30 dnů na vrácení Shop roku

Design aroma diffúzorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Tartály térfogata
100 ml
1200 ml
-
Funkciók
Automatikus kikapcsolás
(14)
LED világítás
(13)
Ultrahang
(9)
Párásító
(9)
Háttérvilágítás
(7)
Színek száma
1
7
-
Szűrés

Az aroma diffúzorok olyan eszközök, amelyek segítségével illóolajokat lehet eloszlatni a levegőben egy helyiségben. A design aroma diffúzorok azonban nemcsak arra szolgálnak, hogy kellemes illatot teremtsenek, hanem esztétikai élményt is nyújtanak a lakásban vagy irodában. Ezek a készülékek gyakran modern és stílusos megjelenésűek, és különböző formákban és anyagokban elérhetők, hogy illeszkedjenek az adott tér stílusához és dekorációjához. Emellett sokan praktikusnak találják őket a relaxáció és a hangulat javítása érdekében is. Olvass tovább, és tudj meg többet ezekről az eszközökről.

Tovább

Milyen típusú design aroma diffúzorok kaphatók?

Otthonod kényelmét számos típusú diffúzorral fokozhatod. Nézzük meg együtt, milyen típusokból választhatsz kínálatunkban.

Láng hatású diffúzor a különleges látványért

A láng diffúzor tökéletesen utánozza a lángok látványát. A készülék innovatív kialakítású, modern LED világítással rendelkezik, ami működés közben valósághű lángjátékot varázsol a szobába. Ha egy hosszú nap végén igazi, pihentető harmóniára vágysz, a láng hatású diffúzor tökéletes választás. Csak élvezd, ahogy kedvenc illóolajaid átjárják a szoba levegőjét, és gyönyörködj a különleges látványban.

Fa diffúzor – természetes hatás az otthonodban

A fa hatású aroma diffúzor olyan eszköz, amely a modern technológiákat ötvözi a természetes elemekkel, hogy egyedi hangulatot teremtsen egy helyiségben. Ezek a diffúzorok általában fából készülnek vagy fa hatású dizájnnal rendelkeznek, így harmonikusan illeszkednek egy természetközeli környezetbe vagy olyan terekbe, ahol a természetes anyagokra való törekvés dominál. A fa hatású aromaterápiás párologtató általában elektromos vagy ultrahangos technológiával működik. Az elektromos változatokban egy ventilátor vagy hőforrás segítségével diffundálják az illóolajokat, míg az ultrahangos diffúzorokban vízzel hígított illóolajat használnak, és ultrahangos rezgések segítségével finom köd formájában juttatják a levegőbe.

Gyermek aroma diffúzor

A gyermek aroma diffúzor olyan eszköz, amelyek kifejezetten gyermekek számára készültek, hogy kellemes illatokat teremtsenek a szobájukban, és esetlegesen segítsék a pihentető alvást vagy a hangulat javítását. Ez az aroma diffúzor gyerekeknek általában játékos és vidám kialakítással rendelkezik, ami vonzóvá teszi őket a kicsik számára. Fontos szempont, hogy az aroma diffúzor babáknak általában csak bizonyos típusú illóolajokkal használhatók, amelyek biztonságosak és megfelelőek a gyerekek számára. Ezek az olajok általában gyengébb koncentrációban kerülnek használatra, hogy ne legyenek túl erős illatok, és ne irritálják a gyermek érzékeny bőrét vagy légutait az aroma diffúzor gyerekszobába szánt típusának használatakor.

Só diffúzor a levegő minőségének javítására

A Himalája só diffúzorok általában elektromos készülékek, amelyekben a sódarabokat egy izzó vagy más fűtőelem melegíti fel, így párologtatva az illóolajokat, amelyeket hozzá lehet adni a sóhoz. Egyes változatokban a sódarabokat közvetlenül az olajokkal dörzsölik be, hogy azok a sóba szívódjanak, majd a hő hatására a levegőbe kerüljenek. Ezek a diffúzorok nemcsak illatosítják a levegőt, hanem a só negatív ionok kibocsátása révén pozitív hatással lehetnek a hangulatra és a levegő minőségére is. A só diffúzor típusokat gyakran használják relaxációs helyszíneken, például wellness központokban vagy meditációs terekben, hogy segítsék a pihenést és a stressz csökkentését. Emellett egyedi megjelenésük miatt dekoratív elemként is szolgálhatnak egy szoba berendezésében.

i

Ha igazán különleges, dekoratív készüléket szeretnél, aroma diffúzor üveg változatban is kapható.

A design aroma diffúzorok tulajdonságai

A kiválasztás során számos paraméterre érdemes odafigyelni.

A tartály térfogata

A tartály térfogata fontos paraméter, amely befolyásolja a készülék működési idejét. Kínálatunkban kicsi, 100 ml-es térfogatú, és akár 1200 ml-es termékek is megtalálhatók.

Zajszint

A design aroma diffúzorok használata nem jár nagy zajjal. A legtöbb készülék zajszintje 30 és 52 decibel között alakul.

Üzemidő

A design aroma diffúzorok üzemideje készülékenként változó, 12 órától akár 60 óráig terjedhet.

Ajánlott szobaméret

Egyes készülékek inkább kisebb, 10 m2-es helyiségekbe alkalmasak, míg mások akár 70 m2-es szobában is használhatók.

A bal oldali parametrikus szűrő segítségével kiválaszthatod az általad keresett márkát is.

design aroma diffúzor

Egy dekoratív aroma diffúzor látványelemként is szolgálhat otthonodban.

Az aroma diffúzorok speciális tulajdonságai

A hagyományos és gyermek aroma diffúzor modellek is rendelkezhetnek speciális tulajdonságokkal. Nézzünk meg néhányat ezek közül.

  • Automatikus kikapcsolás: ez a funkció lehetővé teszi, hogy az aroma diffúzor automatikusan kikapcsoljon egy bizonyos idő elteltével. Általában különböző időzítő beállítások állnak rendelkezésre, például 1, 3 vagy 6 óra után.
  • LED világítás: számos készülék beépített LED világítással rendelkezik, amely további hangulatot teremt és dekoratív elemként szolgál. A világítás színe és intenzitása gyakran állítható, hogy illeszkedjen az adott környezet hangulatához.
  • Háttérvilágítás: néhány aroma diffúzor háttérvilágítással rendelkezik, ami egy további fényforrást jelent a környezet megvilágításához vagy dekoratív hatás eléréséhez.
  • Ultrahang: egyes készülékek egy ultrahangos rezgés segítségével finom ködöt hoznak létre, amely segítségével az illóolajokat finoman eloszlatják a levegőben.
  • Légtisztítás: néhány aroma diffúzor beépített légtisztító funkcióval rendelkezik, ami segít eltávolítani a levegőben lévő szennyeződéseket, allergéneket és egyéb káros anyagokat.
  • Intenzitás beállítása: bizonyos készülékek lehetővé teszik az illóolajok kibocsátásának intenzitásának szabályozását, hogy alkalmazkodjon az adott igényekhez és körülményekhez.
  • Távirányító: egyes aroma diffúzorokhoz távirányító is tartozhat, ami kényelmesebbé teszi a használatukat, mivel a funkciók és beállítások távolról is vezérelhetőek.

Aroma diffúzor fehér, fekete, barna változatban? Válaszd ki a színt a bal oldali parametrikus szűrő segítségével.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Concept ZV1010 Perfect Air Szállításra kész > 5 db
Aroma diffúzor - 1200 ml-es tartály, funkciók: automatikus kikapcsolás, LED világítás és háttérvilágítás, 7 színű megvilágítás, 60 óra üzemidő, max. 20 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 30 dB zajszint, fehér színű, műanyag kivitel
12 990 Ft

2.
Rohnson R-9519 Relax and Aroma 2in1 Szállításra kész > 5 db
Párásító - aroma diffúzoros párásítás, max. 10 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 7 W teljesítményfelvétel, 10 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,45 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, háttérvilágítás, tisztítókefe, aromaterápia (illóolajokhoz), usb csatlakozás, aromadiffúzor, párásító és csendes működés, méretei: 164 × 261 × 164 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
21 990 Ft

16 termék
4,5
Rohnson R-9519 Relax and Aroma 2in1
Párásító - aroma diffúzoros párásítás, max. 10 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 7 W teljesítményfelvétel, 10 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,45 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, háttérvilágítás, tisztítókefe, aromaterápia (illóolajokhoz), usb csatlakozás, aromadiffúzor, párásító és csendes működés, méretei: 164 × 261 × 164 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHzv94
4,3 82×
Concept ZV1010 Perfect Air
Aroma diffúzor - 1200 ml-es tartály, funkciók: automatikus kikapcsolás, LED világítás és háttérvilágítás, 7 színű megvilágítás, 60 óra üzemidő, max. 20 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 30 dB zajszint, fehér színű, műanyag kivitel
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONZV477
4,7 53×
DOMO DO9215AV illatosító készülék
Aroma diffúzor - 200 ml-es tartály, funkciók: automatikus kikapcsolás, időzítő, LED világítás, ultrahang és párásító, 7 színű megvilágítás, fekete és barna színű
177 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DOMAD692
4,6 30×
Medisana AD625 légfrissítő
Aroma diffúzor - 100 ml-es tartály, funkciók: automatikus kikapcsolás, LED világítás, háttérvilágítás és ultrahang, 6 színű megvilágítás, 16 óra üzemidő, barna színű
21 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MEDAD625
Venta AW902 Professional szürke - Párásító Ingyenes
szállítás boltjainkba
Venta AW902 Professional szürke
Párásító -, max. 120 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott 46 W teljesítményfelvétel, 12 l-es tartály, 52 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, integrált hidrosztát, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, párásító, allergiásoknak, csendes működés és teljesítmény szabályozás, méretei: 300 × 520 × 610 mm (Sz×H×Mé), szürke kivitel
411 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: VENZV104
2,7
Rohnson R-9587 Anti-gravity 2in1
Párásító - aroma diffúzoros párásítás, max. 15 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 8 W teljesítményfelvétel, 50 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,68 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, háttérvilágítás, aromaterápia (illóolajokhoz), usb csatlakozás, aromadiffúzor, párásító, érintéses vezérlés és csendes működés, méretei: 174 × 244 × 192 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHzv00
4,5
Rohnson R-9519 Relax and Aroma 2in1
Párásító - aroma diffúzoros párásítás, max. 10 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 7 W teljesítményfelvétel, 10 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,45 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, háttérvilágítás, tisztítókefe, aromaterápia (illóolajokhoz), usb csatlakozás, aromadiffúzor, párásító és csendes működés, méretei: 164 × 261 × 164 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
17 590 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ROHzv94
4,5
Rohnson R-9519 Relax and Aroma 2in1
Párásító - aroma diffúzoros párásítás, max. 10 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 7 W teljesítményfelvétel, 10 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,45 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, háttérvilágítás, tisztítókefe, aromaterápia (illóolajokhoz), usb csatlakozás, aromadiffúzor, párásító és csendes működés, méretei: 164 × 261 × 164 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
20 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHzv94
4,6 30×
Medisana AD625 légfrissítő
Aroma diffúzor - 100 ml-es tartály, funkciók: automatikus kikapcsolás, LED világítás, háttérvilágítás és ultrahang, 6 színű megvilágítás, 16 óra üzemidő, barna színű
20 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MEDAD625
2,7
Rohnson R-9587 Anti-gravity 2in1
Párásító - aroma diffúzoros párásítás, max. 15 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 8 W teljesítményfelvétel, 50 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,68 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, háttérvilágítás, aromaterápia (illóolajokhoz), usb csatlakozás, aromadiffúzor, párásító, érintéses vezérlés és csendes működés, méretei: 174 × 244 × 192 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
13 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHzv00
Venta AH902 Professional szürke - Párásító Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Venta AH902 Professional szürke
Párásító - lemezes párásítás, max. 70 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 32 W teljesítményfelvétel, 12 l-es tartály, 47 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, integrált hidrosztát, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, párásító, allergiásoknak, csendes működés és teljesítmény szabályozás, méretei: 300 × 520 × 610 mm (Sz×H×Mé), szürke kivitel
422 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: VENZV013
CONCEPT ZV1006 Perfect Air Wood - Párásító Típusok
4,3 26×
CONCEPT ZV1006 Perfect Air Wood
Párásító - hideg párásítás, max. 20 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 10 W teljesítményfelvétel, 40 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,3 l-es tartály, 25 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás és automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), méretei: 160 × 126 × 160 mm (Sz×H×Mé)
13 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CONZV109
4,3 82×
Concept ZV1010 Perfect Air
Aroma diffúzor - 1200 ml-es tartály, funkciók: automatikus kikapcsolás, LED világítás és háttérvilágítás, 7 színű megvilágítás, 60 óra üzemidő, max. 20 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 30 dB zajszint, fehér színű, műanyag kivitel
10 390 Ft
Használt raktáron
Termékkód: CONZV477
4,3 82×
Concept ZV1010 Perfect Air
Aroma diffúzor - 1200 ml-es tartály, funkciók: automatikus kikapcsolás, LED világítás és háttérvilágítás, 7 színű megvilágítás, 60 óra üzemidő, max. 20 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 30 dB zajszint, fehér színű, műanyag kivitel
12 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: CONZV477
4,3 82×
Concept ZV1010 Perfect Air
Aroma diffúzor - 1200 ml-es tartály, funkciók: automatikus kikapcsolás, LED világítás és háttérvilágítás, 7 színű megvilágítás, 60 óra üzemidő, max. 20 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 30 dB zajszint, fehér színű, műanyag kivitel
11 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: CONZV477
4,7 53×
DOMO DO9215AV illatosító készülék
Aroma diffúzor - 200 ml-es tartály, funkciók: automatikus kikapcsolás, időzítő, LED világítás, ultrahang és párásító, 7 színű megvilágítás, fekete és barna színű
168 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DOMAD692

Design aroma diffúzorok

A Design aroma diffúzorok kategóriában összesen 16 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó design aroma diffúzorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb design aroma diffúzorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: design aroma diffúzorok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ