Shop roku 0% splátky Siguro

Dirt Devil DD777-2 Blade 32V Total

Termékkatalógus
Dirt Devil DD777-2 Blade 32V Total
Álló porszívó - 2in1, új HELIX ciklontechnológia, Li-Ion 32V akkumulátor, 0,6l portartály, 45 perc üzemidő, BOOST funkció, mosható szűrő, 4 órás töltés, elektromos TURBO kefe, LED akkumulátor kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, ergonomikus fogantyú, kárpit kefe és fali konzol, parketta fej és kisállat kefe, adapter, tömege 3 kg, kék és fekete színű
Kód:  DDEVY004 Termékszám:  DD777-2 Gyártó honlapja:

Dirt Devil DD777-2 Blade 32V Total

Háztartásod tökéletes tisztán tartásához ideális választás a sokoldalú Blade Total 32V porszívó. Könnyen megbírkózik bármilyen felületettel, és vezeték nélkül használható. Egyetlen töltéssel akár 45 percen keresztül is maximális szívóteljesítményt nyújt. A továbbfejlesztett DIRECT HELIX technológia közvetlenül a ciklonegységbe juttatja a levegőt, hogy állandó és magas teljesítményt biztosítson. A Boost funkcióval bármikor tovább növelheted a teljesítményt, vagy aktiválhatod a Roll Brush turbókefét, amellyel szőnyeged porszívózhatod. A fogantyún vezérelheted a porszívót, és itt találod a LED kijelzőt is, amely az akkumulátor töltöttségi szintjét mutatja.

A Dirt Devil Blade 32V Total főbb jellemzői

  • Rúd porszívó
  • Nagy szívóteljesítmény akár 45 percen keresztül egyetlen töltéssel
  • Ciklonikus rendszer
  • ergonómikus forma és tökéletes egyensúly
  • Több fokozatba állítható
  • Turbo kefe szőnyeghez
  • Boost funkció
  • Többféle kiegészítő például állati szőrhöz is
  • Praktikus fali konzol
  • Kék-fekete színkombináció

Ergonomikus kialakítás a tökéletes tisztaságért

A Dirt Devil Blade kialakításának célja, hogy otthonod ragyogóan tiszta legyen. Tökéletes egyensúlyban, kényelmesen tarthatod akár magasabb helyen való porszívózás során is. Az ergonómikusan kialakított fogantyún számos funkciót találsz, a különböző kihívásoknak megfelelően. Egyszerűen mozgatható, könnyű, így akár fejmagasság fölött is, vagy akár a mennyezeten is használhatod.

Ideális háziállat tartóknak

A Blade Total ideális házi kedvenc tulajdonosoknak, mivel kisállat kefével is rendelkezik. Ezenkívül szűkítő, kárpit kefe, fali konzol, és parketta fej is tartozik hozzá. A praktikus fali tartó lehetővé teszi, hogy a Dirt Devil könnyen tárolható és mindig használatra kész legyen.

Technológia:
ciklon

Akkumulátor:
Lítium-ion 32

Üzemidő:
akár 45 perc

Töltési idő:
4 óra

Szűrő:
mosható szűrő

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
24 cm Kész!
Magasság
109 cm Kész!
Mélység
26 cm Kész!
Tömeg
3 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dirt Devil DD777-2 Blade 32V Total Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dirt Devil DD777-2 Blade 32V Total. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dirt Devil DD777-2 Blade 32 V Total. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dirt Devil DD777-2 Blade 32V Total. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dirt Devil DD777-2 Blade 32V Total.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ