Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Devolo dLAN 550 duo+ Starter kit

Termékkatalógus
Devolo dLAN 550 duo+ Starter kit
4,7 8 értékelés
Powerline adapter - 500 Mb/s adatátviteli sebesség, 2 × GLAN, 300 m hatótáv, jelződiódák nélkül, átvezetett dugó, 2 db a csomagban
Kód:  VD500c2 Termékszám:  D 9300 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Devolo dLAN 550 duo+ Starter kit

Szükséged van egy otthoni LAN hálózat kialakítására, de nem szeretné vagy nem tudja átfúrni a falakat, és kábeleket sem akar látni a lakásban? Akkor ez a termék ideális választás lehet. A csomag mindent tartalmaz, amire szüksége lesz- az adót és vevőt is. Ezek lehetővé teszik, hogy a LAN hálózat sebessége elérje az akár 500 Mb/ s gyorsaságot is. Mindkét berendezés rendelkezik beépített elektromos csatlakozóval, két LAN porttal, és a beszerelése rendkívül egyszerű- elég bekapcsolni és már működik is. A szabadalmaztatott range+ technológia lehetővé teszi, hogy akár 300 méterről is csatlakozz. Ennek köszönhetően az otthoni hálózathoz és az internethez egyszerűen kapcsolódhat minden számítógép, intelligens televízió, játékkonzol és más LAN felülettel rendelkező berendezés is.

Természetesen lehetőség van a rejtjelezés használatára és az aktív védelemre a jogosulatlan hozzáférés ellen. Az otthoni hálózatot egyszerűen bővítheti, amennyiben egy következő vevőkészüléket helyez a konnektorba.

Paraméterek

Hatótáv
300 m Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
LAN (fix)
2 × Kész!
Darabszám a csomagban
2 db Kész!
Adatátviteli sebesség
500 Mb/s Kész!

Tartomány

Hatótáv
300 m Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

LAN (fix)
2 × Kész!
Darabszám a csomagban
2 db Kész!
Adatátviteli sebesség
500 Mb/s Kész!
Aljzat
Átvezetett Kész!
Jelzőfények
Jelződiódák nélkül Kész!

Elsődleges egység paraméterek

WiFi
WiFi nélkül Kész!

Másodlagos egység paraméterek

WiFi
WiFi nélkül Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Devolo dLAN 550 duo+ Starter kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Devolo dLAN 550 duo+ Starter kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Devolo dLAN 550 duo + Starter Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Devolo dLAN 550 duo+ Starter-Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Devolo dLAN 550 duo+ Starter-Kit.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ