A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Dirt Devil DD698-4 Cavalier 22V Total

Termékkatalógus
Dirt Devil DD698-4 Cavalier 22V Total
5 2 értékelés
Álló porszívó - akkumulátoros rúd és kézi 2 az 1-ben, feszültség 21,6V, Li-Ion 21,6V, térfogata 0,4 liter, a munkaidő 24 min, mosható szűrő, 5 óra töltés, elektromos turbókefe szabályozás a fogantyún, lámpa és akkumulátor töltés, ergonomikus markolat, résszívó tartozék 3 az 1-ben , por és kárpit szívófej, résszívó hosszabbító fej, UpTop fúvóka, parketta szívófej, falra szerelhető adapter, súly 2 kg fekete-réz
Kód:  DIDVY0028 Termékszám:  DD698-4 Gyártó honlapja:

Dirt Devil DD698-4 Cavalier 22V Total

A kézi akkumulátoros Dirt Devil Cavalier Total porszívó teljesít mindent, amit egy házartási tisztítógéptől elvárhat. Kezdjük azzal, hogy hihetetlenül könnyű, nem igényel porzsákot és egy feltöltéssel magas szívóerő mellet akár 24 percig is működhet.  Li-ion akkumulátor tölthető, a teljes feltöltés 5 órát vesz igénybe. Az ergonómikus fogantyún levő kezelőfelületeket egy pillanat alatt elsajátíthatja.

Legfontosabb jellemzők

  • Alacsony súlya mindössze 2 kg
  • Porzsák nélküli technológia, egyszerű karbantartás
  • Nagyon jól megtervezett, funkcionális tartozékok
  • Parketta szívófej
  • Elektromos turbókefe
  • Kezelés a markolaton
  • Lámpa és az akkumulátor töltésének ellenőrzése
  • Falikonzol

Maximálisan hatékony tisztítás

Tisztítás egyszerüsítése végett a készülék egy UpTop csövet tartalmaz, mely a periszkópra hasonlít, mellyel még a magas sarkokban, szekrényeken, garnisokon, polcokon is könnyedén eltávolíthatja a szennyeződéseket, vagy felhasználhatja a hosszabbított résszívót, mellyel minden sarokba könnyedén elér. A modell speciális tartozéka a parketta szívófej, nem szabad elfelejteni az elektromos TURBÓ kefét és a porkefét továbbá a kárpittisztító fúvókát, amely a készülék felhasználását kiszélesíti.   Minden kiterjesztést telepíteni lehet a hosszú fúvókára, vagy közvetlenül a porszívó testére és mint kézi porszívóként használni azt.

Könnyed munka, karbantartás és tárolás

Ha elkészült a takarítással, elég ha a portartályt kitisztítja, és a porszívót, hogy senkinek se legyen útban a fali konzolra felakassza. Töltés közben az elem állapotáról a  töltésjelző segítségével informálódhat. A porszívó karbantartása olyan egyszerű, mint a használata. A szűrő mosható, ezért elég, ha csak vízzel átöblíti azt.

További információk:

Elemek:
Li-Ion 21,6V

Csatlakozófejek és fúvókák:
Parketta szívófej
Elektromos turbókefe
3 az 1-ben tartozékok: hasadék, por és a kárpit fávóka,
Bővített résszívó

UpTop fúvóka

Szín:
kék-fekete

Paraméterek

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Ablakra, Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Méret & súly

Tömeg
2 kg Kész!

Szín

Szín
Réz Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dirt Devil DD698-4 Cavalier 22V Total Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dirt Devil DD698-4 Cavalier 22V Total. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dirt Devil DD698-4 Cavalier 22 V Total. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dirt Devil DD698-4 Cavalier 22V Total. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dirt Devil DD698-4 Cavalier 22V Total.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ