AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Devolo dLAN 550+ WiFi induló készlet

Termékkatalógus
Devolo dLAN 550+ WiFi induló készlet
Powerline adapter az indító készlet tartalmaz egy adaptert és egy Wifi adaptert, amelynek átviteli sebessége akár 550 Mbit, átmenő csatlakozó, tartomány + technológia, kompatibilis más Homeline tanúsított elektromos vezetékkel
Kód:  VD500c8 Termékszám:  D 9838 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Devolo dLAN 550+ WiFi induló készlet

Szeretnél egy távoli helyen otthoni hálózatot használni, és nem akarja a kábeleket az egész ház körül kihúzni? Ideális megoldás a Devolo dLAN 550+ WiFi Starter Kit. Mindkét mellékelt adapter rendelkezik beépített hálózati aljzattal, LAN-portokkal és könnyű telepítéssel. Egyszerűen csak csomagold ki, dugd be és élvezd a gyors internet-hozzáférést a ház bármely helyiségében, mivel az adatokat elektromos vezetékeken továbbítják. Az átviteli sebesség akár 500 MB/s-ig is lehetséges és 400 m-ig terjedő csatlakozás a devolo range + technológiának köszönhetően. Könnyen csatlakoztathatod a számítógépet, a notebookot, az okostelefonokat és az intelligens TV-t a LAN portjához. A második adapter a LAN porton kívül vezeték nélküli hálózatot (WiFi) hoz létre mobileszközödhöz. Ha a meglévő hálózat bővítését fontolgatod, egyedi modulokat vásárolhatsz az ajánlatunkból.

A Devolo dLAN 550+ WiFi indító készlet legfontosabb jellemzői

  • Állítsd be a hálózat létrehozását az elektromos vezetékeken keresztül
  • Az 500 MB / s-ig terjedő átviteli sebesség 400 m-ig terjedhet
  • WiFi vezeték nélküli + LAN porthoz
  • Kompakt kialakítás dugaszolóaljzattal
  • Biztonság az illetéktelen hozzáférés ellen (titkosítás)
  • Nagyon egyszerű telepítés és kompatibilitás más otthoni plug-in távvezetékkel


Paraméterek

Hatótáv
400 m Kész!

Tartomány

Hatótáv
400 m Kész!
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Devolo dLAN 550+ WiFi induló készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Devolo dLAN 550+ WiFi Starter Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Devolo dLAN 550+ WiFi Starter Kit.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ