Shop roku AlzaBoxy Q1

DERMACOL Aroma Ritual Szőlő zöldcitrommal III.

Termékkatalógus
DERMACOL Aroma Ritual Szőlő zöldcitrommal III.
4,9 7 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Tusfürdő - szőlő zöldcitrommal 250 ml, Testápoló tej - szőlő zöldcitrommal 200 ml
Kód:  VBAL0630 Termékszám:  8595003110440 Gyártó honlapja:
DERMACOL Aroma Ritual Szőlő zöldcitrommal III. Megszűnt

DERMACOL Aroma Ritual Szőlő zöldcitrommal III.

A megfelelő karácsonyi ajándékot keresed a párodnak vagy a barátodnak? A Dermacol cseh márka ajándékkészlete minden hölgyet boldoggá tesz. Az Aroma Ritual termékcsalád készítményeit a mindennapos bőrápolásra tervezték. Szőlőmagolajat tartalmaznak, amely lelassítja a bőr öregedését és elősegíti annak regenerálódását. Emellett használata után a bőröd sima és rugalmas lesz. A készletben található tusfürdőt és testápoló tejet a mindennapos használatra készítették. Tisztít, regenerál és kellemes érintésű bőrt kölcsönöz. Mindkét bőrápoló termék a szőlő és a lime illatával érkezik. Ez az üdítő kombináció új adag energiával lát el azáltal, hogy enyhíti a stresszt és nyugtatja az elmét egy mozgalmas nap után.

A DERMACOL ajándékkészlet főbb jellemzői

  • ajándékszett nőknek
  • a cseh Dermacol márkájú termékeket tartalmazza
  • a csomagban találsz egy testápoló tejet és egy tusfürdőt
  • a szőlő és a lime illatával
  • a szőlőmagolaj regenerálja a bőrt és lelassítja az öregedését

Összetétel

Tusfürdő - szőlő és lime illattal:
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDE DEA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-40 HYDROGENATED OIL, PARFUM, SODIUM CHLORIDE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, VITIS VINIFERA SEED OIL, POLYQUATERNIUM-7, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, TOCOPHEROL, LACTIC ACID, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, HEXYL CINNAMAL,LINALOOL, D-LIMONENE, CITRONELLOL, CI 17200, CI 42090

Testtej - szőlő és lime illattal:
AQUA, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, GLYCERIN, ETHYLHEXYL STEARATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CETEARYL ALCOHOL, PERSEA GRATISSIMA OIL, VITIS VINIFERA SEED OIL, PANTHENOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, TOCOPHERYL ACETATE, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, SODIUM CHLORIDE, CI 42051,CI 17200, PARFUM, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, D-LIMONENE, CITRONELLOL, CITRAL

Csomag tartalma:

  • Tusfürdő- szőlő és lime illattal 250 ml
  • Testápoló tej - szőlő és lime illattal  200 ml

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Aroma Ritual Szőlő zöldcitrommal III. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Aroma Ritual Hrozny s limetkou III.. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL AR Hrozno s limetkou III..
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ