A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

DERMACOL Aroma Ritual Tusfürdő -Ír kávéval, 250 ml

Termékkatalógus
DERMACOL Aroma Ritual Tusfürdő -Ír kávéval, 250 ml
4,8 137 értékelés
Tusfürdő - nőknek, tökéletesen tisztítja a bőrt - 3 160 Ft/1 l
Kód:  SG051 Termékszám:  8595003108546 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Aroma Ritual Tusfürdő -Ír kávéval, 250 ml

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Dermacol Aroma Ritual Shower Gel Irish Coffee
 

Az Aroma Ritual tusfürdő egyesíti magában az ír kávé elbűvölő illatát és a koffein jótékony hatásait. Krémes habja alaposan megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől, és puha , rugalmas és nagyszerű érzést biztosít. Ez a termék legalább 2 vagy több darab vásárlása esetén vásárolható meg. Élvezd a kellemes, mindennapi fürdőzés élményét!

A tusfürdő alaposan megtisztítja a bőrt, hirdratálja és táplálja is azt. Erősíti védekező képességét és védi a külső káros hatásoktól. Az ír kávé aromája átjárja a testet és az elmét egyaránt, így teszi a fürdőzést igazi élménnyé. Dobd fel az estéidet vagy reggeleidet ezzel a termékkel. Élvezd a kellemes, relaxáló zuhanyt ezzel a varázslatos illattal! 

Hatóanyagai:

  • Koffein - hidratálja, táplálja és illatosítja a bőrt
  • Ír kávé aroma - csodálatosan illatos és friss bőr

Bőr típus:
Minden bőrtípusra

Alkalmazás:
Vidd fel nedves bőrre és finoman habosítsd fel. Mosakodás után alaposan öblítsd le.

Figyelmeztetés:
Ez a termék legalább két darab vásárlása esetén vásárolható meg. 

Kiszerelés:
250 ml

Összetevők:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Glycerine, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betaine, Perfume, PEG-40 hydrogenated castor oil, Sodium chloride, PEG-120 methyl glucoside dioleate, Tocopherol, Hydrogenated palm glycerides, Styrene / acrylate copolymer, Coco-glucoside, Polyquaternium-7, Glyceryl oleate, Caffeine, Caramel, Lactic acid, Citric acid, Maltodextrin, Benzoic acid, Sodium benzoate, Phenoxyethanol

 
 

Paraméterek

Űrtartalom
250 ml Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
250 ml Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Aroma Ritual Tusfürdő -Ír kávéval, 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Aroma Ritual Irish Coffee Delicious Shower Gel 250 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Aroma Ritual Shower Gel Irish Coffee 250 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ