ApF HU Akvizice ApF HU

Testradírok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ajánlott
Arcra
(4)
Testre
(37)
Típus
Női
(27)
Férfi
(3)
Uniszex
(9)
Hatás
Bőrpuhító
(14)
Regeneráló
(10)
Tápláló
(10)
Hámlasztó
(8)
Specifikáció
Bio
(3)
Dermo
(13)
Natúr
(6)
Vegán
(6)
Kozmetikum sorozat
Citrusos
(3)
Csokoládés
(2)
Cupuacu
(1)
Milyen problémára ajánlott
Nagyon száraz bőrre
(1)
Száraz bőrre
(1)
Öregedő bőrre
(1)
Összetétel jellemző
Parabénmentes
(4)
Szilikonmentes
(3)
PH-semleges
(2)
Szalicilsavas
(1)
Természetes olaj tartalmú
(10)
Természetes összetevőjű
(12)
Vitaminos
(4)
Űrtartalom
150 ml
850 ml
-

A testradír nem hiányozhat egyetlen nő vagy férfi fürdőszobájából sem. Hozzájárul ahhoz, hogy a bőr ne csak ránézésre legyen szép, hanem akkor is, ha megérintik. Ha a testradír használata újdonság lesz számodra, olvass tovább, segítünk a megfelelő kiválasztásában.

Tovább

Mi az a testradír?

A testradír használata hatékony módja annak, hogy megszabadítsuk a bőrt az elhalt hámsejtektől és elősegítsük a bőr megfelelő működését. A testradírok 3 típusba oszthatók.

  • A mechanikus testradír (vagy scrub) olyan bőrradírozó részecskéket tartalmaz, amelyek kíméletesen radírozzák a bőrt.
  • A kémiai testradírok különböző savak segítségével távolítják el az elhalt hámsejteket.
  • Az enzimatikus testradírok a természetes enzimek elvén működnek, és érzékeny bőrre is alkalmasak.

i

A mechanikus testradírok leggyakrabban cukrot vagy sót tartalmaznak. Az összetevők között találhatsz még őrölt magvakat és dióféléket, őrölt habkövet vagy kávét, valamint homokot, zabpelyhet és rizst.

A testradír mire jó?

A testradír használatának számos haszna van. Ezért nem hiányozhat a te fürdőszobádból sem.

  • A testradír használata után a többi kozmetikai termék jobban felszívódik.
  • A testradírok a bőrt puhává, simává és ragyogóvá teszik.
  • A bőr vérellátását is serkenti, így az gyorsabban regenerálódik.
  • Javítja a bőr rugalmasságát és feszességét. A testradír narancsbőr ellen is nagyszerűen működik.

Bár a testradírok jótékony hatása tagadhatatlan, ne vidd túlzásba a használatát. A testradír használata hetente csak kétszer ajánlott, érzékeny bőrön még ritkábban.

A mechanikus testradír használata

A testradír használatának megkezdéséhez nincs szükség használati utasításra. A pattanásos bőrre szánt bőrradír és a narancsbőr elleni testradír használatának titka is abban rejlik, hogy a testradírt finoman kell belemasszírozni az előzetesen megtisztított, nedves bőrbe. Az intenzív testradírozás bőrpírt okozhat, ezért mindig előző nap használd, ne reggel, munkába indulás előtt.

Szintén mechanikus elven működik a testradírozó kesztyű vagy szivacs, amely kialakításánál fogva megtisztítja a bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket és még a vérkeringést is felpezsdíti. A testradírozó kesztyű zuhanyzás vagy fürdés közben használható, akár tusfürdővel együtt is.

Testradírok minden bőrtípusra

A kozmetikai termékeket mindig a bőr igényeinek megfelelően kell kiválasztani, ez alól nem jelentenek kivételt a testradírok sem.

  • Az érzékeny bőr könnyen irritálódik és kipirosodik. Érzékeny bőrre kíméletes testradír ajánlott, de azt is ritkábban használd. Az olyan nyugtató összetevők jelenléte is hasznos lehet, mint a panthenol, a kecsketej vagy a kamilla.
  • A zsíros bőr fényessé válik, a pórusok kitágulnak, tökéletlenségek alakulnak ki. A megfelelő anyagokat, például teafa vagy levendula, tartalmazó testradírok segíthetnek a bőr minőségének javításában.
  • A száraz bőr feszes, piros és érzékeny lehet. A testradírok hidratáló összetevői, úgymint az aloe vera és az olajok, jót tesznek a bőrnek, és nyugtató hatással is bírnak.

Egyéb bőrtípusok: normál, vegyes és érett bőr. Általában nincsenek speciális követelmények, ezért a felsorolt bőrtípusokhoz nem készülnek speciális testradírok sem. A hidratáló és az antioxidáns hatású összetevők minden bőrtípus számára szükségesek, ahogy az öregedés jelei ellen fellépő összetevők - mint például az A- és az E-vitamin - is bárkinek jól jöhetnek.

i

Kerüld a mechanikus testradírok használatát pattanások esetén. A pattanásos bőr kezeléséhez kémiai hámlasztó használata javasolt, mégpedig szakember által.

A testradír használata új életet ad az arc, a kéz és a láb bőrének

A sampon és a tusfürdő mellett a testradír sem hiányozhat a fürdőszobából. Heti 2-3 alkalommal történő megfelelő használat mellett hamarosan meg fogod tapasztalni, milyen a valóban puha bőr. A hátadat se hagyd ki a testradír használata során, és ne felejtsd el zuhanyzás után hidratáló vagy nyugtató krémmel kezelni a bőrödet.

Testradír kézre a gyengéd simogatásért

A testradír kézre is ideális, ha kertészkedés, strandolás vagy fával való munka közben nagy igénybevételnek teszed ki a bőrödet. A bőrradír segít ismét puhává varázsolni a kezedet.

Testradír lábra a gyönyörű lábakért

Minden évben gondban vagy, hogyan készítsd fel a lábadat a nyárra, amikor ismét nyitott lábbelire váltasz? Nagyon fontos, hogy a láb bőre szép legyen, ezért idén a lábradír használata is szerepeljen az előkészületek között. Leradírozza a régi bőrt, így már nyugodtan megmutathatod a szép újat.

Testradír fejbőrre a korpásodás és a szennyeződések ellen

A fejbőrradír a fejbőrre alkalmazandó, ahol eltávolítja a nem megfelelően leöblített sampont, a hajlakkot és természetesen az elhalt hámsejteket. Ezáltal közvetlenül a forrásánál szabadulhatsz meg a bosszantó korpától, ami elősegíti a haj növekedését.

Testradír narancsbőrre érdekelne? A kávés testradír jó megoldás lehet. A kávé a koffeinnek köszönhetően serkenti a szövetek vérkeringését, így a narancsbőr és az apró hegek ellen is képes felvenni a harcot.

A testradír arcra ragyogóvá és fiatalossá teszi a bőrt

A testradír arcra nem csak akkor ideális választás, ha a száraz bőr vagy a mitesszerek keserítik meg az életed. Eltávolítja az elhalt hámsejteket és megtisztítja a bőrt, így az gyönyörűen puha és sima lesz. A testradír használata a pattanások megelőzésére is szolgálhat. Milyen gyakran kell otthon alkalmazni?

  • Vegyes és zsíros bőrre heti 1-2 alkalommal,
  • normál bőr esetén legfeljebb hetente egyszer,
  • száraz és érzékeny bőr esetén 2 hetente 1 alkalommal.

Testradír ajakra - a gyönyörű sminkért

A testradír ajakra gondoskodik arról, hogy ajkaid gyönyörűen puhák és csábítóak legyenek. A rúzs sokkal jobban megmarad a sima ajkakon, mint a száraz és kicserepesedett ajkakon, így a természetes mosolyod jobban tud érvényesülni.

!

Légy körültekintő, a testradír és a bőrradír nem ugyanaz, mindig a kezelendő bőrfelületre alkalmas terméket válassz. Az arc kezeléséhez sokkal finomabb bőrradírozó szemcsék alkalmasak, mint a test többi részére. Az arc érzékeny bőrét irritálhatják a testradírok.

A speciális összetételű testradírok a legtöbbször jó választásnak bizonyulnak

A testradírok olyan speciális formulával rendelkezhetnek, amely jobban megfelel a te igényeidnek.

  • A parabének irritációt és allergiát okozhatnak, míg a szilikon eltömítheti és kiszáríthatja a pórusokat. Ha érzékeny a bőröd, jobb lesz, ha olyan termékeket választasz, amelyek nem tartalmaznak ilyesmit.
  • Vitaminokból sosem elég, még a testradírok esetében sem. Az összetevők között gyakran található A-vitamin, amely az öregedés ellen küzd, és E-vitamin, amely antioxidáns hatású.
  • Az alkoholmentes és illatmentes testradírok megfelelő választást jelenthetnek az érzékeny bőrűek számára. Az alkohol száríthat és irritációt okozhat. Ugyanúgy, az illatanyagok is, legyenek azok szintetikusak vagy természetesek, okozhatnak mellékhatásokat.
  • A szalicilsavnak számos jótékony hatása van a bőrre. A testradír részeként puhítja és feszesíti a kezelt bőrt, és jól működik pattanások, pikkelysömör és korpásodás kezelésekor is.
  • Az őssejtes testradírok segítik a kollagéntermelést és védik a bőrt. Nagy segítséget jelentenek a narancsbőr elleni küzdelemben.

i

A bio és természetes testradír kizárólag tiszta, természetes összetevőket tartalmaz. A kókuszolaj, olívaolaj vagy mandulaolaj hidratálja a bőrt, emellett a Holt-tengerből származó iszap, sók és ásványok számos jótékony hatását is maximálisan ki tudják aknázni ezek a testradírok.

Nőnek vagy férfinak? Testradír választása az illata alapján

Az illat nagy szerepet játszik a testradír kiválasztásában. Kávé, görögdinnye vagy csokoládé? A megfelelő illattal együtt a testradír aromaterápiaként is szolgál, és még átfogóbbá teszi a fiatalító rituálét. Léteznek kifejezetten nőknek vagy férfiaknak készült testradírok is, így könnyebben választhatsz igazán hozzád illő illatot.

Ügyelj a csomagolás térfogatára is, a testradír nagyobb mennyiségben kerül alkalmazásra

A választáskor ne becsüld alá a csomagolás méretét. A testradír nagyobb mennyiségben fogy, mint a bőrradír, mivel sokkal nagyobb a kezelendő bőrfelület. Egy kis kiszerelés tartalma elég gyorsan elfogyna.

A testradír egyéb tulajdonságai

A testradír kiválasztásakor más tulajdonságokat is figyelembe vehetsz. Természetes és tisztán bio termékeket is válaszhatsz. Léteznek vegán testradírok, amelyek nem tartalmaznak állati összetevőket. Az ásványi anyagok ezekben a termékekben általában tengeri sóból vagy algából származó ásványok révén kerülnek a bőrbe.

Testradír házilag

Az egyik módja annak, hogy azonnal kezeld a bőrödet, még akkor is, ha nincs kéznél boltban vásárolt testradír, a házi testradír készítése. Ez az alternatíva szükség esetén megoldhatja a problémádat, és az otthon lévő hozzávalókból is elkészíthető. Próbáld ki a Hogyan készíthető bőrradír házilag? Házi bőrradír arcra, testre, kézre és ajkakra című cikkünkben található receptek egyikét. De ez nem biztos, hogy mindenki számára alkalmas, inkább átmeneti megoldásként ajánlott, hosszú távon az ilyen kezelés nem feltétlen megfelelő.

i

A legjobb testradír érdekelne? Nézd meg a termékkategóriát az eladások alapján rangsorolva.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ZIAJA csokoládé mix, 560ml Utolsó 2 termék a raktáron
Kozmetikai ajándékcsomag - 260 ml fürdőgélt és 300 ml cukros testradírt tartalmaz - 2 895 Ft/db
5 790 Ft

2.
ZIAJA Ananas 320ml Szállításra kész > 10 db
Kozmetikai ajándékcsomag - 160 ml testhabot, 160 ml sorbet anti-cellulit testradírt tartalmaz - 1 945 Ft/db
3 890 Ft

38 termék
5,0
DERMACOL Cannabis Set 400ml
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: tusolókrém 200 ml, testradír 200 g - 897,50 Ft/100 ml
3 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDS2101
Dove Crushed Macadamia & Rice Milk body scrub 225ml - Testradír
Típusok
5,0
Dove Crushed Macadamia & Rice Milk body scrub 225ml
Testradír - női, dermo, minden bőrtípusra alkalmas, főbb hatóanyagai glicerin, jojobaolaj és laurinsav, természetes olaj tartalmú és természetes összetevőjű, űrtartalma 225 ml - 15 511,11 Ft/1 l
3 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TM509
5,0
DOVE Vanity Glowing 850 ml
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Dove Glowing tusfürdő 225 ml, Dove testápoló Glowing Care 250 ml, Dove izzadásgátló spray Advanced Care Go Fresh gránátalma 150 ml, Dove gránátalmás testradír 225 ml - 3 497,50 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 1 645,88 Ft/100 ml
13 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VBAL8843
4,0
ZIAJA csokoládé mix, 560ml
Kozmetikai ajándékcsomag - 260 ml fürdőgélt és 300 ml cukros testradírt tartalmaz - 2 895 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 1 033,93 Ft/100 ml
5 790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VBAL8784
5,0
ZIAJA Ananas 320ml
Kozmetikai ajándékcsomag - 160 ml testhabot, 160 ml sorbet anti-cellulit testradírt tartalmaz - 1 945 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 1 215,63 Ft/100 ml
3 890 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VBAL8783
DOVE pomegranate seeds & shea butter body scrub 225ml - Testradír
Típusok
5,0
DOVE pomegranate seeds & shea butter body scrub 225ml
Testradír - női, dermo, bambuszos kozmetikum sorozat, minden bőrtípusra alkalmas, főbb hatóanyagai bambuszvaj, glicerin és laurinsav, természetes összetevőjű, űrtartalma 225 ml - 13 288,89 Ft/1 l
Leárazás -12 %
2 990 Ft 3 390 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TM507
5,0
ZIAJA Citromtorta Cukros bőrradír 300 ml
Testradír - női, dermo, citrusos kozmetikum sorozat, minden bőrtípusra alkalmas, űrtartalma 300 ml - 9 300 Ft/1 l
2 790 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE2044
5,0
DERMACOL Aroma Ritual Body scrub Brazilian coconut 200 g
Testradír - női, dermo, kókuszos kozmetikum sorozat, minden bőrtípusra alkalmas, űrtartalma 200 ml - 11 950 Ft/1 l
Szuper ár
2 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1967
5,0
PURITY VISION BIO kávés bőrradír 175 g
Testradír - női, bio, dermo és natúr összetétel, kávés kozmetikum sorozat, minden bőrtípusra alkalmas, főbb hatóanyagai koffein, vitaminos, tömege 175 g
3 290 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL2464
4,8
DERMACOL Aroma Ritual Belgian Chocolate Harmonizing Body Scrub 150 ml
Testradír - női, dermo, csokoládés kozmetikum sorozat, minden bőrtípusra alkalmas, főbb hatóanyagai glicerin, citromsav, makadámia olaj és narancsolaj, természetes olaj tartalmú és természetes összetevőjű, űrtartalma 150 ml - 9 266,67 Ft/1 l
Szuper ár
1 390 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TM076
DERMACOL Aroma Ritual Grape & Lime Stress Relief Body Scrub 200 g - Testradír Típusok
4,8 22×
DERMACOL Aroma Ritual Grape & Lime Stress Relief Body Scrub 200 g
Testradír - női, dermo, minden bőrtípusra alkalmas, főbb hatóanyagai kókuszolaj, citromsav, szőlőmag olaj és e-vitamin, természetes olaj tartalmú és vitaminos, tömege 200 g
2 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE868
5,0
AVENE Gyengéd testradír érzékeny bőrre 200 ml
Testradír - női, dermo, érzékeny bőrtípusra, főbb hatóanyagai bambuszvaj, camelina olaj, glicerin, jojobaolaj és citromsav, természetes olaj tartalmú, űrtartalma 200 ml - 23 450 Ft/1 l
4 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PIEAVEK944
5,0
ZIAJA Kakaóvaj tusfürdő-bőrradír 200 ml
Testradír - dermo és vegán, kakaóvajas kozmetikum sorozat, minden bőrtípusra alkalmas, természetes összetevőjű, űrtartalma 200 ml - 10 950 Ft/1 l
2 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL2245
5,0
DERMACOL Cannabis body scrub 200 ml
Testradír - uniszex, vegán, minden bőrtípusra alkalmas, főbb hatóanyagai kenderolaj, természetes összetevőjű, űrtartalma 200 ml - 14 950 Ft/1 l
2 990 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE2371
DERMACOL Flower peeling Orgona 220 g - Testradír Típusok
5,0
DERMACOL Flower peeling Orgona 220 g
Testradír - uniszex, orgonás kozmetikum sorozat, minden bőrtípusra alkalmas, főbb hatóanyagai orgona kivonat, tömege 200 g
3 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE2586
DERMACOL Aroma Ritual Belgian Chocolate Harmonizing Body Scrub 200 g - Testradír Típusok
4,8 22×
DERMACOL Aroma Ritual Belgian Chocolate Harmonizing Body Scrub 200 g
Testradír - nők számára, minden bőrtípusra, hatóanyag: glicerin, kókuszolaj, citromsav és narancsolaj, természetes olaj tartalmú, dermo kozmetikum, csokoládés kozmetikum-sorozat, tömege: 200 g
2 390 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE870
5,0
RITUALS The Ritual of Sakura Body Scrub 250 g
Testradír - női, natúr összetétel, cseresznyés kozmetikum sorozat, száraz bőrtípusra, főbb hatóanyagai avokádóolaj, jojobaolaj, makadámia olaj és mandulaolaj, természetes olaj tartalmú, űrtartalma 250 ml - 31 560 Ft/1 l
7 890 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE2055
BIONE COSMETICS Bio Antakne Peeling 200 g - Testradír Típusok
4,5
BIONE COSMETICS Bio Antakne Peeling 200 g
Testradír - női, bio, teafaolajos kozmetikum sorozat, narancsbőrre, minden bőrtípusra alkalmas, főbb hatóanyagai glicerin, mentol és tea Tree, parabénmentes, szilikonmentes és szalicilsavas, tömege 200 g
1 390 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE2111
BIONE COSMETICS Bio Cannabis Peeling 200 g - Testradír Típusok
4,5
BIONE COSMETICS Bio Cannabis Peeling 200 g
Testradír - női, bio, vadkenderes kozmetikum sorozat, narancsbőrre, minden bőrtípusra alkalmas, főbb hatóanyagai allantoin, glicerin és kenderolaj, parabénmentes, szilikonmentes és természetes összetevőjű, tömege 200 g
1 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE2110
5,0
DERMACOL Sun body scrub 200 ml
Testradír - női, dermo, kókuszos kozmetikum sorozat, minden bőrtípusra alkalmas, főbb hatóanyagai kókuszolaj és panthenol, természetes olaj tartalmú, űrtartalma 200 ml - 12 450 Ft/1 l
Szuper ár
2 490 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1419
DERMACOL Aroma Ritual Fresh Watermelon Refreshing Body Scrub 200 g - Testradír Típusok
4,8 22×
DERMACOL Aroma Ritual Fresh Watermelon Refreshing Body Scrub 200 g
Testradír - női, dermo, minden bőrtípusra alkalmas, főbb hatóanyagai glicerin, kókuszolaj, citromsav és e-vitamin, természetes olaj tartalmú és vitaminos, tömege 200 g
2 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TM077
DERMACOL Flower peeling Rózsa 220 g - Testradír Típusok
5,0
DERMACOL Flower peeling Rózsa 220 g
Testradír - uniszex, rózsás kozmetikum sorozat, minden bőrtípusra alkalmas, főbb hatóanyagai rózsa, tömege 200 g
3 790 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE2587
RITUALS The Ritual Of Karma Mild Body Scrub 300 g - Testradír Típusok
RITUALS The Ritual Of Karma Mild Body Scrub 300 g
Testradír - női, tömege 300 g
7 190 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE2903
4,9 21×
ZIAJA Cupuacu cukros bőrradír 200 ml
Testradír - női, cupuacu kozmetikum sorozat, PH-semleges, űrtartalma 200 ml - 11 950 Ft/1 l
2 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL2261
természetes peelingHogyan készíthető bőrradír házilag? Házi bőrradír arcra, testre, kézre és ajkakra Pattanásoktól szenvedsz, esetleg fakó bőrtől, pigmentfoltoktól vagy egyenetlen bőrtónustól? Bőrödnek minden bizonnyal hámlasztásra van szüksége. Szeretnéd tudni, hogyan készíthetsz házi arcradírt kávéból, kókuszolajos ajakradírt, házi bőrradírt pattanások ellen vagy...

Testradírok

A Testradírok kategóriában összesen 38 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó testradírok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább testradírok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb testradírok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: testradírok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ