A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Dermacol Face Fluid SPF 50 vízálló tonizáló védőfolyadék (50 ml)

Termékkatalógus
Dermacol Face Fluid SPF 50 vízálló tonizáló védőfolyadék (50 ml)
Napozókrém - tonizáló folyadék, SPF 50 védelem, vízálló - 73 800 Ft/1 l
Kód:  OPA002 Termékszám:  8595003107495 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dermacol Face Fluid SPF 50 vízálló tonizáló védőfolyadék (50 ml) Megszűnt

Dermacol Face Fluid SPF 50 vízálló tonizáló védőfolyadék (50 ml)

Készítsd fel a bőrödet a napozásra a Dermacol SUN tonizáló folyadékával. Könnyű, halványan színezett textúrája tökéletesen egységesíti bőröd színét, és elfedi a bőrhibákat. A termék hatékony és hosszan tartó védelmet nyújt a káros UV sugarak, a leégés, valamint a bőr idő előtti öregedése ellen. Az eredmény pedig gyönyörűen lebarnult, bronzos, és egészséges bőr. 

Hidratáló, lágyító és ápoló hatása gyors enyhülést nyújt a bőr számára a forró napon töltött hosszú órák után, és hihetetlen mértékben felgyorsítja a regenerációs folyamatot. A termék használata megelőzi a bőr irritációját, és későbbi lehámlását. A magas fokú vízállóságnak köszönhetően a folyadék még a fürdést követően is hosszan tartó védelmet nyújt. Pumpás kialakítása praktikus és kényelmes használatot tesz lehetővé. A termék nem tartalmaz parabént, valamint bőrgyógyászatilag tesztelt. 

Használata:
Vigyél fel elegendő mennyiséget a bőrődre 20 perccel a napozás előtt. Hosszú ideig való vízben tartózkodás után ismételd meg a folyamatot. 

Eredmény:
Egyenletesen lebarnult, bronzos és egészséges bőr.

Űrtartalom:
50 ml

Paraméterek

Űrtartalom
50 ml Kész!
Védőfaktor
50 SPF Kész!
Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Krém Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
50 ml Kész!

Védőfaktor

Védőfaktor
50 SPF Kész!

Termék típusa

Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Krém Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.
Termékek: Dermacol Sun 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dermacol Face Fluid SPF 50 vízálló tonizáló védőfolyadék (50 ml) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Sun Tónovací voděodolný pleťový fluid SPF 50 (50ml). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL SUN Tónovací vodoodolný pleťový fluid SPF 50 (50 ml).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ