Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DERMACOL Men Agent Teljes szabadság

Termékkatalógus
DERMACOL Men Agent Teljes szabadság
4,5 10 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - a magabiztos férfiak puha és rugalmas bőréért. Tartalma: izzadásgátló - 150 ml + arcszesz - 100 ml + tusfürdő - 250 ml. - 1 018 Ft/100 ml
Kód:  VBAL518 Termékszám:  8595003116091 Gyártó honlapja:

DERMACOL Men Agent Teljes szabadság

A DERMACOL Men Agent Total Freedom ajándékkészletet azoknak a modern és magabiztos férfiaknak tervezték, akik gyengéd, mégis hatékony bőrápolásra vágynak a puha és rugalmas bőr érdekében. A szett tartalmaz egy férfi izzadásgátlót, egy borotválkozás utáni arcszeszt és egy tusfürdőt. Az izzadásgátló nem csak kellemesen illatos bőrt biztosít, hanem mindenekfelett a szárazság érzését illetve akár 48 órás védelmet az izzadás ellen. A csodálatos, érzéki illatú borotválkozás utáni arcszesz megnyugtatja és felfrissíti az irritált bőrt és felgyorsítja a kisebb sebek gyógyulását. A férfi tusfürdő 5 hatást kínál egyetlen termékben. Eredményesen tisztítja meg az egész testet és az arcot, emellett ideális a hajmosáshoz és a borotválkozáshoz és ellátja a bőrt a szükséges hidratálással is.

A DERMACOL Men Agent Total Freedom ajándékszett főbb jellemzői

  • DERMACOL kozmetikai szett férfiak számára kifejlesztett termékekkel
  • A készlet férfi izzadásgátlót, borotválkozás utáni arcszeszt és tusfürdőt tartalmaz
  • A Men Agent Total Freedom férfi izzadásgátló 48 órán át nyújt védelmet az izzadás ellen
  • Férfi izzadásgátló a száraz érzés és a kellemes illat érdekében
  • A Dermacol Poker face borotválkozás utáni arcszesz megnyugtatja az irritált bőrt
  • A borotválkozás utáni arcszesz gyógyítja a bőrt, érzéki, frissítő illattal
  • 5 az 1-ben tusfürdő - testre, arcra, hajra és borotválkozáshoz, illetve a hatékony hidratáláshoz
  • Dermacol férfi kozmetikumok készlete a modern, magabiztos férfiak számára

Megbízható DERMACOL Men Agent Total Freedom izzadásgátló a szexi férfiaknak

Olyan izzadásgátlót keresel, amely megbízhatóan véd az izzadás ellen, emellett pedig gondoskodik a frissesség hosszan tartó érzéséről is? Akkor próbáld ki a Men Agent Total Freedom izzadásgátlót a Dermacol márkától. Ez az izzadásgátló tényleg megbízhatóan véd az izzadással szemben és akár 48 órán keresztül garantálja a szárazság hosszan tartó érzését. A Men Agent Total Freedom megszünteti a kellemetlen szagokat és egy magával ragadó illattal hangsúlyozza ki a szexepiledet.

Használat:
Használd a hónalj bőrén, ha szükséges

Összetétel:
Butane, Cyclopentasiloxane, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Myristate, Cyclohexasiloxane, Parfum, Ppg-14 Butyl Ether, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Linalool, Limonene, Geraniol, Coumarin, Citronellol

DERMACOL Men Agent Poker face borotválkozás utáni arcszesz a puha és rugalmas bőrért

A borosta akár nagyon szexi is lehet, de mi mutatna jobban egy frissen borotvált arcnál? Ne felejts el minden egyes borotválkozás után nyugtató borotválkozás utáni arcvizet használni, amely enyhíti a kisebb sebeket és felgyorsítja az arc gyógyulását. A Dermacol Men Agent Poker face borotválkozás utáni arcvizet a magabiztos, erős férfiak számára készítették. Megnyugtatja az irritált bőrt, ellátja azt a szükséges hidratálással és frissességgel és garantáltan lenyűgözi a környezetedet érzéki, férfias illatával. A Dermacol borotválkozás utáni arcvíz minden bőrtípus számára alkalmas.

Használat:
Borotválkozás után vidd fel az arcvizet a bőrre és masszírozd be. Hagyd teljesen felszívódni, majd élvezd a frissítő érzést és a férfias illatot.

Összetétel:
Alcohol, Aqua, Parfum, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral

DERMACOL Men Agent Total Freedom 5 az 1-ben univerzális tusfürdő

A DERMACOL Men Agent Total Freedom 5 az 1-ben férfi tusfürdő 5 termék előnyét kínálja egyetlen készítményben. Kifogástalanul távolítja el a szennyeződéseket és a zsírt az arcbőrről és a testről, miközben óvja a bőr természetes pH értékét és érzékenységét. Intenzíven hidratálja és megnyugtatja a bőrt. Összetételének hála kellemetlen érzés és bőrirritáció nélkül használhatod még a borotválkozáshoz is. A Total Freedom tusfürdő szabadjára engedi az érzékeket, a természet vad illatával öleli körbe a bőrödet. Tisztára mossa a hajat és eltávolítja a nemkívánatos szennyeződéseket és a hajformázó termékek maradványait is, másik előnye pedig, hogy megelőzi a haj elektrosztatikusságát és gubancolódását is. A DERMACOL tusfürdő tiszta és kellemesen puha érintésű bőrt eredményez.

Hatóanyagok:
Glicerin - hidratálja a bőrt, segít a bőr védőgátjának védelmében, optimalizálja a bőr zsírtartalmát
Tejsav - AHA sav, segít a bőr pH értékének megőrzésében és hidratálja a bőrt
Keserűsó - védi a bőrt

Használat:
Vidd fel a tusfürdőt a bőrre, a hajra vagy az arcodra, hagyd habozni, majd alaposan öblítsd le. Ideális a mindennapos használatra.

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide Dea, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-7, Glycerin, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, Triethylene Glycol, Propylene Glycol, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Lactic Acid, Sodium Sulfate, Citronellol, Linalool, Limonene, Ci 42051, Ci 17200, Ci 19140, Ci 42090, Ci 47005, Parfum

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × DERMACOL Men Agent Total Freedom izzadásgátló (150 ml)
1 × DERMACOL Men Agent Poker face borotválkozás utáni arcvíz (100 ml)
1 × DERMACOL Men Agent Total Freedom tusfürdő (250 ml)


Paraméterek

Űrtartalom
500 ml Kész!
Típus
Férfi Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Izzadásgátló, Tusfürdő, Arcvíz borotválkozás után Kész!
Típus
Férfi Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
500 ml Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Izzadásgátló, Tusfürdő, Arcvíz borotválkozás után Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Típus
Bőrápolás, Bőrápolás Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Men Agent Teljes szabadság Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Men Agent Total Freedom. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Men Agent Total Freedom.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ