimozi rendszerhez a legjobb minőségben. Mind a hét csatornán keresztül hibátlan hangzással, akár 145 W teljesítménnyel. Tökéletes kiegészítője lehet televíziójának vagy projektorának. Káprázatos hangulatot teremt, miközben nagyfelbontású filmeket néz vagy épp a konzolján játszik. Támogatja a 4K Ultra HD technológiát, amelyet HDMI csatlakozón keresztül továbbít a TV-hez. A kapcsolódást a beépített Bluetooth és WiFi garantálja, így könnyedén csatlakoztathatja hozzá tabletjét vagy az okostelefonját is.

Legfontosabb jellemzők

  • WiFi és Bluetooth vezeték nélküli streamelés
  • 4K Ultra HD és 3D technológiák támogatás
  • Dolby True HD és DTS-HD
  • Denon Remote applikáció okoskészülékéhez
  • Fejlett grafikus menü

Kiváló hangminőség

Ahhoz, hogy kedvenc elfoglaltságát a következő szintre emelje, jól fog jönni a Dolby True HD High Definition technológia és a nagy felbontású, tömörítetlen DTS-HD támogatás. A speciális hang-visszaállító funkció képes a digitálisan tömörített fájlok átalakítására - tökéletes hangzást biztosít akkor is, ha épp hordozható lejátszóját egy sztereó mini-jack segítségével csatlakoztatja.

Könnyű kezelhetőség

A navigációban segítségére lesz a grafikus menü, amely egy jól olvasható kijelzőn jelenik meg nagy betűmérettel. Az iOS és Android operációs rendszerrel működő eszközök az Denon Remote alkalmazásnak köszönhetően képesek a készülék távírányítójaként is szolgálni. A négy Quick Select gomb pedig lehetővé teszi, hogy kedvenc forrásait, adóit vagy személyes beállításait villámgyorsan elérje.

 

Paraméterek

Szélesség
434 mm Kész!
Magasság
151 mm Kész!
Mélység
339 mm Kész!
Tömeg
8,5 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
434 mm Kész!
Magasság
151 mm Kész!
Mélység
339 mm Kész!
Tömeg
8,5 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DENON AVR-X1300W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON AVR-X1300W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DENON AVR-X1300W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DENON AVR-X1300W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON AVR-X1300W.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ