Shop roku 30 dnů na vrácení

Dituo üveg DT-1822A_1

Termékkatalógus
Dituo üveg DT-1822A_1
4,8 14 értékelés
Aroma diffúzor - 200 ml-es tartály, funkciók: led megvilágítás, ultrahang és párásító, 7 féle színű megvilágítás választható, 8 óra működési idő, színe: szürke
Kód:  DITAD011 Termékszám:  DT-1822A_1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dituo üveg DT-1822A_1

Szeretnél egy gyönyörűen illatos szobát, amely javíthatja a hangulatod és megteremti neked az otthon kényelmét? Akkor a Dituo DT-1822A_1, elegáns, szürke üvegből készült aroma diffúzora tökéletes a számodra. Sőt, szépen kiegészíti a szoba belsejét. Az üveg diffúzor kézzel készült, tehát ezeknek a termékeknek egyike sem 100%-ban egyforma.Kellemesen illatosítja az egész teret és frissíti a levegőt. Csak a kedvenc illóolajodra van szükséged, amelyet a víztartályba csepegtetsz. Ha azonban nincs kedved az aromaterápiához, akkor a diffúzor párásítóként is használható. A téli hónapokban gyakran problémánkvan a száraz levegővel, amelyet a helyiség fűtése okoz. A diffúzor lágyítja a száraz levegőt és kellemes környezetet teremt. Ezen felül automatikusan leáll, ha víz el fogy a tartályban.

A Dituo DT-1822A_1 200 ml aroma diffúzor legfontosabb jellemzői

  • Aroma diffúzor Dituo DT-1822A_1 elegáns, szürke üvegből készült kivitelben
  • Kellemesen illatosítja az egész teret és frissíti a levegőt
  • Kézzel készített termék - egyedi formatervezés
  • A téli hónapokban párásítja a száraz levegő
  • Automatikusan kikapcsol, ha elfogy a víz a tartályban
  • 7 színű LED-es világítás
  • A diffúzor teljes működése akár 8 óra
  • A készülék nagyon csendes

Pihenj az aroma diffúzorral

Az Aroma diffúzor praktikus LED-es világítással rendelkezik. 7 szín közül választhatsz, hogy megteremtsd a legideálisabb környezetet, amelyben kényelmesen érezheted magad. A diffúzor teljes működése akár 8 óra. A készülék nagyon csendes, így nem zavar pihenés közben és élvezheted a kellemes légkört. Munkába, jógára vagy tényleg bárhová magaddal viheted.

Paraméterek

Tartály térfogata
200 ml Kész!
Funkciók
LED világítás, Ultrahang, Párásító Kész!
Színek száma
7 Kész!
Szín
Szürke Kész!
Üzemidő
8 óra Kész!

Tulajdonságok

Tartály térfogata
200 ml Kész!
Funkciók
LED világítás, Ultrahang, Párásító Kész!
Színek száma
7 Kész!
Szín
Szürke Kész!
Üzemidő
8 óra Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes aroma diffúzor választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Gömb alakú diffuzort vásároltam. Tényleg szép és jól illatosít, azonban a fvíz - mennyiségtől függetlenül - kifröcsög belőle, tócsában áll alatta. Ezáltal gyakorlatilag használhatatlan a készülék. /Persze, lehet alá tálat tenni... :( / Esetleg lenne valami egyéb megoldás? Más készülékeknél ezt nem tapasztaltam. )

Ennek a terméknek alul vagy felül van az ultrahangja, ami porlasztja az olajokat és a vizet?

Kérdések és válaszok: Dituo üveg DT-1822A_1
Kiegészítők: Dituo üveg DT-1822A_1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dituo skleněný - Bílý Mramor. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dituo sklenený DT-1822A_1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aroma Diffuser Dituo DT-1822A_1 aus Glas weiß-marmoriert. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aroma Diffuser Dituo DT-1822A_1 aus Glas weiß-marmoriert.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ