Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

Ingyenes házhozszállítás most azonnal! Figyelem, már csak vasárnapig!

Digitális tükörreflexes fényképezőgépek

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Érzékelő mérete
Full Frame
(4)
APS-C
(76)
Érzékelő felbontása
18 Mpx
26,2 Mpx
-
Optikai zoom
3 ×
16,7 ×
-
Minimum gyújtótávolság (35mm-es konverzió)
18 mm
52,5 mm
-
Max. gyújtótávolság (35mm-es konverzióval)
50 mm
450 mm
-
Maximum videó felbontás
Ultra HD (3840 × 2160)
(6)
Full HD (1920 × 1080)
(91)
ezelőtt 3 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
ezelőtt 11 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Gödöllő
 
Canon EOS 200D fehér + 18-55mm IS STM Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
191 990 Ftezelőtt 1 nappal Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Canon EOS 77D fekete + 18-55mm IS STM Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
253 350 Ftezelőtt 1 nappal Megvásárolta: egy vállalkozás, Dédestapolcsány
 
Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II Value Up Kit Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
153 390 Ftezelőtt 1 nappal Megvásárolta: egy vállalkozás, Nagykovácsi
ezelőtt 2 nap Megvásárolta: egy vállalkozás, Nagyvenyim
 
Canon EOS 4000D + 18-55mm Value Up Kit Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
122 690 Ftezelőtt 3 nap Megvásárolta: egy vállalkozás, Bonyhád
 
Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II Value Up Kit + Rollei Starter Kit Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
163 190 Ftezelőtt 4 nap Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Canon EOS 4000D + 18-55mm DC III Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
104 990 Ftezelőtt 5 nap Megvásárolta: vásárló
 
Canon EOS 77D fekete + 18-55mm IS STM Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
253 350 Ftezelőtt 6 nap Megvásárolta: egy vállalkozás, Zalaegerszeg
 
Canon EOS 200D fehér + 18-55mm IS STM Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
191 990 Ft0

A digitális tükörreflexes fényképezőgépek amatőr és profi fotósok számára készültek. Az egyik legnagyobb előnyük a cserélhető objektív. Emellett fejlett funkciókat és ezek kézi beállítását kínálják a fényképezőgép házán elhelyezett vezérlők segítségével. Van optikai keresőjük, amely torzítás nélkül mutatja a fényképezni szándékozott területet.

Tovább

A tükörreflexes fényképezőgépek felosztása

Általánosságban a digitális tükörreflexes fényképezőgépek három csoportra oszthatók, amelyek mind a tervezés, mind az ár, mind a funkciók számában különböznek.

digitalis-tukorreflexes-canon-nikon-amator-felprofesszionalis-professzionalis

  • Amatőr - teljes értékű tükörreflexes fényképezőgépek, amelyek minőségben nem nagyon maradnak el a drága modellektől. A kezelőrendszereik egyértelműen a kezdőkhöz igazítottak, és a funkciókat részletesen ismertetik. A félprofesszionális és professzionális kamerákhoz képest könnyebbek és kisebbek, konstrukciójuk kevésbé tartós. Az előnyük a beépített belső vaku.
  • Félprofesszionális - tükörreflexes fényképezőgépek a tapasztaltabb fotósok számára, amihez  kifinomultabb vezérlés tartozik. Ezeknek a gépeknek a teste robusztusabb, tartósabb és sajnálatos módon nehezebb is. Az amatőr modellektől eltérően manuális és fejlett módokat, valamint nagyobb LCD-kijelzőt kínálnak. Ezt kiegészíti egy állapotkijelző is, az expozíciós értékek beállításához.
  • Professzionális - tükörreflexes fényképezőgépek, amelyek hangsúlyozzák a megbízhatóságot, a tartósságot, a sebességet és különösen a fejlett beállításokat. Ez természetesen jóval magasabb vételárat is jelent, ami a lencsék kiválasztásánál is megjelenik. Az amatőr és félprofesszionális tükörreflexes fényképezőgépektől eltérően gyakran hiányzik a belső vaku.

Amikor kiválasztod a fényképezőgépet, ne feledd, hogy a fényképezőgép háza meghatározza az egész rendszert (lencsék, tartozékok stb.). A legtöbb gyártó olyan tartozékokat kínál, amelyek csak a saját kamerákkal kompatibilisek. Az idő múlásával egy másik márkára áttérni már nem lesz olyan egyszerű.

A fejlett funkciók kezelése

A digitális tükörreflexes fényképezőgépre való áttéréssel több új szolgáltatással találkozhatsz. A fejlett típusok lehetővé teszik a kézi és félautomata módban történő fényképezést, az ISO érzékenység vagy fehéregyensúly beállítását. A digitális tükörreflexes fényképezőgépek kézi vagy félautomata üzemmódban készíthetnek felvételeket. Választhatsz a P, TV, AV és M módok közül, a kiválasztásra leggyakrabban a kamera testén található forgó tárcsa szolgál.

  • P mód - A fényképezőgép automatikusan beállítja az időt, a rekeszértéket, és kiválasztja az ISO értéket. Nagyra fogod értékelni a mindennapi fényképezés során, például a családi események megörökítésénél, ahol nincs idő a kézi beállításokkal bajlódni.
  • TV mód - Az ISO érték mellett manuálisan beállítható a zársebesség. A kamera a legmegfelelőbb rekeszértéket állítja be automatikusan.
  • AV mód - Beállíthatod a rekesz értéket, lehetővé téve a mélységélesség kreatív használatát. Az expozíciós időt a kamera automatikusan számítja ki.
  • M mód - Teljes kézi üzemmód, ilyenkor minden értéket magad állíthatsz be kezdve a zársebességtől a rekesz értéken át az ISO érzékenységig. Ez akkor hasznos, ha az expozícióval és a mélységélességgel is játszani szeretnél.

A fényképezés egy másik fontos paramétere a fehéregyensúly (a kamerán gyakran WB rövidítéssel van jelen). Kedvezőtlen körülmények között az automatikus fehéregyensúly gyakran rossz beállítást választ, és a képek sárgásak, szürkék vagy kékesek lehetnek. Ezt elkerülhető a fényviszonyoknak és a megvilágításnak megfelelő fehéregyensúly kiválasztható a fényképezőgép menüjében.

Egy másik dolog, amit az automata módok néha nem értelmeznek jól, az expozíció. Ezért van a kamerákon egy manuális beállítás, amelyet az EV expozíciós egységek jeleznek. Ezt a +/- 3 tartományban (egyes modellekben +/- 5-ig) állíthatod be. Magasabb EV érték esetén a kép világosabb lesz és fordítva.

Ha sok rosszul exponált képet készítesz, ne lógasd az orrod. Használj inkább RAW formátumot a JPEG helyett. A RAW formátum előnye, hogy a képeken olyan utómunkálatok végezhetőek, amelyek nem rontják a kép minőségét és ennélfogva a helytelenül beállított értékeket utólag enyhén korrigálni lehet.

Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II Value Up Kit Szállításra kész > 5 db és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, 24.1 Mpx APS-C CMOS, DIGIC 4+, 3" LCD kijelző, SD/SDHC/SDXC, Full HD videó, WiFi, NFC + 18-55 mm objektív (29-88 mm f/3.5-5.6), stabilizálás, 58 mm-es szűrőátmérő + 16 GB-os memóriakártya + Canon SB130 fotós táska + objektív tisztító kendő
-7%
164 890 Ft
153 390 Ft

2.
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - tükörreflexes, 24 Mpx CMOS, DIGIC 7, RAW, 3" kihajtható LCD, Full HD HDR videó, SD/SDHC/SDXC, WiFi, NFC, HDMI + Canon EF-S 18-135mm F3.5 - 5.6 IS USM objektív + 8GB SD kártya + 300EG táska + objektív törlőkendő
-18%
415 800 Ft
340 450 Ft

3.
Canon EOS 77D fekete + 18-55mm IS STM Szállításra kész > 5 db és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - tükörreflexes, 24 Mpx CMOS, DIGIC 7, RAW, 3" kihajtható LCD, Full HD HDR videó, SD/SDHC/SDXC, WiFi, NFC, HDMI + Canon EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM objektív
-22%
324 050 Ft
253 350 Ft

Még több
97 tétel
Jellemzők
Állapotkijelző (28)
Statív tekercs (93)
Tartós (6)
Vakupapucs (89)
Beépített vaku (82)
Cserélhető objektívek (95)
Vízállóság (9)
Arcfelismerés (69)
Kereső
Elektronikus (8)
Optikai (77)
Képstabilizálás
Optikai (23)
Az optikai stabilizáció (OIS) különösen fontos az állóképeknél.
Igen (a gyártó nem említi a típust) (3)
Stabilizátor nélkül (67)
Érzékelő típusa
CMOS (97)
Érzékelő mérete
Full Frame (4) TIPP:
APS-C (76) TIPP:
Érzékelő felbontása
18 Mpx
26,2 Mpx

A felbontás meghatározza az eredményül kapott videót alkotó pixelek számát. Jelenleg a leggyakoribb értékek közé tartozik a Full HD felbontás (1920 × 1080), amely alkalmas a TV-készülékek vagy monitorok nagy képernyőjén történő vetítésre. A nagyobb Ultra High Definition (UHD), azaz 4K (3840 × 2160) felbontás finomabb, részletesebb képet biztosít.

Teljes szöveg
Sorozatfelvétel maximális sebessége
3 fps
12 fps

Optikai zoom
3 ×
16,7 ×

A zoom az objektív azon képessége, hogy közelíteni tudja a távoli objektumokat. Ezt az objektív lencséinek átcsoportosításával és a gyújtótávolság megváltoztatásával tudja elérni. Minél jobban közelíted a képet (vagyis nagyobb gyújtótávolsággal fényképezel) , annál kisebb az objektív fényereje, és annál érzékenyebb a végső kép a kamera bemozdulására.

Teljes szöveg
Minimum gyújtótávolság (35mm-es konverzió)
18 mm
52,5 mm

Az objektív gyújtótávolsága egy érdekes mérőszám, amivel tulajdonképpen az objektívek látószögét jellemezzük. Ha lemérjük, hogy a párhuzamosan érkező sugarakat a lencsétől hány milliméter távolságban gyűjti össze egy pontban az objektív akkor megkapjuk a gyújtótávolságot.

A gyújtótávolság alapján a fényképezőgépeket feloszthatjuk széles látószögű (14 mm - 24 mm), fixfókusz (egy érték), klasszikus zoom (18 mm – 300 mm) és teleobjektíves (300 mm-től nagyobb) típusokra.

Teljes szöveg
Max. gyújtótávolság (35mm-es konverzióval)
50 mm
450 mm

Az objektív gyújtótávolsága egy érdekes mérőszám, amivel tulajdonképpen az objektívek látószögét jellemezzük. Ha lemérjük, hogy a párhuzamosan érkező sugarakat a lencsétől hány milliméter távolságban gyűjti össze egy pontban az objektív akkor megkapjuk a gyújtótávolságot.

A gyújtótávolság alapján a fényképezőgépeket feloszthatjuk széles látószögű (14 mm - 24 mm), fixfókusz (egy érték), klasszikus zoom (18 mm – 300 mm) és teleobjektíves (300 mm-től nagyobb) típusokra.

Teljes szöveg
Max. világosság min. fókusztávolságnál
f/1,8
f/6,3

Az  objektív fényereje (f) azt fejezi ki, hogy az objektív milyen mennyiségű fényt képes összegyűjteni a fényképezésnél, amit aztán a fényképezett tárgy kirajzolásánál használ fel.  A fényerő egy arányszámot jelöl, ami azt mutatja, hogy hogyan aránylik a gyújtótávolság az átmérőhöz.

A gyakorlatban ez azt jelenti: minél kisebb ez a szám, annál jobb az eszköz fényereje és annál jobb képeket tudsz rossz fényviszonyok között készíteni.

Teljes szöveg
Max. világosság max. fókusztávolságnál
f/1,8
f/6,3

Az  objektív fényereje (f) azt fejezi ki, hogy az objektív milyen mennyiségű fényt képes összegyűjteni a fényképezésnél, amit aztán a fényképezett tárgy kirajzolásánál használ fel.  A fényerő egy arányszámot jelöl, ami azt mutatja, hogy hogyan aránylik a gyújtótávolság az átmérőhöz.

A gyakorlatban ez azt jelenti: minél kisebb ez a szám, annál jobb az eszköz fényereje és annál jobb képeket tudsz rossz fényviszonyok között készíteni.

Teljes szöveg
Legrövidebb fókusztávolság
0 cm
48 cm

Bajonett
Canon EF (39)
Canon EF-S (30)
Nikon F (41)
Sony A (4)
Pentax K-AF2 (4)

A bajonett rögzíti az objektívet a kamera vázához. Minden gyártó általában saját típusú bajonettet használ, ezért nem kompatibilisek egymással. Az inkompatibilis objektívekhez és vázakhoz különböző átalakítók és adapterek kaphatók, de ezek korlátozhatnak bizonyos funkciókat, például az automatikus élességállítást.

Teljes szöveg
Kijelző mérete
2,7"
3,2"

Kijelző funkciók
Szilárd (37)
Rotáció / billentés (56)
Forgatás / billentés 180°-kal (5)
Érintőképernyő (32)
Live View (49)
Szélesség
120 mm
148,6 mm

Magasság
92,5 mm
113 mm

Mélység
69,5 mm
82,8 mm

Súly
365 g
910 g

Maximum videó felbontás
Ultra HD (3840 × 2160) (6)
Full HD (1920 × 1080) (91)
Max. felvételi frekvencia max felbontásnál
29,97 fps
60 fps

Max. elérhető
3 fps
60 fps

Video-hangbeállítás
Mono (18)
Stereo (62)
Video container (fájl típus)
.mov (80)
.mp4 (39)
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC (79)
AVCHD (4)
Memóriakártya típusa
SD (94)

Az SD memóriakártyák olyan adattároló eszközök, melyek digitális fényképezőgépeknél, mobiltelefonoknál és más készülékeknél használhatóak. Az elnevezés az angol "Secure Digital" rövidítése. SD kártya választásakor a memóriakártya típusa a lényeg, illetve annak kapacitása és sebessége...

SDHC (94)
SDXC (94)
Compact Flash (CF) (2)
Memory Stick PRO (4)
Támogatott formátumok
RAW (91)
JPEG (91)
Akkumulátor típusa
Akkumulátor (94)
Akkumulátor élettartam
390 snímků
1 550 snímků

A fényképek száma, amiket egy töltéssel feltöltött akkumulátor révén készíteni lehet.

Ezüst (4)
Fekete (90)
Fehér (1)
Barna (4)
Adat interfészek
USB 2.0 csatlakozás (83)
USB 3.0 (3.1 Gen1) (6)
Wi-Fi interface (75)
Bluetooth csatlakozás (46)
NFC interface (52)
GPS interface (14)
Audio/Video
HDMI (24)
miniHDMI (57)
microHDMI (9)
A/V (TV Kimenet) (39)
Külső mikrofon (44)
Támogatja a közvetlen nyomtatást
DPOF (Digital Print Order format) (46)
PictBridge (71)
Szíj (90)
Töltőkábel / adapter (88)
Objektív sapka (84)
Akkumulátor (76)
Lens cap (66)
Használati utasítás (65)
Lens (56)
Használati útmutató (16)
Software (CD) (9)
Táska (9)
USB kábel (5)
Tok (2)
Tisztító törlőkendő (2)
Extra akkumulátor (1)
Napernyő (1)
Tripod (1)
Tartó (1)
Termékek megjelenítése
Classic Kategória
Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II Value Up Kit
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, 24.1 Mpx APS-C CMOS, DIGIC 4+, 3" LCD kijelző, SD/SDHC/SDXC, Full HD videó, WiFi, NFC + 18-55 mm objektív (29-88 mm f/3.5-5.6), stabilizálás, 58 mm-es szűrőátmérő + 16 GB-os memóriakártya + Canon SB130 fotós táska + objektív tisztító kendő

Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II Value Up Kit - Digitális fényképezőgép
-7%
153 390 Ft

-7% 164 890 Ft
áfa nélkül 120 780 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: OC093f
Arany középút
Canon EOS 77D fekete + 18-55mm IS STM
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - tükörreflexes, 24 Mpx CMOS, DIGIC 7, RAW, 3" kihajtható LCD, Full HD HDR videó, SD/SDHC/SDXC, WiFi, NFC, HDMI + Canon EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM objektív

Canon EOS 77D fekete + 18-55mm IS STM - Digitális tükörreflexes fényképezőgép
Több, mint98%Megbízhatóság
-22%
253 350 Ft

-22% 324 050 Ft
áfa nélkül 199 490 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: OC088fe2
Premium Kategória
Canon EOS 80D test
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - tükörreflexes, 24.2 Mpx CMOS, DIGIC 6, RAW, kihajtható 3" LCD, Full HD HDR videó, SD/SDHC/SDXC, WiFi, NFC

+ INGYEN Memóriakártya SanDisk SDHC 32 GB Ultra Class 10 UHS-I

Utolsó db ezen az áron
Canon EOS 80D test - Digitális tükörreflexes fényképezőgép
-6%
358 590 Ft

-6% 379 900 Ft
áfa nélkül 282 350 Ft

Szállításra kész 1 db
Termék kód: OC088f80
Nikon D3400 fekete + AF-P DX 18-55
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - tükörreflexes fényképezőgép, 24,2 megapixeles CMOS érzékelő, 3,0" LCD kijelző, Li-ion EN-EL14a akkumulátor, SD/SDHC/SDXC memóriakártya, Full HD videófelvétel, AF-P DX 18-55 objektív

Jelenleg 112 ügyfél érdeklődik a termék iránt
171 990 Ft

áfa nélkül 135 430 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: OI211s6
Canon EOS 77D fekete + 18-135mm IS USM Value Up Kit
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - tükörreflexes, 24 Mpx CMOS, DIGIC 7, RAW, 3" kihajtható LCD, Full HD HDR videó, SD/SDHC/SDXC, WiFi, NFC, HDMI + Canon EF-S 18-135mm F3.5 - 5.6 IS USM objektív + 8GB SD kártya + 300EG táska + objektív törlőkendő

Canon EOS 77D fekete + 18-135mm IS USM Value Up Kit - Digitális tükörreflexes fényképezőgép
-18%
340 450 Ft

-18% 415 800 Ft
áfa nélkül 268 070 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: OC088fe4
Canon EOS 200D fehér + 18-55mm IS STM
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - tükörreflexes, CMOS 25.8 Mpx APS-C, DIGIC 7,3" LCD, SD/SDHC/SDXC + 18-55 mm objektív

+ INGYEN Táska Canon Shoulder SB100

Canon EOS 200D fehér + 18-55mm IS STM - Digitális tükörreflexes fényképezőgép
-13%
191 990 Ft

-13% 220 090 Ft
áfa nélkül 151 170 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: OC080a2a4
Canon EOS 6D Mark II + 24-105mm F/3,5- 5,6 IS STM
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - tükörreflexes, 26.2 Mpx-es Full Frame CMOS érzékelő, DIGIC 7, RAW, 3.2" LCD, WiFi, SD/SDHC/SDXC, HDMI

+ INGYEN Memóriakártya Kingston

Utolsó 4 db ezen az áron
Canon EOS 6D Mark II  + 24-105mm F/3,5- 5,6 IS STM - Digitális tükörreflexes fényképezőgép
-19%
647 290 Ft
-19% 794 990 Ft
áfa nélkül 509 680 Ft

Szállításra kész 4 db
Termék kód: OC088e112
Canon EOS 4000D + 18-55mm DC III
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, APS-C, 18 Mpx CMOS, DIGIC 4+, 2,7" LCD kijelző, SD/SDHC/SDXC, Full HD videó, WiFi, műanyag bajonett + 18-55mm (29-88 mm f/3.5-5.6) objektív, szűrőátmérő 58mm

+ INGYEN Táska Canon Sling SL100

Canon EOS 4000D + 18-55mm DC III - Digitális fényképezőgép
-10%
104 990 Ft
-10% 116 990 Ft
áfa nélkül 82 670 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: OC094cH
Canon EOS 200D fekete + 18-55 mm DC III + 75-300 mm DC III
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - tükörreflexes, CMOS 25.8 Mpx APS-C, DIGIC 7,3" LCD, SD/SDHC/SDXC + 18-55 mm és 75-300 mm objektív

+ INGYEN Táska Canon Sling SL100

Canon EOS 200D fekete + 18-55 mm DC III + 75-300 mm DC III - Digitális tükörreflexes fényképezőgép
Több, mint98%Megbízhatóság
-12%
263 490 Ft

-12% 299 990 Ft
áfa nélkül 207 470 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: OC080a2a7
Nikon D5300 + 18-55mm AF-P VR objektív
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - CMOS 24,2 megapixeles, 3,2" változtatható szögű LCD, Li-Ion, SD / SDHC / SDXC, Full HD videó, a HDR. Wifi, GPS

212 890 Ft

áfa nélkül 167 630 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: OI215c7
Canon EOS 200D fekete + 18-55mm DC III + 75-300mm DC III + Rollei Starter Kit
Digitális fényképezőgép - tükörreflexes, 25.8 Mpx APS-C CMOS, DIGIC 7, 3" LCD, SD/SDHC/SDXC + 18-55 mm és 75-300 mm objektív + ezüst Rollei S3 Plus állvány maximum 2.5 kg terhelhetőséggel, 127 cm magas + száraz és nedves tisztításra alkalmas Rollei utazó tisztító készlet

Canon EOS 200D fekete + 18-55mm DC III + 75-300mm DC III + Rollei Starter Kit - Digitális fényképezőgép
-8%
Új
249 190 Ft

-8% 270 390 Ft
áfa nélkül 196 210 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: OC080a2a7a1
Canon EOS 200D fekete + 18-55 mm III DC
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - 25,8 megapixeles CMOS APS-C, DIGIC 7, 3" LCD, SD / SDHC / SDXC + 18-55 mm objektív

+ INGYEN Táska Canon Shoulder SB100

Jelenleg 34 ügyfél érdeklődik a termék iránt
Canon EOS 200D fekete + 18-55 mm III DC - Digitális tükörreflexes fényképezőgép
Több, mint98%Megbízhatóság
-19%
202 890 Ft

-19% 249 990 Ft
áfa nélkül 159 760 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: OC080a3a1
Canon EOS 200D fekete + 18-55mm DC Value Up Kit
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - CMOS 25,8 Mpx APS-C, DIGIC 7,3" LCD, SD/SDHC/SDXC + objektív: 18-55 mm + táska 100EG + 16 GB SD memóriakártya + törlőkendő

Canon EOS 200D fekete + 18-55mm DC Value Up Kit - Digitális tükörreflexes fényképezőgép
-11%
184 190 Ft

-11% 207 790 Ft
áfa nélkül 145 030 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: OC080a2a9
Canon EOS 200D + 18-135mm IS STM
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - tükörreflexes, CMOS 25.8 Mpx APS-C, DIGIC 7,3" LCD, SD/SDHC/SDXC + 18-55 mm objektív

Jelenleg 19 ügyfél érdeklődik a termék iránt
Canon EOS 200D + 18-135mm IS STM - Digitális tükörreflexes fényképezőgép
Több, mint99%Megbízhatóság
-8%
312 790 Ft

-8% 339 990 Ft
áfa nélkül 246 290 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: OC080a2a8
Canon EOS 200D fekete + 18-55 mm IS STM + 50 mm f/1,8 STM
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - tükörreflexes, CMOS 25.8 Mpx APS-C, DIGIC 7,3" LCD, SD/SDHC/SDXC + 18-55 mm és 50 mm objektív

+ INGYEN Táska Canon Shoulder SB100

Canon EOS 200D fekete + 18-55 mm IS STM + 50 mm f/1,8 STM - Digitális tükörreflexes fényképezőgép
Több, mint98%Megbízhatóság
-16%
226 290 Ft

-16% 269 990 Ft
áfa nélkül 178 180 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: OC080a2a6
Canon EOS 200D ezüst váz + 18-55mm IS STM
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - Tükörreflexes fényképezőgép, CMOS 25.8 Mpx APS-C, DIGIC 7, 3" LCD, SD/SDHC/SDXC + objektiv 18-55 mm

+ INGYEN Táska Canon Shoulder SB100

Canon EOS 200D ezüst váz + 18-55mm IS STM - Digitális tükörreflexes fényképezőgép
-7%
205 490 Ft

-7% 220 090 Ft
áfa nélkül 161 800 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: OC080a2a5
Canon EOS 200D fekete + 18-55mm IS STM
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - Tükörreflexes fényképezőgép, CMOS 25.8 Mpx APS-C, DIGIC 7, 3" LCD, SD/SDHC/SDXC + 18-55 mm objektív

+ INGYEN Táska Canon Shoulder SB100

Canon EOS 200D fekete + 18-55mm IS STM - Digitális tükörreflexes fényképezőgép
-9%
199 390 Ft

-9% 220 090 Ft
áfa nélkül 157 000 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: OC080a2a3
Canon EOS 200D fekete váz
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - Tükörreflexes fényképezőgép, CMOS 25.8 Mpx APS-C, DIGIC 7, 3" LCD, SD/SDHC/SDX

Jelenleg 28 ügyfél érdeklődik a termék iránt
Canon EOS 200D fekete váz - Digitális tükörreflexes fényképezőgép
-10%
174 890 Ft

-10% 194 990 Ft
áfa nélkül 137 710 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: OC080a2a
Canon EOS 200D ezüst váz + 18-55mm IS STM
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - Tükörreflexes fényképezőgép, CMOS 25.8 Mpx APS-C, DIGIC 7, 3" LCD, SD/SDHC/SDXC + objektiv 18-55 mm

Canon EOS 200D ezüst váz + 18-55mm IS STM - Digitális tükörreflexes fényképezőgép
-5%
209 350 Ft

-5% 220 090 Ft
áfa nélkül 164 840 Ft

Felbontott raktáron
Termék kód: OC080a2a5
Canon EOS 1300D ezüst + EF-S 18-55mm DC III
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - CMOS 18 Mpx APS-C, DIGIC 4, 3" LCD, Full HD videó, SD/SDHC/SDXC + objektívek: EF-S 18-55 mm DC II

Jelenleg 11 ügyfél érdeklődik a termék iránt
150 990 Ft

áfa nélkül 118 890 Ft

Felbontott raktáron
Termék kód: OC080d8
Canon EOS 1300D ezüst + EF-S 18-55mm DC III
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - CMOS 18 Mpx APS-C, DIGIC 4, 3" LCD, Full HD videó, SD/SDHC/SDXC + objektívek: EF-S 18-55 mm DC II

146 220 Ft

áfa nélkül 115 130 Ft

Újszerű raktáron
Termék kód: OC080d8
Canon EOS 1300D + EF-S 18-55mm IS II
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - CMOS 18 Mpx APS-C, DIGIC 4, 3" LCD, Full HD videó, SD/SDHC/SDXC + EF-S 18-55 mm IS II

Canon EOS 1300D + EF-S 18-55mm IS II - Digitális tükörreflexes fényképezőgép
-11%
130 990 Ft

-11% 147 890 Ft
áfa nélkül 103 140 Ft

Újszerű raktáron
Termék kód: OC080d2
Canon EOS 800D černý + 18-200mm
Digitális tükörreflexes fényképezőgép 24,2 megapixeles CMOS, DIGIC 7, RAW, 3" kihajtható LCD, Full HD HDR videó, SD / SDHC / SDXC, WiFi, NFC + Canon EF-S 18-200 mm F3.5 - 5.6

Canon EOS 800D černý + 18-200mm - Digitális tükörreflexes fényképezőgép
-9%
351 190 Ft

-9% 387 990 Ft
áfa nélkül 276 530 Ft

Szállításra kész 1 db
Termék kód: OC081a3
Canon EOS 800D černý + 18-55mm IS STM
Digitális tükörreflexes fényképezőgép 24,2 megapixeles CMOS, DIGIC 7, RAW, 3" forgatható LCD, Full HD, HDR videó, SD/SDHC/SDXC, WiFi, NFC + Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Utolsó db ezen az áron
Canon EOS 800D černý + 18-55mm IS STM - Digitális tükörreflexes fényképezőgép
-29%
276 870 Ft

-29% 389 990 Ft
áfa nélkül 218 000 Ft

Szállításra kész 1 db
Termék kód: OC081a2

Digitális tükörreflexes fényképezőgépek

Digitális fényképezőgépMit jelent az arany óra a fotózásban, és hogyan tudod használni? Állíts be egy fix állóképet! Kezdj el játszani a fényhatásokkal, készíts professzionális képeket. Ebben a...
A kamera táskák praktikusak és vonzó kinézetűek is lehetnek! Olvasd el tesztünket, amelynek során napi...
Az Olympus EM10 Mark III a legújabb növendéke a retró stílusú fényképezőgépeknek, amelyben a legmodernebb...

Digitális tükörreflexes fényképezőgépek

A digitális tükörreflexes fényképezőgépek lehetővé teszik a legmagasabb minőségű fényképek készítését. Lelkes amatőr és profi fotósok számára is alkalmasak.

A digitális tükörreflexek fényképezőgépek az (általában CMOS vagy CCD típusú) érzékelő elé helyezett tükörrel működnek. Ez tükrözi a fényt, amely átmegy a lencsén keresztül közvetlenül az optikai keresőbe.A kép minősége a keresőben megegyezik a kapott kép minőségével. Amikor megnyomod az exponáló gombot, a tükör elfordul, miközben a fény átmegy az érzékelőre. A modern digitális tükörreflexes fényképezőgépek már LCD kijelzővel is rendelkeznek, élőkép funkcióval.

A kompaktokhoz képest a digitális tükörreflexes fényképezőgépek sok választási lehetőséget és manuális beállítást kínálnak a profibb fényképezéshez. Számos, külön megvásárolható tartozékkal kerülnek forgalomba, például különböző objektívekkel, állványokkal. A részletes beállítási lehetőségeknek és műszaki jellemzőiknek köszönhetően ezek a fényképezőgépek ideálisak kiváló minőségű felvételek rögzítéséhez, beleértve a sporteseményeket, az építészeti témákat és az éjszakai fotózást.

Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.
További

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó digitális tükörreflexes fényképezőgépek A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb digitális tükörreflexes fényképezőgépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod digitális tükörreflexes fényképezőgépek vélemények
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB15

Miért vásárolj nálunk? Több, mint 55.000 fajta termék raktáron Több infó »
Az ön személyes asszisztense
Alza Premium
Rád pro vás zjistím stav objednávky či pomohu s výběrem zboží.
Napsat dotaz
Zavolejte mi
Új beszélgetés
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon