A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

DEWBERRY CARTRIDGE BOX FOR THREE

Termékkatalógus
DEWBERRY CARTRIDGE BOX FOR THREE
4,4 6 értékelés
Vízszűrő betét - 3 db/csomag - 1 496,67 Ft/patron
Kód:  DEWFP665 Termékszám:  MOD CRVK3DEWBECO

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DEWBERRY CARTRIDGE BOX FOR THREE

A Dewberry Cartridge Box for Three csomag 3 eredeti szűrőbetétet tartalmaz a Dewberry Classic és SlimLine szűrőedények számára. A készletnek köszönhetően több tiszta vizet élvezhetsz. A szűrőbetét csavarokkal könnyen rögzíthető és hosszabb élettartammal büszkélkedhet. A teljes vízszűrési eljárás áll egy előszűrésből, amelynek során a szennyeződés nem jut át a finom szitán, és magából a szűrésből. Az elegendő áramlási sebességről az áramlásszűrő gondoskodik, míg a klór-, a vízkeménység-, a sótartalom-, a vas-, a réz-, a magnézium- és a baktériumok hiányát az Ecomix anyaga és az ezüst impregnálás biztosítja. A szűrőpatron megfelel minden higiéniai követelménynek, emellett az okos Cartridge Lifetime Monitor folyamatosan ellenőrzi, pontosan rögzíti a szűrt víz mennyiségét, és nem engedi a kapacitásának túllépését.

A Dewberry Cartridge Box for Three főbb jellemzői

  • A Dewberry Cartridge Box for Three 3 darab patront tartalmaz
  • Könnyen telepíthető és hosszú élettartammal büszkélkedhet
  • A szűrt víz baktériumoktól, káros fémektől és klórtól mentes
  • Okos CLM mikroprocesszorral rendelkezik

Paraméterek

Darabszám
3 db Kész!

Tulajdonságok

Darabszám
3 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DEWBERRY CARTRIDGE BOX FOR THREE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DEWBERRY CARTRIDGE BOX FOR THREE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DEWBERRY CARTRIDGE BOX FOR THREE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DEWBERRY CARTRIDGE BOX FOR THREE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DEWBERRY CARTRIDGE BOX FOR THREE.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ