30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Devolo dLAN 1200 triple+

Termékkatalógus
Devolo dLAN 1200 triple+
5 3 értékelés
Powerline adapter - akár 1200 Mbit átviteli sebességgel, három Gigabit porttal, range+ technológia, kompatibilis más Home Plug tanúsítással rendelkező Devolo powerline-nal
Kód:  VD500g3 Termékszám:  D 9900

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Devolo dLAN 1200 triple+


Szüksége van egy otthoni LAN létrehozására, és nem szeretne, vagy nem lehetséges a falba fúrni, lakásában/házában vezetékeket húzni? Nem rendelkezik elegendő aljzattal és mindegyik fontos? Ez esetben a Devolo dLAN 1200 triple+ az ideális választás. A csomag tartalmaz egy kiegészítő modult, amellyel bővítheti otthoni  hálózatát az elektromos dugaszon keresztül további LAN felületű berendezéssel. A berendezés rendelkezik egy beépített elektromos csatlakozóval és 3 Gigabit LAN porttal, így könnyen csatlakoztatható egy NAS, nyomtató, intelligens TV vagy játékkonzol.


A Devolo dLAN 1200 triple+ fontosabb jellemzői

  • Átviteli sebesség akár 1200 Mbit/s
  • Akár 400 méter hatósugár
  • Nem lesz kevesebb szabad aljzat
  • 3 Gigabit LAN port
  • Range+ technológia - funkcionalitás többfázisú elosztásban

Akár 400 m-es hatótávolság és Range+

A Devolo dLAN 1200 triple+ szabadalmaztatott Range + technológiája lehetővé teszi, hogy akár 400 m hatótávolságban csatlakozhasson. Az otthoni hálózat és az internet segítségével könnyen csatlakoztathatja az egész háztartásában az összes számítógépet, intelligens televíziót, játékkonzolt és más LAN eszközt. 


Aktív védelem

Természetesen rendelkezésre áll forgalmi titkosítás és aktív védelem a jogosulatlan hozzáférés ellen. Az otthoni hálózatot ezután egyszerűen bővítheti egy másik vevőegység aljzathoz csatlakoztatásával. A Devolo dLAN 1200 triple+ kompatibilis az összes Home Plug tanúsítással rendelkező termékkel.




Paraméterek

Hatótáv
400 m Kész!
LAN (fix)
3 × Kész!
Darabszám a csomagban
1 db Kész!
Adatátviteli sebesség
1 200 Mb/s Kész!
Aljzat
Átvezetett Kész!

Tartomány

Hatótáv
400 m Kész!

Tulajdonságok

LAN (fix)
3 × Kész!
Darabszám a csomagban
1 db Kész!
Adatátviteli sebesség
1 200 Mb/s Kész!
Aljzat
Átvezetett Kész!
Jelzőfények
Jelződiódákkal Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Devolo dLAN 1200 triple+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Devolo dLAN 1200 triple+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Devolo dLAN 1200 triple+.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ