Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

DENON DJ LC6000 PRIME

Termékkatalógus
DENON DJ LC6000 PRIME
DJ kontroller - bővítő az SC6000, SC6000M, SC5000 és SC5000M lejátszókhoz, 8,5"-os érintőképernyős jogwheel központi kijelzővel, 8 megvilágított pad, USB
252 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  AUDI08Dc7 Termékszám:  LC6000 Gyártó honlapja:
DENON DJ LC6000 PRIME 252 890 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

DENON DJ LC6000 PRIME

Tágítsd mozgásteredet a DENON DJ LC6000 PRIME-mal

Ne félj fokozni a kreativitásod DJ-ként, és bővítsd a DJ-berendezésedet! A DENON DJ LC6000 PRIME nagyszerű elrendezésű kezelőket kínál egy strapabíró, hosszú élettartamú vázban. USB-n keresztül gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatod kompatibilis lejátszódhoz (SC6000, SC6000M, SC5000 és SC5000M). Akár 4 DENON DJ LC6000 PRIME egységgel is összekapcsolható. A bővítő szíve a 8,5 hüvelykes jogwheel, ahol nemcsak a háttérvilágítás színét (RGB), hanem az ellenállását is beállíthatod, hogy a munka során a legjobban megfeleljen a stílusodnak. A kerék belsejében egy színes HD kijelző található, amely a lejátszott hangsáv vagy a saját DJ logódat mutatja.

A DENON DJ LC6000 PRIME DJ Controller legfontosabb jellemzői

  • Tartós váz csiszolt alumínium felülettel és gumírozott gombokkal, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak még zord körülmények között is.
  • Kompatibilis a DJ-alkalmazásokkal
  • 8,5"-os kocogókerék RGB színgyűrűvel és ellenállás beállítással
  • A kocogókerék belsejében egy színes kijelző található, amely a lejátszott zeneszám vagy a DJ-logóját, dizájnját mutatja.
  • A 100 mm-es osztású, sima fader LED-ekkel rendelkezik a nulla pozíció és a lágy átvétel irányának vizuális jelzésére.
  • 8 multifunkciós teljesítménypad különböző forró jelzésekkel és loop beállításokkal
  • A dedikált navigációs vezérlők lehetővé teszik a könnyű beállítást és használatot
  • Zökkenőmentes és intuitív automatikus looping
  • Tápellátás USB-n keresztül (opcionális tápegység tartozék)
  • Akár 4 darab DENON DJ LC6000 PRIME bővítő is csatlakoztatható egymáshoz

A másodlagos réteg ellenőrzése nem jelent problémát

A DENON DJ LC6000 PRIME kompatibilis az SC6000, SC6000M és SC5000, SC5000M készülékekkel. Ez megkönnyíti a másodlagos réteg zökkenőmentes vezérlését. A DENON DJ LC6000 PRIME bővítő növeli a lehetőségeidet laptop vagy számítógép nélkül is.

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

Elkészítheted saját DJ beállításaidat

Szerezz be több DENON DJ LC6000 PRIME modellt, és építsd fel saját, egyedi DJ-összeállításod! A DENON DJ Controller könnyen összeköthető bármilyen keverőpulttal vagy DJ-vezérlővel. 

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

LC6000 PRIME Deck Select rendszerrel

A DENON DJ LC6000 PRIME DJ Controller Deck Select funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy több szoftveres decket vezérelhess. Ha minden egyes deck független vezérlését szeretnéd használni, akár 4 DENON DJ LC6000 PRIME egységet is összekapcsolhatsz.

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

Egy hatékony plug and play megoldás

A DENON DJ LC6000 PRIME tápellátása USB-n keresztül történik, így egy nagyon egyszerű plug and play megoldást élvezhetsz.  Ha azonban ez a tápegység nem elegendő, használhatod a DENON DJ LC6000 PRIME készülékhez mellékelt tápegységet.

A DENON DJ LC6000 PRIME előnyei

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

Robusztus és teljesen funkcionális kialakítás

A DENON DJ LC6000 PRIME vezérlőn egyértelműen látszik, hogy a gyártó nagy gondot fordított a fejlesztésére. Az alsó váz az összes szükséges és jól elrendezett elemmel intuitív és pontos vezérlést tesz lehetővé. A csiszolt alumínium felső panel ellenáll a zord körülmények között való játéknak, ugyanakkor értékelni fogod a gumírozott, tartós gombokat.

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

Teljesen funkcionális és testreszabható kocogókerék

A 8,5"-es jogwheel a készülék egyik legfontosabb jellemzője. A közepén egy kiváló minőségű színes kijelző található, amelyen vagy a te logód, vagy zeneszám dizájnja látható. A DENON DJ LC6000 PRIME vezérlő kerekes kocogása állítható RGB színezéssel rendelkezik. Az ellenállást is beállíthatod, hogy a játék a lehető legkényelmesebb legyen.

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

Az LC6000 PRIME sima 100 mm-es faderrel rendelkezik

A DENON DJ LC6000 PRIME expander sima 100 mm-es faderrel van felszerelve, amelyet felül, középen és alul LED-ek világítanak meg. Ezek a nullpont helyzetének és a lágy átvétel irányának vizuális jelzésére szolgálnak.

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

8 lejátszó pad

A DENON DJ LC6000 PRIME expander 8 nagy érzékenységű padot biztosít, amelyek lehetővé teszik a különböző lejátszási technikák használatát. Szerkesztheted a mixet lejátszás közben, loopokat indíthatsz és még sok minden egyebet.

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

Zökkenőmentes looping

Az összes előre beállított automatikus loopot gyorsan és egyszerűen futtathatod a DENON DJ LC6000 PRIME készüléken. Az Auto Loop tárcsát elforgatva válaszd ki a kívánt méretet.  Az aktív loopot könnyedén mozgathatod felfelé és lefelé a sáv idővonalán.

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

Kevert lejátszás és Cue gombok

Minden DENON DJ LC6000 PRIME expander vezérlőt úgy terveztek, hogy tartós legyen. Különösen a Play és a Cue gombok strapabírók, és ideális egyensúlyt teremtenek a tapadás, a megbízhatóság és a tartósság között.

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

A DJ-vezérlő intuitív vezérléssel rendelkezik

A DENON DJ LC6000 PRIME expander speciális navigációs elemekkel rendelkezik. A számok betölthetők egy önálló készülékről vagy egy csatlakoztatott PRIME sorozatú médialejátszóról. Használhatod a hagyományos vezérlőket vagy az érintőképernyő gesztusait.


Paraméterek

MIDI
USB Kész!
Effekt egység
Nem Kész!
Analóg bemenetek
Nem Kész!
Mikrofon bemenet
Nem Kész!
Vonalkimenet
Nem Kész!

Jellemző

MIDI
USB Kész!
Effekt egység
Nem Kész!

Csatlakozás

Analóg bemenetek
Nem Kész!
Mikrofon bemenet
Nem Kész!
Vonalkimenet
Nem Kész!
Bluetooth
Nem Kész!

További tulajdonságok

Mellékelt szoftver
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DENON DJ LC6000 PRIME Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON DJ LC6000 PRIME. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DENON DJ LC6000 PRIME.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ