Shop roku Shop roku

DENON AVR-X520BT

Termékkatalógus
DENON AVR-X520BT
4,5 6 értékelés
AV-rádióerősítő - 5 csatorna, 5x130W, DTS TrueHD, DTS-HD, 3D támogatás, 5x HDMI, 1x HDMI kimenet, 1x pre-out mélynyomó kimenet, Bluetooth streaming, HDCP 2.2 4K Ultra HD, USB, 2x optikai bemenet
Kód:  JD220i8 Termékszám:  AVRX520BTBKE2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DENON AVR-X520BT

A Denon AVR-X520BT egy kiváló minőségű erősítő, amellyel megfelelő házimozi hangulatot varázsolsz otthonodba. 130W teljesítménye, tiszta hangzás hűsége lenyűgöző. Tökéletesen kiegészíti televíziódat vagy projektorodat filmnézésnél. Hihetetlen hang és képélményben lesz részed. A legújabb játékkonzolokkal párosítva a játék színvonala felülmúlhatatlan. Támogatja a legújabb HDMI szabványt, valamint kompatibilis a legújabb HDCP 2.2 specifikációval, ami szükséges a 4K Ultra HD másolásvédett tartalmak megtekintéséhez. Figyelemre méltó az egyedülálló Bluetooth technológia kihasználása, amellyel könnyedén csatlakoztatható a táblagép vagy okostelefon.

Kiváló hangminőség

Ha szeretnéd kedvenc tevékenységeidet magasabb szintre emelni, biztos értékelni fogod a Dolby True HD és a DTS-HD technológia használatának lehetőségét. A kimeneti minőség növelésének érdekében minimálisra van csökkentve a fáziskésés. Az alacsony frekvenciánál keletkezett komplikációk, immár nem léteznek. A speciális Compressed Audio Restorer technológia helyreállítja a digitálisan tömörített fájlok minőségét, és az előlapon található sztereó mini-jack kitűnő minőségben játsza le az audiolejátszóról leengedett zenét.

Legfontosabb jellemzők

  • Bluetooth a vezeték nélküli kapcsolatért
  • 4K Ultra HD támogatása
  • Dolby True HD és DTS-HD
  • Denon Remote App, vezérelhető bármilyen Bluetooth-eszközről

Paraméterek

Szélesség
434 mm Kész!
Magasság
151 mm Kész!
Mélység
319 mm Kész!
Tömeg
7,5 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
434 mm Kész!
Magasság
151 mm Kész!
Mélység
319 mm Kész!
Tömeg
7,5 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DENON AVR-X520BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON AVR-X520BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DENON AVR-X520BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DENON AVR-X520BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON AVR-X520BT.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ