Akvizice ApF HU Shop roku

Olympus fényképezőgépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Memóriakártya típusa
SD
(1)
SDHC
(1)
Szűrés

Olympus fényképezőgép

Olympus fényképező - Élen az optika világában

Az japán Olympus cég 1919-es alapítása óta az innovatív optikai és digitális eszközök vezető gyártója az egészségügy és a szórakoztató elektronika területén. Több mint 90 éve a legjobb termékek fűződnek nevéhez az endoszkópia és mikroszkópia, orvosi és ipari termékek, fényképezőgépek és diktafonok területén.

OM-D E-M1 Mark II Olympus fényképezőgép

OM-D - professzionális MILC Olympus fényképezőgépek a legigényesebb fotósok számára

A forradalmian új OM-D Olympus fényképezőgépek a legendás Olympus OM sorozat folytatását képviselik, és elődeikhez hasonlóan a világ élvonalához tartoznak a fényképészeti technika területén. Az OM-D MILC Olympus fényképezőgépek ragyogó képminőséget, nagy sebességet, kitűnő pontosságot és sokféle kreatív lehetőséget kínálnak. Az OM-D Olympus fényképezőgépek a legigényesebb fotósok igényeit is kielégítik.

PEN E-PL MILC Olympus fényképezőgépek

A PEN E-PL MILC Olympus fényképezőgép nemcsak egy kamera, hanem a divat, az utazás és a mindennapi fotózás kedvelőinek kötelező felszerelése, gyönyörű kiegészítőkkel. Emeld fotóidat magasabb szintre a PEN E-PL MILC Olympus fényképezőgéppel. Miniatűr házában a professzionális MILC fényképezőgépek funkcióit és jellemzőit rejti. Kompakt méreteinek köszönhetően a PEN E-PL MILC Olympus fényképezőgépek könnyen kezelhetők.

PEN Olympus fényképezőgép
Tough Olympus fényképezőgép

TOUGH - az ütésálló kompakt Olympus fényképezőgép

Tapasztald meg a határok nélküli kalandokat, mássz fel a legmagasabb hegycsúcsokra, merülj el a legmélyebb óceánokban, utazz át a legforróbb sivatagokon. Élvezd az abszolút szabadságot a tartós TOUGH ütésálló Olympus fényképezőgéppel, amellyel egyedülálló képeket és videókat készíthetsz bármilyen körülmények között. A TOUGH modellcsalád az abszolút szélsőségekhez készült: ezek az Olympus fényképezőgépek ellenállnak a pornak, víznek, ütéseknek és a fagynak is.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 termék
4,3
Olympus OM-D E-M10 Mark III S + 14–42 mm f/3.5–5.6 II R ezüst
Digitális fényképezőgép - Tükör nélküli, Micro 4/3 16,1 Mpx érzékelő IBIS-szel, Micro 4/3-bajonettes, elektronikus kereső 2,36 Mpx, 3" 1,04 Mpx dönthető kijelző, akár 4K videó felbontással, SD és SDHC, WiFi, microHDMI, tömege: 411 g + Olympus M,ZUIKO DIGITAL 14-42 mm f/3,5–5,6 II R objektív
243 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: OL285a2

Olympus fényképezőgépek

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fényképezőgépek Olympus Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fényképezőgépek Olympus
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ