A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

DENON Envaya DSB-50 fekete

Termékkatalógus
DENON Envaya DSB-50 fekete
Bluetooth hangszóró - hordozható, 2 x 6,5 W, vízálló és porálló (IP67), vezeték nélküli lejátszás mobiltelefonról vagy tabletről, Bluetooth aptX 4.1, Envaya Link sztereó párosítás, mikrofon telefonhívásokhoz és hangparancsokhoz (Siri), USB (töltéshez), AUX 3,5 mm, 10 óra üzemidő, fekete
Kód:  DEN151c Termékszám:  DSB50BK Gyártó honlapja:

DENON Envaya DSB-50 fekete

A DENON designos hangszórója csemege a valódi zenekedvelők számára, akik verhetetlen hangminőségre vágynak bárhol és bármikor. Akár a vízpartra vagy túrára készülsz, vagy csak szeretnél megfelelő hangulatot teremteni otthonodban vagy kertedben, az Envaya DSB-50 fekete hangszóró minden alkalomhoz tökéletes. Nem kell többé a vezetékkel foglalkoznod, vagy a víz általi károsodás miatt aggódnod. Egyszerűen párosítsd a hangfalat Bluetotth segítségével okos készülékeddel és élvezd a finom magas hangokat és a dübörgő basszusokat.

A DENON Envaya DSB-50 hangszóró legfontosabb tulajdonságai

  • az IP67 védelmi osztály védelmet nyújt a víz és a por ellen
  • hosszú üzemidő - egy töltéssel akár 10 óra
  • integrált mikrofon az okostelefon hanggal történő vezérléséhez
  • lenyűgöző hangzás az innovatív technológiának és a formatervezésnek köszönhetően
  • elegáns és modern design
  • csuklópánt a könnyű hordozhatóság érdekében
  • a Bluetooth párosításnak köszönhetően nincs szükség vezetékre
  • sztereó módra való csatlakozási lehetőség

Ellenállóság az igényesek számára

Az IP67 tanúsítványnak köszönhetően biztosítva van a megbízható víz és por elleni védelem (1 méter mélységig 30 percen keresztül). Az Envaya DSB-50 összes csatlakozója vízálló fedéllel ellátott, a készülék teste pedig vízálló anyagból készült. Nyugodtan magaddal viheted a hangfalat a fürdőszobába, sőt még a zuhanyba, kádba vagy medencébe is. A vezeték nélküliség maximális biztonságot biztosít a nedves környezetben. A praktikus pánt, amellyel a hangfal hordozható vagy hátizsákra erősíthető, egyenesen csábít a kültéri használatra.

A kristálytiszta hang elvarázsol

A minőségi kivitelezés nem az Envaya DSB-50 hangszóró egyetlen előnye. Elsősorban a hangminőségről van szó, amely az átlagon felüli méretű inverternek és a valóban nagy teljesítményű erősítőnek köszönhetően igazán kiváló. A végső hangminőségről a jelfeldolgozó előrehaladott technológiája gondoskodik. Amennyiben még ez sem lenne elég, a DSB-50 sokkal többet kínál! Az ellenálló külső és a kiemelkedő hangminőség mellett praktikus segítő a mindennapos teendőkben is. A beépített mikrofonnak köszönhetően telefonhívásokhoz is használható, valamint az Envaya Link technológia segítségével könnyedén párosítható több hangfal sztereó módba a nagyobb terek hatékony hangszereléséhez. A kis csomagolásban óriási teljesítményt kapsz, amely újra és újra lenyűgöz.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DENON Envaya DSB-50 fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON Envaya DSB-50 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DENON Envaya DSB-50 Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ