AlzaBoxy Q1 Shop roku

DJI Action 2 Power Combo 128G

Termékkatalógus
DJI Action 2 Power Combo 128G
Kültéri kamera - vízálló, felbontás akár 4K 120 fps-nél, látószög akár 155°, memória 128 GB (micro SD kártyával bővíthető), érintőképernyő, elektronikus stabilizátor, time-lapse mód, 8× lassítás, mágneses tartozékok és rögzítés, a csomag egy további akkumulátor modult is tartalmaz
114 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DJI23_63 Termékszám:  CP.OS.00000338.01 Gyártó honlapja:
DJI Action 2 Power Combo 128G 114 590 Ft Kérés esetén megrendeljük 1 db
Vásárlás

DJI Action 2 Power Combo 128G

Sokoldalú és hatékony akciókamera

A DJI Action 2 egy hatékony akciókamera, amely fejlett optikával és technológiával tűnik ki. Emellett a fejlett mágneses kialakításnak köszönhetően könnyen használható, a tartozékok és egyéb modulok cserélhetők, hogy teljes mértékben megfeleljen az igényeidnek. A DJI Action 2 akciókamera rendkívül ellenálló a sérülésekkel, nedvességgel és porral szemben, és 10 méterig vízálló. A beépített mikrofonokkal a DJI Action 2 tökéletesen rögzíti a környező hangulatot és a kommentárjaidat. A készülékhez tartozik egy akkumulátormodul, amely 180 percre növeli a felvételi időt, és a rögzített felvételek kapacitását is fokozza. A jelenlegi DJI Action 2 sorozathoz képest a Power Combo akciókamera kibővített tartozékokat és több memóriát kínál.

Nagyszerű teljesítmény a minőségi képek rögzítéséhez

Bár kicsi, a DJI Action 2 akciókamera olyan technológiát és teljesítményt kínál, amelytől leeshet az állad. A DJI Action 2 kültéri kamerával 4K/120fps sebességgel készíthetsz sima, részletes felvételeket. Tágítsd a látókörödet a jobb mélységélességgel és az ultra széles FOV155°-kal. Az akciókamera gömblencséje éles éleket kínál és csökkenti a kép torzulását. A HorizonSteady beépített stabilizátorával mindig rendíthetetlen felvételeket készíthetsz. Valós időben érzékeli és állítja be aDJI Action 2 kamera mozgását, így a biciklitúrák, motorozás vagy terepfutások nem rángatózva fognak rögzülni. Ezenkívül a DJI Action 2 kamerát úgy tervezték, hogy könnyedén ellenálljon a leejtéseknek, a pornak és a víznek akár 10 méter mélységig. Az érintőképernyőt és az akciókamera lencséjét rendkívül tartós Gorilla Glass borítja. A DJI Action 2 kültéri kamera 128 GB memóriával rendelkezik, így több kalandodat is megörökítheted rajta.

A DJI Action 2 akciókamera felpörgeti a kreativitásodat

A Timelapse (lassított) üzemmóddal, amellyel gyorsított időzítéssel rövidebb felvételekben rögzíthetsz hosszú időszakaszokat, számos kreatív felvételt készíthetsz. Másrészt a vízi ugrások, szaltók és hullámok lassított felvételek, a 8× lassított felvételnek köszönhetően minden részletet megörökíthetsz. A DJI Action 2 kamerával a lassított felvételeket is ki- vagy bekapcsolhatod felvétel közben. A digitális zoom segítségével pedig gyorsan és egyszerűen válthatsz a nagyméretű felvételekről a nagyított felvételekre, hogy még mélyebbé tedd a képeket.

Akcióra és egyebekre tervezett kamera

A DJI Action 2-t úgy tervezték, hogy gyorsan és egyszerűen válthass a különböző modulok között és cserélhesd a tartozékokat. Ez a sokoldalúság és zökkenőmentes működés teszi a DJI Action 2 kamerát alkalmassá kalandorok, vloggerek és aktív sportolók számára. A kamera kezelése az elülső érintőképernyőnek köszönhetően gyerekjáték. Még a tartalomkészítés is sokkal könnyebbé válik a 4 Matrix sztereó mikrofon jelenlétével. Az akkumulátor modul hozzáadása nemcsak a lejátszási időt hosszabbítja meg 180 percre, hanem több helyet is biztosít alkotásaid számára. A modulban további tárhely található, amely a jelenlegi kapacitást 128 GB-ra bővíti. Ez tovább bővíthető SD kártyával, amelynek maximális kapacitása 256 GB. A DJI Action 2 akciókamera mellémágneses nyakpántot és mágneses fejpántot kapsz a kényelmes viselethez felvétel közben és azon kívül is.

DJI Mimo alkalmazás

A DJI Action 2 akciókamera segítségével könnyedén készíthetsz tartalmakat útközben, amelyeket aztán könnyen szinkronizálhatsz, szerkeszthetsz és megoszthatsz a DJI Mimo alkalmazáson keresztül. Ebben számos szerkesztőeszközt találsz. Az AI Editor olyan tartalmakat hoz létre, amelyek azonnali megosztást érdemelnek. Az alkalmazás kiválasztja és kombinálja az összes érdekes felvételt hibátlan átmenetekkel és a hozzá illő zenével. Mobiltelefonod ezután tökéletes rendszerezést és gyors átvitelt tesz lehetővé.

A DJI Action 2 Power Combo 128G kültéri kamera csomag tartalma

  • DJI Action Camera 2 akciókamera
  • DJI Action 2 tápegység
  • Mágneses nyakpánt
  • Mágneses tartó adapterrel
  • Tápkábel
  • Mágneses védőburkolat
  • Mágneses fejpánt
  • Gyors használati utasítás
  • Felelősségi nyilatkozat
  • Garanciakártya

Paraméterek

Összehasonlít

Szín

Szín
Szürke Kész!

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Vízálló Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
580 mAh Kész!
Akkumulátor megjelölése
Li-Po Kész!
Akkumulátor üzemideje
1,17 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
56 g Kész!
Szélesség
3,9 cm Kész!
Magasság
3,9 cm Kész!
Mélység
2,23 cm Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Action 2 Power Combo 128G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Action 2 Power Combo 128G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Action 2 Power Combo 128G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Action 2 Power Combo 128G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Action 2 Power Combo 128G.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ