AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

DENON DJ SC6000 PRIME

Termékkatalógus
DENON DJ SC6000 PRIME
5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
DJ kontroller - DJ lejátszó, 2 egyedi analóg sztereó RCA kimenet, 2 RCA digitális kimenet, 3x USB 3.0, Ethernet, 10,1"-os érintőképernyő, Engine OS operációs rendszer, Wi-Fi, HDD foglalat, 8,5"-os jogwheel, 8 megvilágított pad, mintavételi frekvencia: 96 kHz, 24 bites mélység
Kedvezmény
Ha ennyit vásárolsz: 1 db
713 790 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db
692 380 Ft/db
Megtakarítás: 56 300 Ft
Leárazás -7 %
713 790 Ft 770 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  AUDI08Dc5 Termékszám:  SC6000 Gyártó honlapja:
DENON DJ SC6000 PRIME 770 090 Ft 713 790 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

DENON DJ SC6000 PRIME

DENON DJ SC6000 PRIME - a végső eszköz minden DJ számára

A DENON DJ SC6000 PRIME DJ-vezérlő többmagos processzorral működik, és a fejlett ENGINE OS rendszert használja. A vezérlő  az olyan tömörítetlen formátumokat támogatja, mint az AIFF, FLAC, ALAC és WAV. Az ENGINE OS lehetővé teszi a teljes mértékben kompatibilis Rekordbox, iTunes, Serato és NI Traktor gyűjteményekből származó zeneszámok importálását, és optimalizálja a teljes munkafolyamatot. A DENON DJ rendelkezik továbbá egy csatlakozóval lejátszók vagy telefonok csatlakoztatásához, 3 USB-porttal és egy 2,5"-es merevlemezfoglalattal SATA-csatlakozóval vagy egy SD memóriakártya-nyílással. A független mikrofonbemenetek így két emberrel tartott beszédekhez vagy előadásokhoz használhatók. A vezérlőt egy 10,1 hüvelykes érintőképernyő uralja, amelyet több érintéssel és gesztusokkal lehet vezérelni. Ezen láthatod egy dal előrehaladását, vagy gyorsan és hatékonyan navigálhatsz a készletek és dalok kiterjedt könyvtárában. Kétségtelenül értékelni fogod, hogy a jogwheel nagyobb felülettel rendelkezik (8,5"), így könnyebben dolgozhatsz a pitch- és scratch-sávokkal. A 8 erőteljes pad háttérvilágítással rendelkezik, így minden helyzetben jól láthatod őket.

A DENON DJ SC6000 PRIME vezérlő legfontosabb jellemzői

  • A DENON DJ SC6000 PRIME 10,1 hüvelykes, színes, multitouch kijelzővel és a gesztusvezérlés lehetőségével rendelkezik
  • Digitális kimenetek (24-bit/96kHz)
  • A vezérlő két réteggel működhet, egyedi kimenetekkel
  • Tömörítetlen formátumok lejátszása (FLAC, ALAC, WAV)
  • 8 multifunkciós pad a Cue Pointok, Loopok, Slice-ok és Rollok számára
  • A 8,5"-os jogwheel közepén egy nagy felbontású LCD kijelző található.
  • A kocogókerék RGB háttérvilágításának személyre szabható és a merevsége is beállítható
  • 3× USB port és 1× SD port a zenei fájlok lejátszásához + beépített 2,5" HDD Sata foglalat
  • Rekordbox adatbázis importálása és teljes kompatibilitás a DVS Serato DJ-vel
  • StagelinQ
  • Serato DJ Pro vezérlő mód
  • LAN akár 4 lejátszó csatlakoztatásához

A DENON DJ SC6000 PRIME 10,1 hüvelykes HD kijelzővel rendelkezik

A fejlett, tágas érintőképernyős kijelzőn kényelmesen böngészhetsz a gazdag zenei könyvtárakban, mappákban, és könnyen szerkesztheted lejátszási listáidat. A multitouch technológia és a gesztusvezérlés támogatásával könnyedén rányagyíthatsz a lejátszott hullámformára.

DENON DJ SC6000 PRIME

A DENON DJ SC6000 PRIME készülékkel egyszerre két dal is lejátszható

A DENON DJ SC6000 PRIME két réteggel képes dolgozni. Minden egyes "réteg" saját hangkimenettel rendelkezik (24-bit/96kHz). A vezérlő támogatja az összes tömörítetlen formátumot, beleértve a FLAC, ALAC és WAV formátumokat, és természetesen az összes népszerű, gyakran használt tömörített zenei formátumot.

DENON DJ SC6000 PRIME

A maga nemében a legjobb Timestretch

A DENON DJ SC6000 PRIME felismeri a zeneszámok sebességét (BPM). Ez a funkció egyre népszerűbb minden DJ-nél. A DENON vezérlő egy fejlett algoritmussal dolgozik, amely megbecsüli a digitális formátumok sebességét.

DENON DJ SC6000 PRIME

Teljesen funkcionális és testreszabható kocogókerék

A 8,5"-os jogwheel a készülék egyik legfontosabb jellemzője. A közepén egy kiváló minőségű színes kijelző található, amelyen vagy a logód vagy a zeneszám artwork-je látható. A DENON DJ SC6000 PRIME jogwheelje állítható RGB háttérvilágítással rendelkezik. Az ellenállást is beállíthatod, hogy a játék a lehető legkényelmesebb legyen.

DENON DJ SC6000 PRIME

Egyszerű és gyors keverés

A DENON DJ SC6000 PRIME beépített hangszínváltó funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a harmonikus DJ-szettek keverését. Új zeneszámok létrehozása csupán egy ujjmozdulat.

DENON DJ SC6000 PRIME

8 világító pad

A DENON DJ SC6000 PRIME vezérlő 8 nagy érzékenységű, háttérvilágítással ellátott padot biztosít, amelyek révén a legkülönbözőbb lejátszási technikákat alkalmazhatod. A padok választható Hot-Cue, Loop, Roll és Slicer üzemmódokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a minta szeletelését, az azonnali remixelést és a felépített bővítéseket/finomításokat.

DENON DJ SC6000 PRIME

A DENON DJ SC6000 PRIME-mal korlátok nélkül játszhatsz

A DJ-vezérlő 3 USB-bemenettel és egy SD-kártya bemenettel rendelkezik. Ez megkönnyíti, hogy több DJ is játsszon felváltva. A DENON DJ SC6000 PRIME beépített rekesszel rendelkezik a merevlemez tárolására. A szinte korlátlan választék érdekében a DENON DJ SC6000 PRIME vezérlőt Wi-Fi-n vagy Etherneten keresztül csatlakoztathatod az internethez, hogy zenét streamelhess a felhőből vagy a streaming könyvtárakból.

A DENON DJ SC6000 PRIME lehetővé teszi a zene streamelését kedvenc szolgáltatásaidon vagy a felhőn keresztül

A beépített Wi-Fi vagy vezetékes internetkapcsolat révén a DENON DJ SC6000 PRIME segítségével könnyedén streamelhetsz zenét a felhőből vagy népszerű streaming szolgáltatásokból. Használhatod például a Beatport LINK, a Beatsource LINK, a SoundCloud GO+ és a TIDAL szolgáltatást.

A DENON DJ SC6000 PRIME segítségével igazán lenyűgöző fényshow-t hozhatsz létre

A DENON DJ SC6000 PRIME rendszer StagelinQ csatlakoztathatósággal rendelkezik. Nemcsak világszínvonalú zenei show-t állíthatsz össze, de a Denon DJ Soundswitch és Resolume segítségével a világítással is  kreatív lehetsz, és dinamikus fényhatásokat hozhatsz létre, vagy akár videósorozatokat is elindíthatsz.

DENON DJ SC6000 PRIME

SoundSwitch

Ne habozz, és hozd létre egyedi fényjátékodat! Könnyedén integrálhatod a SoundSwitch-et a DENON DJ SC6000 PRIME készülékkel, hogy ezáltal lenyűgöző fényhatásokat hozhass létre.

DENON DJ SC6000 PRIME

Resolume

Ez egy eszköz a VJ-k, AV- és videóművészek számára. Ezzel a szoftverrel a DENON DJ SC6000 PRIME segítségével minden vizuális videoeffektus irányítása a kezedben lesz.


Paraméterek

MIDI
USB Kész!
Effekt egység
Nem Kész!
Analóg bemenetek
Nem Kész!
Mikrofon bemenet
Nem Kész!
Vonalkimenet
RCA Kész!

Jellemző

MIDI
USB Kész!
Effekt egység
Nem Kész!

Csatlakozás

Analóg bemenetek
Nem Kész!
Mikrofon bemenet
Nem Kész!
Vonalkimenet
RCA Kész!
Bluetooth
Nem Kész!

További tulajdonságok

Mellékelt szoftver
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DENON DJ SC6000 PRIME Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON DJ SC6000 PRIME. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DENON DJ SC6000 PRIME.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ