Akvizice ApF HU Shop roku

DENON HEOS HOME CINEMA

Termékkatalógus
DENON HEOS HOME CINEMA
4,0 3 értékelés
SoundBar 2.1 csatorna, vezeték nélküli mélysugárzó, D osztályú nyereség, WiFi, Dolby Digital, Dolby Digital Plus és DTS, dinamikus basszuserősítés, iOS és Android kompatibilis, 2x HDMI ARC-vel, 1x USB, LAN, DLNA, NAS, koaxiális bemenet, távirányító
Kód:  JD232k Termékszám:  HEOSHCB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DENON HEOS HOME CINEMA

Elégedetlen vagy a TV beépített hangszórójával, ezért jobb, valósághűbb és gazdagabb hangzásra vágysz? Ha a válaszod igen, akkor most figyelj. A kiváló minőségű DENON HEOS Home Cinema hangszóró egy fejegységgel és egy vezeték nélküli mélynyomóval hozza el nappalidba a surround hangzást, és emeli magasabb szintre a mozizás élményét. További előnyei között meg kell említenünk az elegáns és letisztult megjelenést, amely tökéletesen mutat a nappaliban.

Főbb jellemzők

  • a Home Cinema rendszer a házimozizás élménye mellé surround hangzást visz a nappalidba
  • élvezd az igazi és kristálytiszta hangzást
  • a kiváló hangminőséget a hat hangszóró és egy vezeték nélküli mélynyomó biztosítja
  • Dolby Digital, Dolby Digital Plus és DTS dekódolású Virtual Surround hangzás
  • hallgass zenét könnyedén a Spotify, a TIDAL, a Napster, a Deezer vagy a TuneIn kínálatából
  • kapcsold be az éjszakai üzemmódot, így az alacsonyabb hangerő nem fogja zavarni szeretteidet

Élvezd ki a filmek minden részletét

A tévék egyre vékonyabb kivitelben készülnek, így a beépített hangszóróknak egyre kisebb hely jut, ami a minőség rovására mehet.  A tévé hangszórójának gyengébb hangzásán könnyedén javíthatsz a HEOS Home Cinema rendszerrel, amely széles hangtartományban nyújt valósághű és kristálytiszta hangzást. A jobb hangzás miatt kedvenc filmjeid, sorozataid és zenéid még nagyobb élményt nyújtanak. Erről egy pár mágneses középkamrás hangszóró, egy négyszögletű Kevlar összetételű membrán, két nagyfrekvenciás hangszóró és két mélyhangszóró gondoskodik.

Modern technológia a jobb hangzás érdekében

A HEOS Home Cinema hangszóró a legmagasabb színvonalú szórakozást biztosítja számos csúcstechológiás funkciója segtségével. Megtalálod a Dolby Digital, a Dolby Digital Plus és a DTS dekódolású Virtual Sound hangzást valamint a Dynamic Bass Boost dinamikus mélyhang-kiemelést a pontos basszus érdekében. Éjszakai üzemmódban a hangerő alacsonyabb, így nem zavarod családod többi tagját.

Hallgass zenét fölösleges kábelek nélkül

Olyan időket élünk, amikor a vezeték nélküli technológia uralja a világot, és erről a rendszer gyártója sem feledkezett meg. A vezeték nélküli technológia segítségével könnyedén hallgathatod kedvenc zenéidet olyan népszerű szolgáltatásokon keresztül, mint a Spotify, a Deezer vagy a TuneIn. Akkor sem kell aggódnod, ha még egyiket sem próbáltad, mert Android vagy iOS rendszerű okostelefonról és számítógépről is hallgathatsz zenét vezeték nélkül. Bárhol is vagy, kedvenc számaidat nyugodtan és kényelmesen, kábelek nélkül élvezheted.

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DENON HEOS HOME CINEMA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON HEOS HOME CINEMA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DENON HEOS HOME CINEMA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON HEOS HOME CINEMA.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ