Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

DENON DP-29F silver

Termékkatalógus
DENON DP-29F silver
4,8 8 értékelés
Lemezjátszó - modern dizájn, fedővel, beépített előerősítő kikapcsolható, sebesség 33,3 és 45 fordulat/perc, Hi-Fi, lemeztányér anyaga alumínium, szíjas hajtás, automata vezérlés, egyenes szárú kar, automatikus kikapcsolás, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, tömege 2,8 kg, méretek 97 × 360 × 357 mm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
63 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DEN110a Termékszám:  DP29F Gyártó honlapja:

DENON DP-29F silver

A DENON DP-29F egy kiváló minőségű lemezjátszó, amely merev, öntött alumíniumból készült, ami tökéletesen stabil forgást biztosít. Beépített MM előerősítővel is felszerelték, így könnyedén csatlakoztatható vevőegységhez, vagy HI-Fi rendszerhez is. A lemezjátszó egy olyan automatizált rendszert használ, amely egy gombnyomással indítja el, majd a lemez végénél automatikusan fejezi  be a lejátszást, amíg a kart visszaállítja a kezdeti pozícióba, és egyúttal megállítja a lemezjátszó forgását. Ez a rendszer hatékonyan kiküszöböli a lemezek véletlen összekarcolását lejátszás közben. Természetesen a tűt manuálisan is tetszőleges pozícióba helyezheti el.

Műszaki adatok:

Hajtásrendszer:
szíj

Sebesség eltérések:
0,15%

Jel / zaj arány:
60 db

Kar:
Közvetlen dinamikusan kiegyensúlyozva

sebesség:
33-1 / 3, 45 fordulat / perc

fogyasztás:
2 W

méretek:
360 x 97 x 357 mm (Sz x ma x mé)

súly:
2,8 kg

Paraméterek

Fizikai adatok

Szélesség
360 mm Kész!
Mélység
357 mm Kész!
Magasság
97 mm Kész!
Tömeg
2,8 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

a néhány éves lemezjátszó tűje sajnos tönkrement. Szeretnék új tűt vásárolni, de sehol nem találok.Kérem, sziveskedjenek segiteni, hol kaphatok tűt ebbe a lemezjátszóba?(denon DP 29 F) Segitségüket köszönöm,EK

Kérdések és válaszok: DENON DP-29F silver
Kiegészítők: DENON DP-29F silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Denon DP-29F silver. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DENON DP-29F silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DENON DP-29F Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON DP-29F Silber.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ