Shop roku Shop roku

Depiláció

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Csomag tartalma
Tiszító ecset
(1)
Trimmelő fej
(2)
Borotvafej
(1)
Tápellátás
Elektromos hálózat
(3)
Akkumulátor
(2)
Elem
(1)
Szín
Fehér
(1)
Lila
(3)
Rózsaszín
(1)
Funkciók és tulajdonságok
Vízálló
(2)
Elöblíthető
(3)
Trimmelős
(2)

Szeretnél irritáció mentes, sima, fájdalommentes borotválkozást? Szerezzen be egy depilátor készüléket, amellyel könnyen és gyorsan elérheted a tökéletes eredményt. Vásárláskor különös figyelmet fordíts arra, milyen célra szeretnéd használni a női borotvát, és milyen funkciókat vársz tle. Hogyan válassz? Olvasd el az alábbi leírásunkat.

Tovább

Mire szolgál a depilátor, milyen előnyei és hátrányai vannak?

A depilátor egy készülék, amely szőrtelenítésre szolgál, vagyis a depiláció folyamatához. A szőrszálak egyenként kerülnek levágásra - tehát nem tépi ki őket a depilátor, csak a bőrhöz nagyon közel vágja le azokat.

  • A szőrtelenítés a depilátor készülékkel nem fájdalmas.
  • A depilátor bármilyen hosszúságú szőrnél használható.
  • Minden területet nagyon gyorsan lehet vele szőrteleníteni.
  • A depilátor könnyen kezelhető.
  • A szőrszálak nagyon gyorsan nőnek vissza.
  • A szőrtelenítést gyakran meg kell ismételni.
  • Lehetséges, hogy irritáció lép fel a bőrön.

i

Választás előtt tisztázz néhány kifejezést - depilátor vs. epilátor

A depilátor és az epilátor kifejezéseket gyakran összekeverik. A legnagyobb különbség az, hogy az epilátor általában csipeszekkel működik, amelyek kitépik a szőrszálakat és azok gyökerét is.

A depilátor könnyedén eltávolítjaa szőrszálakat a testen és az arcon

A depilátor nemcsak az egész testen, hanem az arc apró szőrszálain is használható. Mi a különbség a különféle depilátorok között?

Az elektromos depilátor kíméli az intim területet és más testrészeket is

Az elektromos depilátor nagyon hasonlít a férfi borotvákhoz. A fej lebegő lapokkal van felszerelve, amelyek követik a test bármely részének görbületeit. Mivel kíméletes, és gyakorlatilag képtelen sérülést okozni, ezért szívesen használják az intim területeken is.

Az arc szőrszálaihoz az ajakrúzs vagy ceruza formájú depilátort használhatod

Az arc szőrszálainak eltávolításához általában kis depilátorokat használnak. A kis méret teljesen diszkrét, így mindig magadnál tarthatod. A szőrszálak egy tartályba hullanak, amelyet csak ki kell üríteni.

  • Az ajakrúzs formájú depilátor általában az arc szőrszálainak eltávolítására használatos. Magas minőségű pengékkel rendelkezik, amelyekkel gyorsan és irritáció nélkül távolíthatod el a finom szőrszálakat.
  • Az ívceruza formájú szemöldök depilátor a szemöldök elkészítéséhez kiváló segítő. Fájdalommentesen eltávolítja a szem körüli szőrszálakat, abszolút biztonságosan.

Az ajakrúzs formájú depilátor egy AA elemmel működik, és a pontos szőrtelenítés érdekében ezeket az eszközöket LED világítással látták el.

A depilátorok közé tartoznak a hagyományos borotvák és szőrtelenítő krémek is

A depilátorok közé a hagyományos borotvák és a szőrtelenítő krémek is tartoznak.

  • A borotvapengék a leggyakrabban választott eszközök a szőrtelenítéshez. Lehetnek egyszer használatosak vagy többször használhatók, cserélhető fejekkel vagy pótalkatrészekkel. Mindig ügyelj rá, hogy a borotvapengék élesek legyenek.
  • A szőrtelenítő krémek kémiai szőrtelenítést jelentenek. Csak vigyél fel egy réteg krémet a bőrre, ami feloldja és lebontja a szőrszálakat. Ez a borotválkozás legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja.

i

A szőrtelenítéshez vásárolt termékek vásárlásakor találkozhatsz viaszdepilálóval is. Ebben az esetben azonban a szőrszálak tépése történik, így inkább epilációnak számít.

A női depilátort lehetséges nedvesen vagy szárazon is használni

A választás előtt gondolj arra is, milyen körülmények között kívánod a depilátort használni. A depilátor vagy száraz borotválásra, vagy nedves borotválásra is alkalmas lehet. Ez a tulajdonsága lehetővé teszi, hogy a zuhanyozás közben is használható legyen, ezért minden testrészen tökéletesen borotválhatsz. Gyakran találkozhatsz mindkét módszer kombinációjával.

A depilátor töltése akkumulátoron vagy hálózaton keresztül islehetséges

Bármelyik depilátort is választod, az összes modell hasonló elven működik, figyelned kell azonban a töltési módra. A leggyakoribb az akkumulátoros töltés, amelynek előnye, hogy bárhol használhatod. A másik típus a hálózati töltés, amelyhez a készüléket csatlakoztatni kell az elektromos hálózathoz.

Ha érzékeny a bőröd, válassz olyan depiláló gépet, amely gél adagolóval rendelkezik, vagy legalább olyan géleket és habokat használj, amelyek megnyugtatják a bőrt a borotválkozás közben.

Különleges depilátorok, vagyis több funkció egy eszközben

Ha gazdaságos megoldást keresel egy több funkciót kínáló eszközben, nézd meg a speciális depilátorokat.

  • Okos depilátor: két fejjel van ellátva, így alkalmas nagyobb felületeken és érzékeny területeken, például a bikinivonalon vagy az arcon. Automatikusan bekapcsol, amikor érintkezik a bőrrel, LED világítással rendelkezik, és számítógépen keresztül tölthető.
  • Depilátor és epilátor egy eszközben: ez az eszköz akkor használható, ha egyes területeken a szőrtelenítés, más területeken pedig az epilálás megfelelőbb. Az epilátor egy vágófejjel rendelkezik a szőrszálak vágásához.

A női borotva számos tartozékot és kiegészítőt kínál

A női borotva  típusai alapvetően nem különböznek egymástól. Azonban minden női depiláló gép más kiegészítőket és tartozékokat kínál. Ezért válaszd ki az eszközt úgy, hogy az a lehető legjobban megfeleljen az igényeidnek.

  • A SoftStrip rendszer enyhén feszíti a bőrt, így hatékonyabb és hatékonyabb szőrtelenítést biztosít irritáció nélkül.
  • Az AloeVera szalag alkalmas érzékeny bőrre, mivel megkönnyíti a penge mozgását és megnyugtatja a bőrt.
  • A vágóeszköz akkor használható, ha nem szeretnéd a szőrszálakat teljesen leborotválni, hanem néhol hosszabb szőrszálakra vágysz.
  • A különféle tartozékok alkalmasak több területen való használatra. Választhatsz más tartozékot a bikini vagy a láb területén való használathoz.
  • Az akkumulátor állapotjelző jelzi az akkumulátor töltöttségi állapotát.
  • A tok szolgál a depilátor tárolására, és egy nagyon praktikus kiegészítő az utazáshoz.

A depilátor könnyű karbantartása az élettartam szempontjából kulcsfontosságú

Fontos, hogy a depilátor használata után tisztítsd meg azt egy kefével, vagy ha mosható, öblítsd le folyó víz alatt, mivel a rendszeres karbantartás növeli az élettartamot és az olló minőségét. Egy tok használata megelőzi a korrozió kialakulását. Ha az olló oxidálódott, azt azonnal cseréld ki egy újra. Ne töröld le a depilátort, hanem hagyd, hogy természetesen megszáradjon.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
BRAUN Lady Shaver 5560 Szállításra kész > 5 db
Szőrtelenítő - női epilátor, a peeling-fej csökkenti a benőtt szőrszálak kialakulásának esélyét, OptiTrim trimmelő tartozék a szőrszálak rövidítéséhez, kontakt fej, teljesen mosható tartozékok, vezeték nélküli/hálózati működés, töltési idő 1 óra, 40 perc működés, hosszú szőrvágó fej, színe: lila
26 490 Ft

2.
Remington WSF4810 Compact LadyShaver Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Szőrtelenítő - kompakt méret, szitaborítású nyírófej, kettős vágóél a jobb erdemény érdekében, vízálló: szárazon és zuhany alatt is használható, tisztító kefe, elemmel működik, 2x AA elem (a csomagban), lila színben
5 590 Ft

4 termék
BRAUN Lady Shaver 5560 - Szőrtelenítő Típusok
4,5 189×
BRAUN Lady Shaver 5560
Szőrtelenítő - női epilátor, a peeling-fej csökkenti a benőtt szőrszálak kialakulásának esélyét, OptiTrim trimmelő tartozék a szőrszálak rövidítéséhez, kontakt fej, teljesen mosható tartozékok, vezeték nélküli/hálózati működés, töltési idő 1 óra, 40 perc működés, hosszú szőrvágó fej, színe: lila
26 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT2001
4,5 189×
BRAUN Lady Shaver 5560
Szőrtelenítő - női epilátor, a peeling-fej csökkenti a benőtt szőrszálak kialakulásának esélyét, OptiTrim trimmelő tartozék a szőrszálak rövidítéséhez, kontakt fej, teljesen mosható tartozékok, vezeték nélküli/hálózati működés, töltési idő 1 óra, 40 perc működés, hosszú szőrvágó fej, színe: lila
25 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EAT2001
4,5 23×
Remington WSF4810 Compact LadyShaver
Szőrtelenítő - kompakt méret, szitaborítású nyírófej, kettős vágóél a jobb erdemény érdekében, vízálló: szárazon és zuhany alatt is használható, tisztító kefe, elemmel működik, 2x AA elem (a csomagban), lila színben
5 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 03. 21.
Termékkód: REMVB102
3,7 14×
VEET EasyWax készlet
Gyantamelegítő - amihez használható: viaszpatron, applikátorként is szolgál, 20 perc felmelegítési idő, 50 ml űrtartalom, tápellátás: hálózati, színe: fehér és rózsaszín, tartozék: szalvéták és viaszszeletek
7 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DEP006
értékelésBraun Silk-expert Pro PL5347 IPL szőrtelenítő (BEMUTATÓ) Alaposan leteszteltük a Braun Silk-expert Pro PL5347 IPL szőrtelenítőt, amely az egész test epilálására alkalmas, beleértve az arcot is. Hogyan kell használni ezt az IPL epilátort és mennyire voltunk lenyűgözve az eredménytől? Olvasd el cikkünket és megtudhatod.
Saját recenziónkhoz teszteltük a számodra a BeautyRelax IPL Premium IPL epilátort. Ismerd meg, hogy vált be ez az eszköz, hogy kell használni és képes-e lassítani a szőr növekedését.

Depiláció

A Depiláció kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Depiláció – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó depiláció Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább depiláció A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb depiláció A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: depiláció vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ