Nakupování budoucnosti Zpátky do školy

Tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR)

A digitális tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) kezdő és profi fotósok számára készülnek. Az egyik legnagyobb előnyük a cserélhető objektív és a kiegészítők széles kínálata. Emellett fejlett funkciókat és ezek manuális beállítását kínálják a DSLR vázon elhelyezett vezérlők segítségével. Van optikai keresőjük, amely torzítás nélkül mutatja a fényképezni szándékozott területet.

Tovább

A tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) felosztása

Általánosságban a DSLR gépek három csoportra oszthatók, amelyek mind a tervezés, mind az ár, mind a funkciók tekintetében különböznek.

digitalis-tukorreflexes-canon-nikon-amator-felprofesszionalis-professzionalis

Kezdő DSLR

Teljes értékű tükörreflexes fényképezőgépek, amelyek minőségben nem nagyon maradnak el a drága modellektől. A kezelőrendszereik egyértelműen a kezdőkhöz igazítottak, és a funkciókat részletesen ismertetik. A félprofesszionális és professzionális DSLR kamerákhoz képest könnyebbek és kisebbek, konstrukciójuk kevésbé tartós. Az előnyük a beépített vaku.

Kezdő tükörreflexes fényképezőgép előnyei

 • Képminőség – számos gyártónál bevett szokás, hogy az 1-2 generációval idősebb profi és félprofi DSLR gépek fejlesztései lassan „lecsorognak” az alsóbb kategóriákba, mint például a szenzorok esetében. Egy kezdő DSLR gép olyan érzékelővel van ellátva, amely nem is olyan régen még profi modellekben volt fellelhető.
 • Kompatibilis objektívek – a képi megjelenítés minőségében a kiváló prémium objektív nagyobb szerepet játszik, mint maga a DSLR tulajdonságai. Ha egy alap tükörreflexes modellt top objektívvel szerelünk fel, könnyen lehet, hogy jobb eredményeket fogunk elérni, mint egy tükörreflexes gép és egy alap objektív esetében.
 • Súly – nem mindegy, hogy egy egész napos kiránduláson milyen súlyú DSLR gépet cipelünk. A kezdő DSLR gépek kisebbek és könnyebbek.

Kezdő DSLR fényképezőgép hátrányai

Az alap DSLR gépek elsősorban ergonómiai mutatókban maradnak el a profi tükörreflexes fényképezőgépektől. Kevesebb funkció van gombokra kivezetve, így a használat során sokkal többet kell a menüben bolyongani, ezért egy kezdő DSLR fényképezőgép munkára kevésbé megfelelő.

A kisebb DSLR váz nem biztosít pár órás fotózás során biztos és kényelmes fogást, ha nagyobb teleobjektívet csatolunk a tükörreflexes fényképezőgép bajonettjére, ez a probléma csak fokozódik. Ezenkívül bevett szokás, hogy a kezdő tükörreflexes fényképezőgépekbe gyengébb teljesítményű autofókusz rendszerek kerülnek.

Félprofesszionális DSLR fényképezőgépek

Tükörreflexes fényképezőgépek a tapasztaltabb fotósok számára, amihez kifinomultabb vezérlés tartozik. Ezeknek a DSLR gépeknek a váza robusztusabb, tartósabb és sajnálatos módon nehezebb is. Az amatőr DSLR modellektől eltérően kevesebb az előre beállított mód, a hangsúly a félautomata és manuális beállításokra terelődik, valamint nagyobb LCD-kijelzőt kínálnak. Ezt kiegészíti egy státuszkijelző is, az expozíciós értékek beállításához.

Félprofi DSLR fényképezőgép előnyei

 • DSLR váz anyaga – ezeknél a tükörreflexes fényképezőgépeknél már találunk magnézium ötvözetből készült vázat, ami könnyíti a DSLR gépeket, de a strapabíróság megmarad.
 • Kezelőfelület – kezelésük sokkal jobban hasonlít a profi DSLR gépekéhez, vannak programozható gombok, tekerő tárcsák vagy joystick is.
 • Zárrendszer minősége – a félprofi tükörreflexes gépek zárszerkezete több kattintásra alkalmas, mint a kezdő DSLR gépeké, így kevésbé kell tartani attól, hogy korán felmondja a szolgálatot.

Profi DSLR

Tükörreflexes fényképezőgépek, amelyek hangsúlyozzák a megbízhatóságot, a tartósságot, a sebességet és különösen a fejlett beállításokat. Ez természetesen jóval magasabb vételárat is jelent, ami a lencsék kiválasztásánál is megjelenik. Az amatőr és félprofesszionális tükörreflexes fényképezőgépektől eltérően gyakran hiányzik a beépített vaku.

Profi DSLR
Profi tükörreflexes fényképezőgép - Nikon D5

Profi tükörreflexes fényképezőgép előnyei

 • Magas fps érték – nem egy riport DSLR gép, gond nélkül tud 10 képet is lőni teljes felbontás mellett, ehhez szükséges a gyors memóriakártyák támogatottsága és a DSLR pufferkapacitása is.
 • ISO értékek – a profi tükörreflexes gépek remek eredményeket hoznak rossz fényviszonyok között is, a legjobb autofókusz rendszereket a DSLR szenzor érzékenysége egészíti ki, így minimális zaj mellett több ezres ISO értékek használhatók.
 • Ergonómia – a profi tükörreflexes fényképezőgép munkára ajánlott, ezért úgy lett kialakítva, hogy használata egész napos fotózás során is kellemes legyen.

Amikor kiválasztod a tükörreflexes fényképezőgépet, ne feledd, hogy a DSLR fényképezőgép háza meghatározza az egész rendszert (lencsék, tartozékok stb.). A legtöbb gyártó olyan tartozékokat kínál, amelyek csak a saját DSLR kamerákkal kompatibilisek. Az idő múlásával egy másik márkára áttérni már nem lesz olyan egyszerű.

DSLR fejlett funkciók kezelése

A digitális tükörreflexes fényképezőgépre való áttéréssel több új jelenséggel találkozhatsz. A fejlett DSLR típusok lehetővé teszik a manuális és félautomata módban történő fényképezést, az ISO érzékenység vagy fehéregyensúly beállítását. A digitális tükörreflexes fényképezőgépek manuális vagy félautomata üzemmódban készíthetnek felvételeket. Választhatsz a P, TV, AV és M módok közül, a kiválasztásra leggyakrabban a kamera testén található forgó tárcsa szolgál.

 • P mód - A DSLR fényképezőgép automatikusan beállítja az időt, a rekeszértéket, és kiválasztja az ISO értéket. Nagyra fogod értékelni a mindennapi fényképezés során, például a családi események megörökítésénél, ahol nincs idő a manuális beállításokkal bajlódni.
 • TV mód - Az ISO érték mellett manuálisan beállítható a zársebesség. A kamera a legmegfelelőbb rekeszértéket állítja be automatikusan. Egy DSLR fényképezőgép esetében akkor használjuk ezt a módot, amikor szeretnénk megjeleníteni például egy patak gyors folyású vizét, és állványról dolgozunk. A TV mód az ideális, ha az ún. panning technikát alkalmazzuk, és követjük az előttünk elhaladó objektum mozgását.
 • AV mód - Beállíthatod a rekesz értéket, lehetővé téve a mélységélesség kreatív használatát. Az expozíciós időt a DSLR kamera automatikusan számítja ki. Nagyon hasznos a mindennapok során, számos DSLR fényképezőgép lehetőséget nyújt ebben a módban minimális zársebesség beállítására, ami az Auto ISO funkcióval karöltve tökéletes eredményeket hozhat.
 • M mód - Teljes manuális üzemmód, ilyenkor minden értéket magad állíthatsz be kezdve a zársebességtől a rekeszértéken át az ISO érzékenységig. Ez akkor hasznos, ha az expozícióval és a mélységélességgel is játszani szeretnél. Sokan ódzkodnak ettől a módtól, és a tükörreflexes fényképezőgép tiltott zónájának tartják. Pedig csak pár alap összefüggést kell megérteni és felszínre jön a DSLR gép teljes potenciálja.
DSLR tekerő tárcsa
Jellegzetes tekerő tárcsa a DSLR gép felületén

A fényképezés egy másik fontos paramétere a fehéregyensúly (a DSLR kamerán gyakran WB rövidítéssel van jelen). Kedvezőtlen körülmények között az automatikus fehéregyensúly gyakran rossz beállítást választ, és a képek sárgásak, szürkék vagy kékesek lehetnek. Ez elkerülhető a fényviszonyoknak és a megvilágításnak megfelelő fehéregyensúly kiválasztásával a DSLR fényképezőgép menüjében.

A fehéregyensúllyal járó kellemetlenségeket megoldja a RAW vagy Nikon DSLR gépek esetében a NEF formátum. Ez a tömörítetlen formátum, több információt tartalmaz, mint egy sima JPEG, így az utómunkák során a fehéregyensúly minőségromlás nélkül beállítható.

Egy másik dolog, amit az automata módok néha nem értelmeznek jól, az expozíció. Ezért van a DSLR kamerákon jelen a manuális finomhangolás lehetősége, amelyet az EV expozíciós egységek jeleznek. Ezt a +/- 3 tartományban (egyes DSLR modellekben +/- 5-ig) állíthatod be. Magasabb EV érték esetén a kép világosabb lesz és fordítva.

Ha sok rosszul exponált képet készítesz, ne lógasd az orrod. Használj inkább szintén RAW formátumot a JPEG helyett. A RAW formátum előnye, hogy a képeken olyan utómunkálatok végezhetők, amelyek nem rontják a kép minőségét és ennélfogva a helytelenül beállított értékeket utólag enyhén korrigálni lehet. Hiba lenne nem kihasználni ezt a tükörreflexes fényképezőgépek által nyújtott lehetőséget.

DSLR kamera ár

Az alap tükörreflexes fényképezőgépek ára 125 000 Ft környékén kezdődik. Ezért az összegért, azonban csak DSLR vázat tudunk vásárolni, a kitobjektíves DSLR fényképezőgépek picivel drágábbak.

Kifejezetten jó vásárt nyújtanak a Starter kit szettek, számos gyártó kínál okosan összehangolt DSLR szetteket, amelyek az objektívon kívül memóriakártyát és táskát is tartalmaznak. Az ilyen Starter kit fotós szettek segítségével komoly összegeket lehet megtakarítani.

A legdrágább tükörreflexes fényképezőgépek köze tartoznak a profi Full Frame DSLR kamerák, amelyek leginkább fotósmunkákra valók. Ezek a DSLR fényképezőgépek a gyártók zászlóshajói leggyorsabb képfeldolgozó processzorokkal, megbízható autofókusz rendszerrel és tankszerű strapabíró vázzal.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, APS-C, CMOS 24.1 Mpx, DIGIC 4+, Canon EF/EF-S bajonett, 3"-os kijelző, Full HD video, SD/ SDHC/ SDXC, optikai kereső, WiFi, mini HDMI, USB, NFC, sorozatfelvétel: 3 kép/s + Canon EF-S 18-55 mm IS II (29-88 mm f/3.5-5.6, képstabilizátor) objektív
-5%
152 450 Ft
144 990 Ft

2.
Canon EOS 250D, fekete + 18-55mm DC III + 75-300mm DC III Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, APS-C, 24.1 Mpx-es CMOS, Dual Pixel CMOS AF, Canon EF bajonett, 3"-es elforgatható TFT érintőkijelző, 4K videofelvétel, HDR, SD/ SDHC/ SDXC, optikai kereső, WiFi, Bluetooth, HDMI, USB, sorozatfelvétel sebessége 5 kép/mp + 18-55mm DC III + 75-300mm DC III objektív
-12%
395 990 Ft
349 990 Ft

3.
Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II + 75-300mm DC III Beszállítás alatt > 5 db Várható 2021. 10. 15.
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, APS-C, CMOS 24,1 Mpx, DIGIC 4+, Canon EF/EF-S bajonett, 3"-os kijelző, Full HD video, SD/ SDHC/ SDXC, optikai kereső, WiFi, mini HDMI, USB, NFC, sorozatfelvétel: 3 kép/s + Canon EF-S 18-55 mm IS II (29-88 mm f/3.5-5.6, képstabilizátor) objektív + Canon EF 75-300 mm DC III (120-480 mm f/4-5.6) objektív
237 990 Ft

Még több
26 tétel
Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, APS-C, CMOS 24.1 Mpx, DIGIC 4+, Canon EF/EF-S bajonett, 3"-os kijelző, Full HD video, SD/ SDHC/ SDXC, optikai kereső, WiFi, mini HDMI, USB, NFC, sorozatfelvétel: 3 kép/s + Canon EF-S 18-55 mm IS II (29-88 mm f/3.5-5.6, képstabilizátor) objektív

-5% 152 450 Ft
144 990 Ft áfa nélkül 114 170 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC093b
Canon EOS 250D, fekete + 18-55mm DC III + 75-300mm DC III
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, APS-C, 24.1 Mpx-es CMOS, Dual Pixel CMOS AF, Canon EF bajonett, 3"-es elforgatható TFT érintőkijelző, 4K videofelvétel, HDR, SD/ SDHC/ SDXC, optikai kereső, WiFi, Bluetooth, HDMI, USB, sorozatfelvétel sebessége 5 kép/mp + 18-55mm DC III + 75-300mm DC III objektív

-12% 395 990 Ft
349 990 Ft áfa nélkül 275 580 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC102b7
Canon EOS 250D, fekete + 18-55mm IS STM
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, APS-C, 24.1 Mpx-es CMOS, Dual Pixel CMOS AF, Canon EF bajonett, 3"-es elforgatható TFT érintőkijelző, 4K videofelvétel, HDR, SD/ SDHC/ SDXC, optikai kereső, WiFi, Bluetooth, HDMI, USB, sorozatfelvétel sebessége 5 kép/mp + 18-55mm IS STM objektív

229 990 Ft áfa nélkül 181 090 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC102b3
Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II Value Up Kit
Digitális fényképezőgép - SLR, APS-C, CMOS 24.1Mpx, DIGIC 4+, Canon EF/EF-S bajonett, 3"-os kijelző, Full HD videó, SD/SDHC/SDXC, optikai kereső, WiFi, mini HDMI, USB, NFC, sorozatképek elkészülési ideje 3db/mp + Canon EF-S 18-55mm IS II objektív (29-88 mm f/3.5-5.6, stabilizálás) + 16GB memóriakártya + Canon SB130 kamera táska

159 990 Ft áfa nélkül 125 980 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC093f
Canon EOS 2000D + 18-55mm Value Up Kit
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, APS-C, 24,1 Mpx-es CMOS, DIGIC 4+, Canon EF/EF-S bajonett, 3"-es kijelző, Full HD videók, SD/ SDHC/ SDXC, optikai kereső, WiFi, mini HDMI, USB, NFC, sorozatfelvétel sebessége 3 kép/mp + Canon EF-S 18-55 mm DC III objektív (29-88 mm f/3.5-5.6) + 16 GB memóriakártya + Canon SB130 fotós táska

154 990 Ft áfa nélkül 122 040 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC105b2
Canon EOS 90D borítás
Digitális fényképezőgép - SLR fényképezőgép, APS-C, CMOS 32,5 Mpx, DIGIC 8, Canon EF / EF-S bajonett, 3 hüvelykes kijelzővel, 4K videó felbontással, SD / SDHC / SDXC, optikai keresővel, WiFi, mini HDMI, USB micro, NFC, szekvenciális 10 kép / mp sebességgel

+ INGYEN Grafikai szoftver ZONER Photo Stúdió X GBR

-14% 479 590 Ft
412 000 Ft áfa nélkül 324 410 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC106b1
Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II + 75-300mm DC III
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, APS-C, CMOS 24,1 Mpx, DIGIC 4+, Canon EF/EF-S bajonett, 3"-os kijelző, Full HD video, SD/ SDHC/ SDXC, optikai kereső, WiFi, mini HDMI, USB, NFC, sorozatfelvétel: 3 kép/s + Canon EF-S 18-55 mm IS II (29-88 mm f/3.5-5.6, képstabilizátor) objektív + Canon EF 75-300 mm DC III (120-480 mm f/4-5.6) objektív

237 990 Ft áfa nélkül 187 390 Ft
Kosárba
Beszállítás alatt > 5 db
Várható 2021. 10. 15.
Termékkód: OC093d
Canon EOS 2000D + 18-55 mm IS II + 50 mm f/1.8
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, APS-C, CMOS 24.1 Mpx, DIGIC 4+, Canon EF/EF-S bajonett, 3"-os kijelző, Full HD video, SD/ SDHC/ SDXC, optikai kereső, WiFi, mini HDMI, USB, NFC, sorozatfelvétel: 3 kép/s + Canon EF-S 18-55 mm IS II (29-88 mm f/3.5-5.6, képstabilizátor) objektív + Canon EF 50 mm STM (80 mm f/1.8) objektív

219 990 Ft áfa nélkül 173 220 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 9.22. - Cs 9.23.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC093g
Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II + LP-E10
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, APS-C, CMOS 24.1Mpx, DIGIC 4+, Canon EF / EF-S bajonett, 3"-es kijelző, Full HD videó, SD / SDHC / SDXC, optikai kereső, WiFi, mini HDMI, USB, NFC, 3 kép/mp. sorozatfelvétel + Canon EF-S 18-55 mm IS II objektív (29-88 mm f/3.5-5.6, stabilizátor) + Canon LP-E10 akkumulátor

159 000 Ft áfa nélkül 125 200 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: OC093e
Canon EOS 850D váz
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, 24.1 Mpx-es CMOS, Canon EF bajonett, 3"-es forgatható/180 fokban kihajtható érintőkijelző, Ultra HD videofelvétel, SD/SDHC/SDXC, optikai kereső, USB, WiFi, Bluetooth, miniHDMI, sorozatfelvétel sebessége 7 kép/mp, képstabilizátor

297 090 Ft áfa nélkül 233 930 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 9.22. - Cs 9.23.
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OC850a1
Canon EOS 2000D váz
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, APS-C, CMOS 24.1Mpx, DIGIC 4+, Canon EF/EF-S bajonett, 3"-os kijelző, Full HD videó, SD/SDHC/SDXC, optikai kereső, WiFi, mini HDMI, USB, NFC, sorozatfelvétel 3 kép/mp

138 490 Ft áfa nélkül 109 050 Ft
Figyelem
Nem elérhető
Termékkód: OC093a
Canon EOS 850D fekete + 18-135mm IS USM
Digitális fényképezőgép - SLR fényképezőgép, 24,1 megapixeles CMOS érzékelő, Canon EF bajonett, 3"-os, 180°-os, forgatható/dönthető és érintőképernyő, Ultra HD videó, SD/SDHC/SDXC, optikai kereső, USB, WiFi, Bluetooth, miniHDMI, szekvenciális lövés 7 sn. /s, stabilizátor + 18-135 mm-es objektív (equ. 29-219mm ), f/3.5

-5% 453 660 Ft
429 990 Ft áfa nélkül 338 570 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: OC850a3
Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, APS-C, CMOS 24.1 Mpx, DIGIC 4+, Canon EF/EF-S bajonett, 3"-os kijelző, Full HD video, SD/ SDHC/ SDXC, optikai kereső, WiFi, mini HDMI, USB, NFC, sorozatfelvétel: 3 kép/s + Canon EF-S 18-55 mm IS II (29-88 mm f/3.5-5.6, képstabilizátor) objektív

161 570 Ft áfa nélkül 127 220 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: OC093b
Canon EOS 2000D + 18-135mm IS STM
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, APS-C, CMOS 24.1 Mpx, DIGIC 4+, Canon EF/EF-S bajonett, 3"-os kijelző, Full HD video, SD/ SDHC/ SDXC, optikai kereső, WiFi, mini HDMI, USB, NFC, sorozatfelvétel: 3 kép/s + Canon EF-S 18-135 mm IS STM (29-216 mm f/3.5-5.6, képstabilizátor) objektív

-17% 305 630 Ft
252 150 Ft áfa nélkül 198 540 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: OC093c
Canon EOS 2000D + 18-55mm DC III + 75-300mm DC III
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, APS-C, 24,1 Mpx-es CMOS, DIGIC 4+, Canon EF/EF-S bajonett, 3"-es kijelző, Full HD videók, SD/ SDHC/ SDXC, optikai kereső, WiFi, mini HDMI, USB, NFC, sorozatfelvétel sebessége 3 kép/mp + Canon EF-S 18-55 mm DC III objektív (29-88 mm f/3.5-5.6) + Canon EF 75-300 mm DC III objektív (120-480 mm f/4.0-5.6)

242 990 Ft áfa nélkül 191 330 Ft
Kosárba
Beszállítás alatt > 5 db
Várható 2021. 09. 22.
Termékkód: OC105b3
Canon EOS 2000D + 18-55 mm DC III
Digitális fényképezőgép - DSLR, APS-C, CMOS 24,1 Mpx, DIGIC 4+, Canon EF / EF-S bajonett, 3 hüvelykes kijelzővel, Full HD videó, SD / SDHC / SDXC, optikai keresővel, WiFi, mini HDMI, USB, NFC, szekvenciális 3 kép / mp + Canon EF-S 18-55 mm DC III lencse (29-88 mm f / 3,5-5,6)

-8% 158 190 Ft
144 990 Ft áfa nélkül 114 170 Ft
Kosárba
Beszállítás alatt > 5 db
Várható 2021. 10. 07.
Termékkód: OC105b1
Nikon D500 + 16-80mm f / 2,8-4,0E ED ??VR
Digitális fényképezőgép - Tükör, CMOS 20.9MP, 3.2 "LCD, Li-Ion, SD / SDHC / SDXC, 4K UHD videó, Wifi

979 990 Ft áfa nélkül 771 650 Ft
Kosárba
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: OI215c9h
Canon EOS 250D, fekete + 18-55mm DC III + 75-300mm DC III + Canon Starter Kit 58mm - 32GB
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, APS-C, CMOS, 24,1 Mpx, Canon EF-bajonettes, 3"-os kijelző, 4K video, SD/SDHC/SDXC, optikai kereső, USB, WiFi, Bluetooth, miniHDMI, 5 fps sorozatfelvétel, (35 mm-es formátumban kifejezve 29-88 mm), f/3,5-5,6

369 990 Ft áfa nélkül 291 330 Ft
Kosárba
Kérés esetén 7 napon belül megrendeljük
Termékkód: OC102b7B1
Nikon D5600 + AF-P 18-55mm VR + 70-300mm VR + Nikon Starter Kit
Digitális fényképezőgép - CMOS 24,2 Mpx, 3,2" kihajtható LCD, Li-Ion, SD / SDHC / SDXC, Full HD videó, HDR. Wifi, GPS + AF-P 18-55mm VR + 70-300mm VR + Nikon Starter Kit

389 990 Ft áfa nélkül 307 080 Ft
Kosárba
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: OI215n5sk1
Nikon D5600 + AF-P 18-55mm VR + 70-300mm VR + 10-20mm VR
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, 24,2 megapixeles CMOS, 3,2" változtatható szögű LCD kijelző, Li-Ion akkumulátor, SD/SDHC/SDXC, Full HD videó, a HDR. Wifi, GPS + AF-P 18-55 mm + 70-300 mm VR 10-20 mm VR + VR

454 190 Ft áfa nélkül 357 630 Ft
Kosárba
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: OI215n5b1
Nikon D5600 + 18-55mm AF-P VR + Nikon indulókészlet
Digitális fényképezőgép - CMOS 24.2Mpx, 3.2" kihajtható és elforgatható LCD, Li-ion, SD/SDHC/SDXC, Full HD videó, HDR. WiFi, GPS + 18-55mm AF-P VR objektív + indulókészlet

283 790 Ft áfa nélkül 223 460 Ft
Kosárba
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: OI215n3sk1
Nikon D500
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, CMOS 20,9 Mpx, 3,2" dönthető LCD, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, 4K UHD videó, Wifi

599 890 Ft áfa nélkül 472 350 Ft
Kosárba
Kérés esetén 4 napon belül megrendeljük
Termékkód: OI215c9g
Canon EOS 250D, fekete + 18-55mm DC III + Canon Starter Kit 58mm - 32GB
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, APS-C, CMOS, 24,1 Mpx, Canon EF-bajonettes, 3"-os kijelző, 4K video, SD/SDHC/SDXC, optikai kereső, USB, WiFi, Bluetooth, miniHDMI, 5 fps sorozatfelvétel, (35 mm-es formátumban kifejezve 29-88 mm), f/3,5-5,6

-5% 257 070 Ft
244 990 Ft áfa nélkül 192 910 Ft
Kosárba
Kérés esetén 7 napon belül megrendeljük
Termékkód: OC102b2B1
Canon EOS 250D, fekete + EF-S 18-55mm IS STM + LP-E17 + Canon Starter Kit 58mm - 32GB
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, APS-C, CMOS, 24,1 Mpx, Canon EF-S-bajonettes, 3"-os kijelző, 4K video, SD/SDHC/SDXC, optikai kereső, USB, WiFi, Bluetooth, miniHDMI, 5 fps sorozatfelvétel, + objektív 18-55 mm (35 mm-es formátumban kifejezve 29-88 mm), f/4-5,6

319 990 Ft áfa nélkül 251 960 Ft
Kosárba
Kérés esetén 7 napon belül megrendeljük
Termékkód: OC102b10B1

Tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR)

Digitális fényképezőgépMit jelent az arany óra a fotózásban, és hogyan tudod használni? Állíts be egy fix állóképet! Kezdj el játszani a fényhatásokkal, készíts professzionális képeket. Ebben a...
A kamera táskák praktikusak és vonzó kinézetűek is lehetnek! Olvasd el tesztünket, amelynek során napi...
Az Olympus EM10 Mark III a legújabb növendéke a retró stílusú fényképezőgépeknek, amelyben a legmodernebb...

Tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR)

A digitális tükörreflexes fényképezőgépek lehetővé teszik a legmagasabb minőségű fényképek készítését. Lelkes amatőr és profi fotósok számára is alkalmasak.

A digitális tükörreflexek fényképezőgépek az (általában CMOS vagy CCD típusú) érzékelő elé helyezett tükörrel működnek. Ez tükrözi a fényt, amely átmegy a lencsén keresztül közvetlenül az optikai keresőbe.A kép minősége a keresőben megegyezik a kapott kép minőségével. Amikor megnyomod az exponáló gombot, a tükör elfordul, miközben a fény átmegy az érzékelőre. A modern digitális tükörreflexes fényképezőgépek már LCD kijelzővel is rendelkeznek, élőkép funkcióval.

A kompaktokhoz képest a digitális tükörreflexes fényképezőgépek sok választási lehetőséget és manuális beállítást kínálnak a profibb fényképezéshez. Számos, külön megvásárolható tartozékkal kerülnek forgalomba, például különböző objektívekkel, állványokkal. A részletes beállítási lehetőségeknek és műszaki jellemzőiknek köszönhetően ezek a fényképezőgépek ideálisak kiváló minőségű felvételek rögzítéséhez, beleértve a sporteseményeket, az építészeti témákat és az éjszakai fotózást.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tükörreflexes fényképezőgépek (DSLR) vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB00
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ