Shop roku Shop roku

Digitális időrelék

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Kivitel
Kapcsoló nélküli
(1)
Átkapcsolós
(1)
Szűrés

Az időzítők és időzítő kapcsolók alkalmasak bármilyen elektromos eszköz időzített be- vagy kikapcsolásának ütemezésére. Hasznosak lehetnek az otthonokban, mosodákban, műhelyekben és irodákban is. Mire érdemes figyelni az időkapcsoló kiválasztásakor? További információkért olvasd el az alábbi sorokat.

Tovább

Digitális időkapcsoló - ne pazarolj energiát feleslegesen

A digitális időzítő sok háztartás számára nélkülözhetetlen eszköz, amely jelentős energiamegtakarítást eredményez. A megtakarítás egy tipikus példája az, amikor mosógépet vagy szárítógépet működtetsz alacsonyabb elektromos áramtarifa időszakában. Így nem kell a mosógép előtt állnod és perceket várnod, egyszerűen csak beállítod a digitális időzítő kapcsolót.

i

A digitális időzítő kapcsolók alkalmasak az automatikus világítás bekapcsolására, az öntözés, a fűtés vagy a klíma vezérlésére is.

Olyan időzítő kapcsoló eszközöket kínálunk, amelyek biztonságosan működnek mind mechanikai, mind digitális kapcsolók esetén. A biztonságról a gyermekbiztosítékok, túlfeszültségvédők és olyan kialakítások gondoskodnak, amelyek megfelelnek az idegen testek és folyadékok bejutását megakadályozó szabványnak.

  • IP20 védettség: a digitális időzítőkapcsoló eszközt csak a nagyobb tárgyak bejutásától védi meg.
  • IP44 védettség: vízpermet és 1 mm-nél nagyobb tárgyak ellen is védelmet nyújt.
  • IP66 védettség: A legjobb időrelék. Porállók és vízállók.

Az 5- és 12 V-os a időzítő kapcsolók a legmegfelelőbbek, amikor egy autó akkumulátorához vagy hasonló forráshoz szeretnénk csatlakoztatni egy időrelét, emellett független fűtéshez, világításhoz, takarmány adagoláshoz és minden olyan helyzetben használhatók, ahol nincs hozzáférhető hálózati aljzat.

Hiányzik még néhány kiegészítő? Mindent megtalálsz a tápkábelek kategóriában.

Ha nem tudod, milyen digitális időrelé a számodra legmegfelelőbb, akkor koncentrálj az alapvető paraméterekre, például a maximális terhelésre.

  • Az intervallum időtartama meghatározza a legrövidebb időt, amelyen át az időrelé kapcsol.
  • A működési feszültség meghatározza az időzítő kapcsoló áramfelvételét és használatát.
  • A maximális terhelés azt mutatja, hogy az időzítő milyen magas pillanatnyi teljesítményt képes kezelni a csatlakoztatott eszközöknek.
  • A beépített újratölthető akkumulátor vészáramforrásként szolgál az áramszünet esetén.

i

Kínálatunkban széles választékból böngészhetsz, ahol akár olyan időzítőket is találsz, amelyek másodperces intervallumokkal rendelkeznek.

Mechanikus és digitális kapcsolók közül is választhatsz. A viszonylag egyszerű mechanikus időzítőkapcsolók és időzítők között találsz olyan modelleket is, amelyekben csak az időzítőnek megfelelő helyzeteket kell beállítani. Vagy választhatsz olyan digitális időrelé kapcsolókat, amelyek rendelkeznek előre beállított vagy saját módokkal és kapcsolási ciklusokkal egyaránt. Néhány időkapcsoló gyakran több kimenettel is rendelkezik.

  • Digitális időzítő kapcsolók: általában lehetséges váltani a beépített vagy saját módok és kapcsolási ciklusok között. Gyakran rendelkeznek több kimenettel.
  • Mechanikus időzítő kapcsolók: Egyszerű, állítható forgó mechanizmusokat kínálnak különböző időközökben. Általában egy kimenettel rendelkeznek, és alkalmasak az ismételt indításra ugyanabban az időben vagy intervallumban.

Digitális időzítő
Digitális időzítő kapcsoló

Aljzati időzítőkapcsolók
Mechanikus időzítő kapcsoló

Az okos konnektorokat - aljzatokat akkor érdemes választani, ha a digitális időzítő funkciói nem elegendőek. Az okos aljzatok lehetővé teszik a vezérlést okostelefonról, számítógépről vagy hangasszisztens segítségével.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 termék
4,6 262×
Solight digitális kapcsolóóra kijelzővel, 17 üzemmód
Időkapcsoló - beállítható és kombinálható a heti + napi programozás, 8 kapcsolási ciklus és 9 ismétlés mód, véletlenszerű kapcsolások, 230V/16A
5 170 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD030h

Digitális időrelék

A Digitális időrelék kategóriában összesen 1 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Digitális időrelék – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó digitális időrelék A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb digitális időrelék A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: digitális időrelék vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ