AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Dermacol Mega Lashes

Termékkatalógus
Dermacol Mega Lashes
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalom: Mega Lash Express Volume szempillaspirál és egy szenzitív szemhéjfesték-eltávolító
Kód:  VBAL511 Termékszám:  8595003116398 Gyártó honlapja:

Dermacol Mega Lashes

A praktikus Dermacol kozmetikai készlet egy szempillaspirált és egy szemsmink lemosót tartalmaz. A Mega Lashes Express Volume szempillaspirál gyönyörűen meghosszabbítja a rövid szempillákat, különválasztja őket egymástól és hihetetlenül elbűvölő megjelenést biztosít. A Sensitive Eye Make-up Remover sminkeltávolító tökéletesen megtisztítja a szemeket a szempillaspiráltól anélkül, hogy irritálná az érzékeny szem körüli bőrt. Akészlet divatos, fényes neszesszerben érkezik.

A DERMACOL szempillaspirál és a smineltávolító készlet főbb jellemzői

  • A sminkeltávolító tökéletesen és gyengéden távolítja el a sminket és a szennyeződéseket az érzékeny szem környéki bőrről
  • Nem szárítja és nem irritálja a bőrt
  • A Sensitive Eye Make-up Remover sminkeltávolító hidratált és nyugodt bőrt eredményez
  • A szempillaspirál meghosszabbítja, sűrűbbé és íveltté teszi a pillákat
  • A precíz feldolgozású volumenizáló kefe tökéletes szempillákat biztosít
  • Erős színpigmentekkel
  • A DERMACOL Mega Lashes Express Volume szempillaspirál nem ragasztja össze a pillákat és nem csomósodik be
  • Szemészetileg tesztelt - alkohol és parfüm nélkül
  • A készlet egy divatos, fényes neszesszerben érkezik

DERMACOL Sensitive Eye Make-up Remover sminkeltávolító

Amennyiben még mindig gondot okoz számodra az irritált és kipirosodó bőr a szem körül, miután sminklemosót használtál, akkor fellélegezhetsz, hiszen mostantól búcsút inthetsz ennek a kellemetlenségnek. A DERMACOL Sensitive Eye Make-up Remover sminklemosót kifejezetten a gyengéd és hatékony szemsmink eltávolítására tervezték. Megakadályozza a bőr kipirosodását és tökéletesen tiszta, hidratált és ápolt szemkörnyéket eredményez.

Használata:
Vigyél fel megfelelő mennyiségű DERMACOL sminklemosót egy vattakorongra és óvatosan töröld át vele a szemhéjadat. Hagyd hatni néhány másodpercig majd gyengéden töröld le a sminket.

Összetétel:
AQUA, PROPYLENE GLYCOL, OLIVE OIL PEG-7 ESTERS, PANTHENOL, SODIUM PEG-7 OLIVE OIL CARBOXYLATE, CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT, GLYCERIN, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, TRIETHANOLAMINE, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN

DERMACOL Mega Lashes Express Volume Mascara Black szempillaspirál

A Mega Lashes Express Volume szempillaspirál rendkívüli hosszúságot nyújt a szempilláknak, előnyös megjelenést kölcsönöz. Éppen ezért a tökéletes megoldás a rövid szempillákra. A kifogástalanul tapadó krémes állagának köszönhetően minden egyes szempillának páratlan dússágot és hosszúságot nyújt. A kefe mindig az optimális mennyiségű festéket viszi fel a pillákra, így pontosan elválasztja őket egymástól. Nagy előnye, hogy nemcsomósodik be. A különleges polimer anyagokkal dúsított természetes viasz megformálja a szempillákat, volument és hosszúságot nyújt, emellett hosszú órákra fixálja is őket. Az intenzív fekete pigmentekkel igazán feltűnő színt érhetsz el. A szempillaspirál alkalmas a kontaktlencsét viselők felhasználók számára is.

Összetétel:
Aqua, Cera Alba, Paraffin, Glyceryl Stearate, Oryza Sativa Cera, Butylene Glycol, Palmitic Acid, Acacia Senegal Gum, Polybutene, Aminomethyl Propanol, Copernicia Cerifera Cera, Stearic Acid, VP/Eicosene Copolymer, Hydroxyethylcellulose, Dimethicone, Polyester-4, Ethylhexylglycerin, Sodium Nitrate, Glyoxal, Tocopherol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, CI 77499


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dermacol Mega Lashes Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Mega Lashes. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dermacol Mega Lashes.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ