AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

DIRT DEVIL M611 Fusion Robot

Termékkatalógus
DIRT DEVIL M611 Fusion Robot
Robotporszívó - kemény padlóra, parkettára, csempére, linóleumra vagy szőnyegre alkalmas, továbbá alkalmas lakásokba háziállatokkal és bútor alatti takarításra (alacsony magasság 55 mm), 4 tisztító program- véletlenszerű mozgás, falkövető tisztítás, kígyózó mozgás és átfogó tisztítás, 60 perc működési idő, 5 óra töltési idő, portartály térfogata 0,24 l, 3 aktív érzékelő leesés vagy ütközés ellen, cserélhető kerek kefe, 14,4V Ni-MH akkumulátor, 300 mm átmérő, 55 mm magasság, tartály telítettség és akkumulátor töltöttség jelző, töltőállomásra visszatérés funkció, tartozék kefe és szűrő, ezüst-fekete színű, 1,8 kg súly
Kód:  DIDVY0031 Termékszám:  M611

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DIRT DEVIL M611 Fusion Robot

Ideális segítőtárs kemény padló, parketta, csempe, linóleum vagy alacsony szőnyeg tisztítására. A robot ott takarít, ahol szükség van rá. Különösen háziállat tulajdonosok és fiatal gyermekek szülei fogják szeretni ezt a robotot. Bútor alatt is gond nélkül takarít - a magassága mindössze 55 mm. 4 tisztító program- véletlenszerű tisztítás, falkövető mozgás, kígyózó mozgás és körkörös tisztítás. 4 óra töltési idő 90 perc működésre elegendő. A portartály térfogata 0,24 l ami megbízhatóan magában tartja az összes szennyeződést. Hála a 3 aktív érzékelőnek, a porszívó védett a lépcsőről leeséstől vagy ütközések ellen. A porszívó tájékoztatja önt a tartály telítettségéről, az akkumulátor töltöttségi állapotárol és a töltés állapotáról. Bízza a szennyeződések feltakarítását erre az ördögre és élvezze a kényelmet szeretteivel. 

Legfontosabb jellemzők

  • kemény padlóra, parkettára, csempére, linóleumra vagy alacsony szőnyegre alkalmas
  • 4 tisztító program
  • 60 perc üzemidő
  • 5 óra töltési idő
  • 3 aktív érzékelő leesés és ütközés ellen
  • Dokkoló állomás
  • GO HOME funkció
  • Cserélhető körkefe
  • 14.4V Ni-MH akkumulátor
  • Tartozékok: extra kefe és szűrő
  • 300 mm átmérő
  • 55 mm magasság
  • 1,8 kg súly

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DIRT DEVIL M611 Fusion Robot Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dirt Devil M611 Fusion Robot. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DIRT DEVIL M611 Fusion Robot. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DIRT DEVIL M611 Fusion Robot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DIRT DEVIL M611 Fusion Robot.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ