30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DENON DJ PRIME 2

Termékkatalógus
DENON DJ PRIME 2
4,5 2 értékelés
DJ rendszer - kétszintes, 7 "érintőképernyő, 14 integrált effekt, 8 párna, támogatott formátumok: FLAC, ALAC, WAV, MP3 és még sok más, MOTOR OS rendszer, 4x USB-port, 2,5" SATA-foglalat, SD-kártyahely, 24 bites mélység, Wi -Fi, 2x kombinált XLR bemenet, 4x XLR kimenet, RCA AUX sztereó bemenet, RCA sztereó kimenet, 6,3 mm és 3,5 mm fejhallgató kimenet
Kód:  AUDI08Dc2 Termékszám:  PRIME 2

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DENON DJ PRIME 2

A DENON DJ Prime 2 Standalone rendszer lehetővé teszi a lejátszott zeneszámok dinamikus és kreatív keverését

A DENON DJ PRIME 2 DJ rendszer feldobja a házibulikat, klubokat vagy kisebb rendezvényeket. A 7"-es érintőképernyővel, amely számos gesztust támogat, sokféle műveletet hajthatsz végre egyetlen ujjmozdulattal. A 14 digitális effekt és a 8 multifunkciós dobpárna dinamikus interakciót tesz lehetővé a dallal. A kiváló minőségnek és az itt létrehozható lehetőségeknek köszönhetően a legjobb műsort hozhatod létre. A DENON DJ PRIME 2 támogatja az olyan tömörítetlen formátumokat, mint a FLAC, ALAC és WAV. Az ENGINE OS lehetővé teszi számodra a vele teljes mértékben kompatibilis Rekordbox, iTunes, Serato és NI Traktor gyűjteményekből származó zeneszámok importálását, a teljes munkafolyamat optimalizálásával egyidejűleg. A DENON DJ rendelkezik bemenettel lejátszók vagy telefonok csatlakoztatásához is, továbbá 4 USB-porttal és egy 2,5"-os merevlemezfoglalat SATA-csatlakozóval is. A független mikrofonbemenetek révén két résztvevős  beszélgetésekhez vagy előadásokhoz használható az eszköz.

A DENON DJ PRIME 2 legfontosabb jellemzői

  • A DENON DJ egy 7 hüvelykes kijelzővel ellátott lejátszó
  • Több vezérlő bármilyen játékstílushoz
  • Ideális fesztiválokra, házibulikra és esküvőkre
  • Tömörítetlen formátumokat támogat
  • A DENON saját ENGINE OS rendszerrel rendelkezik
  • 4 USB-port vagy SD kártya csatlakoztatásának lehetősége
  • 24 bites hangzás
  • 2 XLR bemenetű mikrofon
  • 6" mechanikusan tartós fém jogwheel
  • Szoftver: Motor OS
  • Formátumtámogatás: FLAC, ALAC, WAV
  • Csomag tartalma: DENON DJ PRIME 2, tápkábel, szoftver

A DENON DJ PRIME 2 DJ rendszer 7 hüvelykes HD kijelzője lenyűgöző

A DENON DJ rendszer közepén egy 7 hüvelykes multitouch HD kijelző kapott helyet. Ezen vagy a folyamatban lévő számok előrehaladását láthatod vagy a zenei könyvtárában navigálhatsz, hogy megtaláld és bekapcsold a lejátszani kívánt dalokat. 

Standalone DENON DJ PRIME 2 system

A DENON DJ PRIME 2 két érintőkijelzővel rendelkezik

A DJ rendszer két 6 hüvelykes érintőképernyős, kapacitív HD kijelzővel ellátott jogwheellel rendelkezik. Ezeken keresztül kényelmesen vezérelheted a lejátszott zeneszámokat, és saját logódat vagy a zeneszámok grafikáját a teheted a kijelzőre. 

Standalone DENON DJ PRIME 2 system

Multifunkcionális Performance padok

A nyolc multifunkciós dobpad lehetővé teszi, hogy dinamikusan avatkozhass bele a zeneszámokba, mind HotCue módban, mind remixelt pontokként vagy roll/slice jelenetekként. A tizennégy beépített digitális effektus három paraméter segítségével tetszőlegesen beállítható. Rengeteg szűrő és egy Denon DJ Sweep FX egység rendelkezésedre áll mind a 4 csatornához.

A DENON DJ PRIME 2 lehetővé teszi zenék streamelését kedvenc szolgáltatásaidon vagy a felhőn keresztül

A beépített Wi-Fi vagy vezetékes internetkapcsolatnak köszönhetően a DENON DJ PRIME 2 segítségével könnyedén streamelhetsz zenét a felhőből vagy a népszerű streaming szolgáltatásokból. Használhatod például a Beatport LINK, a Beatsource LINK, a SoundCloud GO+ és a TIDAL szolgáltatást. 

Standalone DENON DJ PRIME 2 system

A rendszerrel rugalmas felügyeletet élvezhetsz

A DENON DJ PRIME 2 DJ rendszer 2 dedikált mikrofoncsatornát kínál külön szintszabályozóval. 

Standalone DENON DJ PRIME 2 system

A DENON DJ PRIME 2 prémium hangminőséget biztosít

A DENON DJ PRIME 2 DJ rendszer integrálja a PRIME 4 összes jó tulajdonságát, ezért 24 bites mélységű (44,1 kHz) hangminőséggel büszkélkedhet. Egy 3 sávos ekvalízer és szűrővezérlők is rendelkezésedre állnak. 

A DENON DJ PRIME 2 segítségével igazán lenyűgöző fényshowt hozhatsz létre

A DENON DJ PRIME 2 rendszer StagelinQ csatlakoztathatósággal rendelkezik. Nemcsak világszínvonalú zenei showt hozhatsz létre, de a Denon DJ Soundswitch és Resolume segítségével a világítással is kreatív lehetsz, és dinamikus fényhatásokat hozhatsz létre, vagy videósorozatokat indíthatsz el. 

Standalone DENON DJ PRIME 2 system

SoundSwitch

Ne habozz, és hozd létre egyedi fényshowdat! A SoundSwitch és a DENON DJ PRIME 2 egyszerű integrálása lenyűgöző fényhatások létrehozását teszi lehetővé.

Standalone DENON DJ PRIME 2 system

Resolume

Ez a szoftver VJ-k, AV- és videóművészek számára készült. Ezzel és a DENON DJ PRIME 2-vel együtt minden vizuális videóeffektus irányítása a kezedben lesz. 


Paraméterek

MIDI
USB Kész!
Effekt egység
igen Kész!
Analóg bemenetek
igen Kész!
Mikrofon bemenet
XLR Kész!
Vonalkimenet
RCA, XLR Kész!

Jellemző

MIDI
USB Kész!
Effekt egység
igen Kész!

Csatlakozás

Analóg bemenetek
igen Kész!
Mikrofon bemenet
XLR Kész!
Vonalkimenet
RCA, XLR Kész!
Fejhallgató csatlakozó
3,5 mm Jack, 6,3mm Jack Kész!
Bluetooth
Nem Kész!

További tulajdonságok

Mellékelt szoftver
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON DJ PRIME 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DENON DJ PRIME 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DENON DJ PRIME 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON DJ PRIME 2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ