Még ma kézbesítjük! Stormred
Termékkatalógus

Diablo 2: Resurrected; wallpaper: cover

Diablo 2: Resurrected: megjelenési dátum, multiplayer és egyéb információk

A Diablo 2 nemcsak az akció-RPG műfaj egyik legendája, hanem az összes számítógépes játék között egy fontos mérföldkő is. Sokak számára ez az egyik legtöbbet játszott cím húsz éve, míg mások csak akkor hallottak róla, amikor a márka harmadik része is hódító útjára indult. Jelenleg a negyedik utazás van kilátásban a Sanctuary világába, ami lehetőséget kínál arra, hogy feltámassza a Blizzard játékok egyik gyöngyszemét. Cikkünkből megtudhatod, mit tudunk a Vicarious Visions stúdió által idénre tervezett Diablo 2: Resurrected remake-jéről.


Szerző: Jakub Němec • Különkiadás


A kép forrása: Blizzard Entertainment

Diablo 2: Resurrected: Minden, amit tudunk - TARTALOM

Diablo 2: Resurrected: Megjelenési dátum, platformok


A Diablo 2: Resurrected remaster megjelenési dátuma 2021. szeptember 23. A lelkes játékosok azonban alig várják a játék béta verzióját, amelyet augusztusra terveznek, míg az előrendelők valamivel korábban megkezdhetik a tesztelést. Az egyjátékos tartalmak mellett a játékosok az akár nyolc harcos számára elérhető multiplayer módot is kipróbálhatják, ami elegendő adatot szolgáltathat a fejlesztőknek ahhoz, hogy a játék stabilan működjön a megjelenés idején. A játék megjelenését megerősítették PC-re (ahol a gamepad is támogatott lesz), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Switch-re is. Az ár 40 euró körül lesz (az alap PC verzió előrendelési ára).

forrás: Blizzard

Diablo® II: Resurrected™ Street Date Trailer

Diablo 2: Resurrected: Kiadás


Az alapváltozatokon kívül lehet, hogy lesznek gyűjtői változatok is, fizikai tárgyakkal, amit egyelőre nem erősítettek meg. A Diablo Prime Evil Collection 60 euróért azonban már előrendelésben megjelent, amely a Diablo 2: Resurrected mellett a Diablo 3: Eternal Collection címet (teljes kiadás, beleértve a Reaper of Souls és a DLC Rise of Necromancer bővítményeket is), Mephisto Pet-et és a Hatred's Grasp szárnyakat is tartalmazza.

Diablo 2: Resurrected: Magyarország, magyar lokalizáció


A Blizzard címeihez általában nem tartozik magyar lokalizáció, így a Diablo 2: Resurrected esetében sem számíthatunk erre. A fejlesztők azonban megerősítették, hogy a felújított PC-s verzió rajongói módokkal gazdagodhat majd.

Diablo 2: Resurrected: Sztori


Az eredeti Diablo 2 cím rajongói természetesen nagyon jól ismerik a Terror urának és újjászületésének történetét. Kiválasztott hősként önként/akaratlanul részt veszel a menny és a pokol erői közötti végtelen háborúban, akik az emberek világát (itt Sanctuary-nak hívják) választották játszóhelyüknek. Egy titokzatos csuklyás férfi nyomában vagy, aki csak pusztítást hagy maga után. Az alaptörténet szorosan követi az első rész befejezését és továbbfejleszti a helyi mitológiát, amelyet a harmadik rész követett, és a negyedik rész minden bizonnyal ugyanabban a stílusban folytatódik majd.

A remaster készítői megerősítették, hogy egyáltalán nem avatkoznak bele a történetbe, csupán a felvonások közötti népszerű videós jeleneteket modernizálják. A Diablo 2: Resurrected az eredeti játék mellett a Lord of Destruction kiegészítő csomagot is tartalmazza majd, összesen öt felvonást, amelyeknek során a barátságtalan síkságoktól a sivatagon át az esőerdőig, majd magán a poklon át, végül a barbárok földjére, a mitikus Arreat-hegy alá jutsz.

forrás: Blizzard

Diablo® II: Resurrected ™ Announce Trailer

A Diablo 2: Resurrected 2021. február 19-én, a BlizzCon 2021 online eseményen mutatkozott be.

A történetet a karakterekkel folytatott párbeszédeken keresztül meséli el, akik egyéni feladatokat adnak neked, így közelebb kerülsz az egyes felvonások végső csúcspontjához, azaz a bossfight-okhoz. Zarándoklatod során démonok végtelennek tűnő seregét küldöd vissza a pokol mélységébe, akik korlátlanul szolgálják pokoli uraikat. Legyünk őszinték, az akció-RPG-kben a történet inkább csak arra szolgál, hogy az ellenségeket átverjük, de az ördög világának megvan a maga mélysége és ennek megvannak az odaadó rajongói, akik a kapcsolódó könyvekből és az internetes fanfiction-ből megismerhetik a helyi univerzumot.

A történet összefoglalása: Diablo I. (1997)

Az első rész története, amely 1997-ben került a számítógépekre a Blizzard North stúdiónak köszönhetően (amely a második játék mögött is áll), a kitalált emberi világban, Sanctuaryban játszódik, amelyet a menny (High Heavens) és a pokol (Burning Hells) közötti konfliktus tépáz. E konfliktus részeként a pokol urai, egy testvérekből álló trió, köztük maga az Ördög is, kiűzetett a pokolból, és úgy döntöttek, hogy a harcot a halandók világában folytatják. Velük szemben Tyrael arkangyal állt, aki létrehozta a Horadrim mágusok rendjét. Segítségükkel legyőzte a három démont, és lelküket kristályokba zárta (Soulstones). Ezeket a világ különböző részein eltemették, és kolostorokat építettek rájuk, amelyeket a Horadrim tagjai vezettek, hogy megakadályozzák azt, hogy a gonosz ismét magához ragadja a hatalmat.

Sok év elteltével a Horadrim-rend elbukott, a kolostor jelentősége feledésbe merült, és megalapították Tristram falut. Az egykori szentély romjait Leoric király, Khanduras uralkodója és a későbbi Skeleton King alakította át katedrálissá, Lázár érsek vezetésével (Leoric és Lázár a Diablo 3 naplóiban is megjelennek). Végül Diablo manipulálta őt, hogy elpusztítsa a lélekkövet biztonságban tartó szent dobozt, és a gonosz esszenciáját a föld felszínére engedje. Diablo megszállta Leoric királyt, hogy utasítsa embereit a vidék kifosztására, majd a fiára, Albrecht hercegre telepedett rá, akinek rémálmait fizikai formába öntötte, és megtöltötte velük a katedrális alatti katakombákat.

Diablo 2: Resurrected; screenshot: High Heavens vs. Burning Hell

forrás: Eskipaper

Ez a kép a Diablo 3 eseményeihez kapcsolódik, de a High Heavens angyalok párbaját ábrázolja az ördög ellen.

Itt kezdődött a Diablo első részének története. Hősöddel (harcos, tolvaj vagy varázsló, a Hellfire bővítményben pedig szerzetes) a rend utolsó tagjának, Deckard Cainnak a segítségével belépsz az ostromlott Tristram faluba, hogy kiirtsd az összes gonoszt a katedrálisban. Ahogy haladsz előre az emeleteken, legyőzöd Leoric (Skeleton King) reinkarnációját és Lázár érseket, hogy szembenézz az ördöggel nem máshol, mint a pokolban, ahol a katakombák véget érnek. Látszólagos veresége után a hős el akarja pusztítani az Ördög Lélekkövét. A hatalmától megittasodva és elkábulva a homlokába szúrja, és kisétál a katakombákból. Itt veszi fel a fonalat a Diablo 2 és annak modern változata, a Resurrected.

Diablo 2: Resurrected: Gameplay


A Diablo 2: Resurrected játékmenetének meg kell egyeznie az eredeti címmel, mivel a Vicarious Visions fejlesztői az eredeti kód nagy részét megszerezték. Ennek köszönhetően a remastering mesterei (akik sikeresen újjáélesztették az eredeti Crash Bandicoot sorozatot vagy a Tony Hawk's Pro Skater-t) munkához láttak, hogy az ördögi nirvánát az új játékosok és a régi játékosok számára egyaránt elérhetővé tegyék. A modernizált formában még néhány hiba (például a vakfoltok, ahol a főnökök nem támadnak) vagy trükk is megjelenik. A szerzők a játékmechanizmusokat is ugyanúgy közelítették meg, így ugyanazzal a nagy leltárral, karakterképesség-fákkal vagy szörnyjellemzőkkel találkozhatunk.

A modernizáció részeként azonban számos, a mai kornak megfelelő engedményt fogunk látni. Valószínűleg a legszórakoztatóbb az egyjátékos karakterek közös ládája lesz (ami kiküszöböli a különböző külső programokon és létrehozott karaktereken, úgynevezett hordozókon keresztül történő zsonglőrködést) vagy az automatikus pénzgyűjtés, amit a régi változat szerelmesei kikapcsolhatnak. Óriási előny lesz a folyamat áthelyezésének lehetősége (ún. cross-progression ) függetlenül a kiválasztott támogatott platformtól. Tekintettel a konzolok támogatására, nem fog meglepetésként érni, hogy a számítógépen nemcsak billentyűzettel és egérrel, hanem gamepaddal is lehet játszani (de ez már nem lesz az igazi "kattintós", felfelé mutató mutatóujjal).

forrás: Legend Stuff

Diablo 2 Resurrected Gameplay

A BlizzCon 2021 vonatkozó panelének szerkesztett felvételei világos képet adnak az audiovizuális élményről és a játékmenetről. A Diablo 2: Resurrected játékmenet-videójában a boss-ok, köztük Andariel és Mephisto is feltűnnek.

A Diablo 2: Resurrectedben az eredeti játék és a Lord of Destruction bővítmény összes karaktere megtalálható lesz, köztük egy fürge amazon, egy bérgyilkos, egy démoni nekromanta, egy brutális barbár, egy lovagias paladin, egy elemi varázslónő és egy a természettel kapcsolatban álló druida. Minden speciális fegyverük, képességük és a fejlődési fájuk is megmarad. A játékmenet alapja, mint minden izometrikus ARPG esetében, a véletlenszerű feltérképezés, az ellenség kiirtása és a zsákmány felhalmozása lesz, amelyből kiválaszthatod a karaktered számára legjobb felszerelést. Jelentős változás lesz a modern technológiákat (4k felbontás, 3D környezet, világítás, speciális effektek) alkalmazó új grafikai megjelenítés, amely azonban bármikor átváltható az eredeti audiovizuális megjelenítésre.

Diablo 2: Resurrected: Multiplayer


Az eredeti Diablo 2-ben a multiplayer az élmény nélkülözhetetlen részévé vált, így nem hiányozhat a felújított változatból sem. A játék hivatalos oldalán megerősítették, hogy akár nyolc emberrel is felvehetjük a harcot a pokol által elszabadított hordákkal szemben (minden karakterhez tartozhat egy zsoldos), így igazán hatalmas csatákat láthatunk majd a képernyőnkön. A játékhoz a barátaiddal együtt dedikált szervereken csatlakozhatsz, vagy az eredeti TCP/IP hosting technológiának köszönhetően a battle.net szolgáltatáson keresztül. A Diablo 2: Resurrected saját ranglistarendszerrel is rendelkezik majd, amely független az eredeti címtől.

A különböző platformok közötti multiplayer támogatását (ún. cross-platform) eddig nem erősítették vagy cáfolták meg, de a fejlesztők beillesztették azt a lehetőséget, hogy egy fiókon keresztül játszhassunk különböző eszközökön egy előrehaladási mentés segítségével (ún. cross-progression).

Diablo 2: Resurrected; screenshot: hősök kiválasztása

forrás: Blizzard

A Diablo 2: Resurrected többjátékos módjában akár nyolc játékos is összejöhet a kiteljesedett hősökkel.

Diablo 2: Resurrected: Értékelés, benyomások a játékról


Az izometrikus akció-RPG Diablo 2: Resurrected jelenleg még csak a hivatalos bejelentési fázisban van (a 2021-es BlizzConon tartották), így saját élmények vagy akár vélemények még nem állnak rendelkezésre.

Diablo 2: Resurrected: Videók, előzetesek, képernyőképek


Trailereket és egyéb videókat a játék YouTube csatornáján, képanyagokat pedig a Diablo 2: Resurrected honlapján találsz.

Hivatalos képernyőképek és képek, galéria

Diablo 2: Resurrected; screenshot: plakát
Diablo 2: Resurrected; screenshot: Tyrael
Diablo 2: Resurrected; screenshot: Mephisto Diablo 2: Resurrected; screenshot: leltár
Diablo 2: Resurrected; screenshot: Andariel Diablo 2: Resurrected; screenshot: Burial Grounds
Diablo 2: Resurrected; screenshot: Butcher Diablo 2: Resurrected; screenshot: Deckard Cain
Diablo 2: Resurrected; screenshot: Cathedral Diablo 2: Resurrected; screenshot: Duriel
Diablo 2: Resurrected; screenshot: Paladin harc közben Diablo 2: Resurrected; screenshot: blacksmith
Diablo 2: Resurrected; screenshot: Barbár páncélban Diablo 2: Resurrected; screenshot: Paladin páncélban
Diablo 2: Resurrected; screenshot: Tristram Diablo 2: Resurrected; screenshot: Amazon
Diablo 2: Resurrected; screenshot: Assassin Diablo 2: Resurrected; screenshot: Barbár
Diablo 2: Resurrected; screenshot: Druida Diablo 2: Resurrected; screenshot: Necromancer
Diablo 2: Resurrected; screenshot: Paladin Diablo 2: Resurrected; screenshot: varázsló

forrás: Blizzard

(2020. 2. 20.): Diablo 2 Resurrected Gameplay

Diablo 2 Resurrected Gameplay

forrás: Legend Stuff

Diablo 2: Resurrected: Hardverkövetelmények PC-hez


Hivatalos hardverkövetelmények a Diablo 2: Resurrected-hez:


Minimális HW követelmények (1280 x 720) Ajánlott HW követelmények (1920 x 1080)
Operációs rendszer Windows 10 64-bit Windows 10 64-bit
Processzor Intel Core i3-3250 / AMD FX-4350 Intel Core i5-9600k / AMD Ryzen 5 2600
Videókártya NVIDIA GTX 660 / AMD Radeon HD 7850 NVIDIA GTX 1060 / AMD Radeon RX 5500 XT
RAM memória 8 GB 16 GB
Merevlemez 30 GB 30 GB

• Forrás: Blizzard Entertainment (2021. 2. 23.)

Diablo 2: Resurrected – Bejelentés

Modern remaster nosztalgiázóknak és új játékosoknak


A Diablo 2 remake-jének bejelentése már napok óta a küszöbön állt, így a BlizzCon 2021-es bemutatója sokak számára csak formalitás volt. A Diablo 2: Resurrected valósággá vált. Az eredeti játék remasterén (beleértve a Lord of Destruction datadiscet is) a Vicarious Visions stúdió dolgozik, amely olyan legendás márkákhoz mutatott érzékeny hozzáállást, mint a Crash Bandicoot és a Tony Hawk, így remélhetjük, hogy nem fog megismétlődni az, ami a Warcraft 3: Reforged esetében megtörtént. Tekintettel arra, hogy a Blizzardnál az új címeken való munka a szokásos csigatempóban halad, bizonyára sokak számára meglepő, hogy a Diablo 2: Resurrected még idén megjelenik PC-re és konzolra is.

Diablo® II: Resurrected ™ Announce Trailer

A pokol urának visszatérése a Diablo 2: Resurrectedben a Vicarious Visions stúdió víziója alapján készült modern változatban fog zajlani. Mind a veteránok, mind az új kalandorok elégedettek lehetnek.

forrás: Blizzard

A Terror urának visszatérése stílusosan megy végbe - az eredeti 2D-s grafikával játszhatsz, amire 2000-ből emlékszel, de az alkotók érzékenyen beépítették a modern látványvilágot (4K felbontás), beleértve a 3D-s effekteket és világítást is. Egy gomb megnyomásával szabadon válthatsz a kétféle látvány között. A vonzó megjelenéshez Dolby 7.1-es hangrendszer tartozik, valamint néhány engedmény a játékmenetben, például egy közös láda vagy a lehullott arany automatikus betöltése, ami még a keleti legendás kampány újonnan érkezőinek is tetszeni fog. A fejlesztők azon dolgoztak, hogy fejlesszék az összes videósorozatot, de megtartottak néhány hasznos eredeti hibát is, amelyet a játékosok használtak (vakfoltok, ahol a főnökök nem támadtak).

Diablo 2: Resurrected; gameplay: Paladin Diablo 2: Resurrected; gameplay: Barbár

A Diablo 2: Resurrected az alapjáték teljes tartalmát és a Lord of Destruction kiegészítő csomagot tartalmazza majd. Hét szereplőre és öt különböző felvonásra számíthatunk.

forrás: Blizzard

A nagy újdonság természetesen a kontroller-támogatás és a konzolokra való áttérés, valamint a mentett pozíciók platformok közötti átvitelének lehetősége. A számítógép mellett az alábbi platformok támogatottak: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S és Switch. Ha biztosra akarsz menni, hogy játszhass a Diablo 2: Resurrected-del, akkor már most előrendelheted a címet 40 dollárért. Mások engedelmesen várhatnak, szerencsét próbálhatnak, és jelentkezhetnek itt az alfa tesztelésre vagy visszatérhetnek az eredeti címhez, amellyel mi is játszottunk szerkesztőségünkben a tavalyi 20. évforduló alkalmából. A Terror urának látványos visszatérése megérdemli a teljes figyelmünket, úgyhogy szorítsunk, hogy a Vicarious Visionsnek sikerüljön modern formába öntenie a játéktörténelem egyik nagy dobását.

Diablo 2: Resurrected; screenshot: Andariel

A Diablo 2: Resurrectedben a börtöncsaták a továbbfejlesztett világításnak köszönhetően nagyszerűen fognak kinézni.

forrás: Blizzard

• Források: Blizzard, Diablo 2

Diablo IV
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és rpg

Várható ár
19 190 Ft
Lefoglalás
Várható időpont: december 2022
Termékkód: WG1202
Diablo IV - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció, rpg és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel

Várható ár
21 990 Ft
Lefoglalás
Várható időpont: december 2022
Termékkód: MSX732
Diablo IV - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: rpg és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel

Várható ár
22 790 Ft
Lefoglalás
Várható időpont: december 2022
Termékkód: MXO680
PlayStation 5
Konzol - tévéhez, SSD 825 GB, Blu-ray (4K), 4K felbontású játékok támogatása, magyar menüvel , 1× kontroller, - Sajnos jelen pillanatban a világszintű elérhetetlenség miatt nem ismert a termék raktárra kerülésének konkrét időpontja. Az összes megrendelést fokozatosan, a létrehozás dátuma szerint teljesítjük.

Várható ár
184 990 Ft
Lefoglalás
Előrendelést felveszünk
Termékkód: MSX005
PlayStation 5 Digital Edition
Konzol - tévéhez, SSD 825 GB, mechanika nélkül, 4K felbontású játékok támogatása, magyar menüvel , 1× kontroller, - Jelen pillanatban nem ismerjük a termék raktárra kerülésének időpontját a világszintű elérhetetlenség miatt. A megrendelések a létrehozás időpontja szerint kerülnek feldolgozásra. A termék raktárra kerülése a 2022-es év folyamán várható.

Várható ár
149 990 Ft
Lefoglalás
Előrendelést felveszünk
Termékkód: MSX005DE
PlayStation 5 + 2x DualSense Wireless Controller
Konzol - tévéhez, SSD 825 GB, Blu-ray (4K), 4K felbontású játékok támogatása, 2× kontroller, - Sajnos jelen pillanatban a világszintű nehéz hozzáférés miatt nem ismert a termék raktárra kerülésének konkrét időpontja. Az összes megrendelést fokozatosan, az előrendelés leadásának dátuma szerint teljesítjük.

Várható ár
207 890 Ft
Lefoglalás
Előrendelést felveszünk
Termékkód: MSX005b2
Xbox Series S
Konzol - tévéhez, SSD 512 GB, mechanika nélkül, magyar menüvel , 1× kontroller, szín: fehér

109 990 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MXO001s
Xbox Series S + Xbox Game Pass Ultimate - 3 hónapos előfizetés
Konzol - tévéhez, SSD 512 GB, mechanika nélkül, magyar menüvel , 1× kontroller, szín: fehér

117 990 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MXO001sb2
Xbox Series X
Konzol - tévéhez, SSD 1024 GB, Blu-ray (4K), 4K felbontású játékok támogatása, magyar menüvel , 1× kontroller, szín: fekete

Várható ár
184 990 Ft
Lefoglalás
Várható időpont: február 2022
Termékkód: MXO001a1
Xbox Series X + Xbox Game Pass Ultimate - 3 hónapos előfizetés
Konzol - tévéhez, SSD 1024 GB, Blu-ray (4K), 4K felbontású játékok támogatása, magyar menüvel , 1× kontroller, szín: fekete

Várható ár
192 490 Ft
Lefoglalás
Különleges ajánlat
Várható időpont: február 2022
Termékkód: MXO001ab2
Alza GameBox Core RTX3060 Ti+
Gamer PC - Intel Core i5 10400F Comet Lake 4,3 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti 8 GB, 16 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD + 4 TB HDD 5400 ford/perc, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 4 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Home

+ INGYEN Internet Security Bitdefender

600 890 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: sklRB5b2m4
Alza GameBox Core GTX1650
Gamer PC - Intel Core i3 10100F Comet Lake 4,3 GHz processzor, NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB, 16 GB RAM DDR4 memória, 500 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home

+ INGYEN Internet Security Bitdefender

334 290 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: sklRB4a6s9c
Alza Gamebox Ryzen RTX3070
Gamer PC - AMD Ryzen 5 5600X 4,6 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3070 8 GB, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD + 2 TB HDD , optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 4 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Home

+ INGYEN Internet Security Bitdefender

680 790 Ft
Kosárba
Átvehető: P 1.28. - H 1.31.
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: sklRB4a7t8
Alza GameBox RTX3060 PLAYzone CEE
Gamer PC - Intel Core i5 11400F Rocket Lake 4,4 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB, 16 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 3 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 10 Home

539 290 Ft
Kosárba
Kérés esetén 4 napon belül megrendeljük
Termékkód: sklRB4b11c
0
Nyomtatás
P-DC1-WEB00
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ