Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Denver BTB-60

Termékkatalógus
Denver BTB-60
Bluetooth hangszóró – hordozható, 6W, Bluetooth, FM rádió, kikapcsolható LED világítás, AUX bemenet, újratölthető Li-Lon akkumulátor, Micro USB a töltéshez
Kód:  DENV01d Termékszám:  BTB-60 Gyártó honlapja:

Denver BTB-60

Hallgass zenét ott, ahol csak szeretnéd. A Denver Wireless Bluetooth hangszóró nélkülözhetetlen, ha szórakozásról van szó. A BTB-60 modell dupla, 4" hangszórója kiváló hangminőséget kínál, összesen 6 wattos teljesítménnyel. Remekül visszaadja a magas hangokat és a dinamikus basszust is. Az újratölthető 3,7 V-os akkumulátor 1500 mAh kapacitással rendelkezik, így bárhová magaddal viheted a hangszórót. Az akkumulátor mikro USB segítségével tölthető. 

A Denver BTB-60 legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth 4.1-en keresztül
  • AUX bemenet vezetékes kapcsolathoz
  • Dupla hangszóró, összesen 6 W teljesítménnyel
  • Design kialakítás
  • Hangszóró LED háttérvilágítással és hangerő-szabályozóval
  • FM tuner - rádió lejátszás

A stílusos kialakítású Denver hangszóró

A Denver BTB-60 kiváló hangminőséget kínáló hangszórón a hangerő-szabályozás egy tekerhető gomb segítségével történik, az egyszerű kezelőpanel pedig a készülék tetején található. Az elegáns LED háttérvilágítás már első pillantásra is lenyűgöző hatást kelt, és minden bulit felpörget. A színes megvilágítást szabályozhatod, de akár ki is kapcsolható lejátszás közben.

Csatlakozási lehetőségek

A Denver BTB-60 hangszóró számos lejátszási lehetőséget kínál. A legegyszerűbben Bluetooth vezeték nélküli csatlakozással, szinte másodpercek alatt, egyszerűen párosíthatod mobiltelefonodat, tabletedet vagy notebookodat a hangszóróval. Az AUX bemenetet használhatod kábellel történő csatlakoztatásra. A hangszóró FM rádióval is rendelkezik, így kedvenc rádióállomásodat bármikor elérheted. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Denver BTB-60
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Denver BTB-60. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Denver BTB-60. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Denver BTB-60. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Denver BTB-60.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ