Shop roku AP+ plus nový vizuál

DIRT DEVIL M319 AquaClean univerzális

Termékkatalógus
DIRT DEVIL M319 AquaClean univerzális
Gőztisztító - gőzzel működő, 1500W, 1literes víztartály, 400 ml-es tartály a tisztítószer számára, a maximális gőznyomás 2.6bar, gőz hőmérséklete 100 ° C (+/- 5 ° C), 4 különböző fej, a fűtési idő 7 perc, maximális üzemidő 40 perc, ZeroBac fertőtlenítő (250 ml)
Kód:  EAD8079h Termékszám:  M319-0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DIRT DEVIL M319 AquaClean univerzális

AAmikor német alaposság találkozik a pokolian hatékony tisztító erővel, akkor a baktériumoknak és a kosznak sajnos befellegzett. A gőztisztító ugyanis elárasztja őket, amely a ZeroBac készítménnyel alkalmazva képes akár a baktériumok 99,99% -át elpusztítani. Ha szeretné mindig higiénikus s biztonságos környezetben tudni szeretteit, ez az ördögi fegyver jól jön majd. Meg fog lepődni, mennyire könnyedén elvégezhető a tisztítás és a fertőtlenítés  a fürdőszobában, konyhában, minden emeleten, szőnyegeken és egyéb felületeken is.

Német minőségi tisztító

  • Gőztisztítás fertőtlenítőszerrel
  • Fertőtlenítő hatása akár 7 napig is eltarthat
  • 6 m hosszú elektromos kábel biztosítja a kiváló manőverező képességet
  • Literes tartály biztosítja az akár 40 perces működést
  • A víz felfűtése csupán 7 perc
  • Indikátor az eszköz jelzésére, ha az készen áll a használatra
  • Száraz gőztisztítás funkció
  • A csomag egy 250 ml ZeroBac-et is tartalmaz

Univerzális fegyver a piszok és a baktériumok ellen

Végre egy eszköz, amely nem csak a szennyeződésektől szabadít meg, hanem elpusztítja a veszélyes baktériumokat is. Vizsgálatok megerősítik, hogy a ZeroBac használata után a szóban forgó helyeken a baktériumok 99,99% -a elpusztult (Staphylococcus aureus, Salmonella enteritidis, Escherichia coli (0157), a Klebsiella pneumoniae, a Candida albicans, a Listeria monocytogenes). Négy praktikus kiegészítés teszi lehetővé, hogy minden háztartási felületet meg tudjon tisztítani, a szőnyegeket és ablakokat is beleértve. A csomag tartalmaz egy gőztisztítót egy tisztító ruhával a padló felületéhez, 4 tartozékot és 250 ml-es ZeroBac készítményt is.

 

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Tartály térfogata
1 l Kész!
Gőznyomás
2,6 bar Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Tartály térfogata
1 l Kész!
Gőznyomás
2,6 bar Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DIRT DEVIL M319 AquaClean univerzális Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dirt Devil M319-0 Aqua Clean Universal Steam Cleaner. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DIRT DEVIL M319 AquaClean Universal Steam Cleaner. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DIRT DEVIL M319-0 Universal-Aqua Clean Dampfreiniger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DIRT DEVIL M319-0 Universal-Aqua Clean Dampfreiniger.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ