Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Denon HEOS AVR HS2

Termékkatalógus
Denon HEOS AVR HS2
AV-rádióerősítő - 5.1, 5x100W, Class D erősítő, vezeték nélkül csatlakoztathat hátsó hangszórókat (HEOS), Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio, 192 kHz / 24 bites D/A konverter, HDCP2.2, 4xHDMI bemenet 4K Ultra HD támogatással, 1xHDMI kimenet ARC funkcióval, USB, Bluetooth, kétsávos WiFi antenna (2,4/5 GHz), Ethernet LAN RJ45, 1x optikai bemenet, 1x koaxális bemenet, 2 analóg audio bemenet, 1x mélynyomó kimenet
Kód:  JD223a Termékszám:  HEOSAVRHS2S Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Denon HEOS AVR HS2

A DENON HEOS AVR HS2 egy modern megoldás nappalijába. A minimalista kivitelezésbe rejtve mindent megtalál, amit egy AV rádióerősítőtől elvárhat, a csatlakozásokat is beleértve. A klasszikus vezetékes hangszórók (5 csatorna) számára kiváló teljesítmény nyújt, miközben a HEOS hangszórókat vezeték nélkül is csatlakoztathatja. Így különböző konfigurációkat állíthat fel (a 2.0-tól kezdve a térhangzású 5.1-ig) anélkül, hogy az egész szobán keresztül kéne húznia a kábeleket.

A DENON HEOS AVR HS2 főbb tulajdonságai

  • Rendkívül kompakt digitális audio dekóder és erősítő (5 x 100W 4 ohm mellett)
  • Kombinálható vezetékes hangszórókkal és vezeték nélküli HEOS hangszórókkal is
  • Támogatás: Dolby True HD, DTS-HD Master Audio, DSD egészen 5,6 MHz-ig, ALAC egészen 192 kHz/24 bitig
  • Intuitív vezérlés HEOS alkalmazással (akár különböző helyiségekben található HEOS hangszórókat is vezérelhet)
  • 4K Ultra HD (4x HDMI 2.0a / HDCP 2.2 bemenet)
  • WiFi és LAN csatlakozás felhőalapú tartalom streameléséhez 
  • Hang minden helyiségben (Multi-room)

A DENON HEOS AVR HS2 egy teljes hangközpont háztartásokba

A DENON HEOS AVR HS2 izgalmas hangzást ad a HD filmeknek és az online szolgáltatóktól streamelt zenének. A legtökéletesebb többcsatornás hangzásért természetesen támogatja a digitális Dolby True HD-t és a DTS HD Master Audiot-t, amelyek elválaszthatatlan komponensei a csúcsminőségű Blu-ray filmeknek. Az ilyen hangzásra a 4 darab 4K Ultra HD támogatású HDMI 2.0 bemenet szolgál. A zenei tartalomért pedig az olyan nagy szolgáltatók, mint a Pandora, a Spotify, a TuneIn, a Music, az iHeart a Radio, a Tidal, a Napster, a Deezer és hasonlók felelnek.

A HEOS alkalmazással beillesztheti a DENON HEOS AVR HS2-t a háztartásába

A DENON HEOS AVR HS2 kompatibilis a HEOS rendszerrel, így a többi HEOS elemmel együtt vezérelhető mobil alkalmazáson keresztül. Az első beállítások ezért csupán néhány percet vesznek igénybe, és bármilyen változtatást (pl. éjszakai üzemmód beállítása) elintézhet a kanapén ülve. Az alkalmazás elsősorban a zene mindennapi lejátszására alkalmas. Támogatja az online streamelő szolgáltatásokat (Spotify, Tidal Deezer, TuneIn…). A Multiroom csatlakozással a helyiség különböző pontjaiban játszhat le zenét igényei szerint.

 

Paraméterek

Szélesség
434 mm Kész!
Magasság
91 mm Kész!
Mélység
265 mm Kész!
Tömeg
6 kg Kész!
Szín
Ezüst Kész!

Méret

Szélesség
434 mm Kész!
Magasság
91 mm Kész!
Mélység
265 mm Kész!
Tömeg
6 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Denon HEOS AVR HS2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON HEOS AVR HS2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DENON HEOS AVR HS2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON HEOS AVR HS2.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ