30 dnů na vrácení Shop roku

DJI Avata

Termékkatalógus
DJI Avata
4,5 17 értékelés
Drón kamerával - 4K videófelbontás, max. fotófelbontás 48 Mpx, 20 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 10000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 97 km/h, működési idő 18 perc, rögzített konstrukció, mérete 8 × 18 × 18 cm (Ma×Sz×H), tömege 410 g, jogi alkategória A1
248 470 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CVIdji2205HU Termékszám:  CP.FP.00000062.01 Gyártó honlapja:

DJI Avata

A DJI Avata kompakt drón tökéletes partner a feltérképezetlen területek felfedezéséhez 

A DJI Avata drón lesz a te kompakt, erőteljes és mozgékony partnered az új képek és videók megörökítésében. Örökíts meg mindent magad körül, az élményeidet egy kiváló minőségű kamerával, amely szuper széles, 155°-os látómezővel rendelkezik. A drón kompakt méretével, nagyon kis súlyával és tartósságával tűnik ki leginkább. A propellereket beépített fedél védi. Többé nem jelent majd gondot a filmezés vagy a fényképezés, mivel bárhová magaddal viheted, ahová csak szeretnéd.

DJI Avata drón

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Magával ragadó repülési élmény

DJI Avata drón

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Intuitív mozgásvezérlő

DJI Avata drón

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Stabilizált 4K videó

DJI Avata drón

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Tenyérméretű és mozgékony

DJI Avata drón

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Beépített propeller burkolat

DJI Avata drón

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Alacsony késleltetésű HD átvitel

Kombináld a szemüveget, az Avata drónt és a mozgásvezérlőt

Élvezd a teljes repülési élményt a DJI Goggles 2, a DJI Avata drón és a mozgásvezérlő1 kombinálásával. Készíts nagyszerű felvételeket és örökítsd meg a körülötted lévő világot.

Igazán agilis és kitartó drón

A DJI Avata-t még a szűk helyek sem tudják megállítani. A drónt úgy tervezték, hogy bátran merészkedjen az ismeretlenbe. A DJI Avata beépített propellervédővel rendelkezik így, ha a drón érintkezik is egy tárggyal, a propeller nem megy tönkre.

DJI Goggles 2

A kisebb és könnyebb DJI Goggles 2 nagyobb kényelmet és általános megbízhatóságot kínál. Annak érdekében, hogy mindent úgy láss, ahogy az valójában van, a szemüveg két Micro-OLED képernyővel van felszerelve. Az Avata drón támogatja a DJI FPV Goggles V21-et is.

DJI Motion Controller

Ragadd meg a DJI Motion Controller-t az intuitív repülési élményért. Húzd meg a ravaszt, fordítsd előre a csuklódat, vagy fordulj be egy sarkon. A kezelőszervek könnyen irányíthatók.

A DJI Goggles 2 kompakt és hordozható

A DJI Goggles 2 kompakt és könnyen hordozható (az összecsukható antennának is köszönhetően). Hosszú távú használat esetén is kényelmes viseletet biztosít2. A szemüveg akár 2 órás akkumulátor-üzemidőt is képes biztosítani, és gyors töltéssel is rendelkezik.

Két 1080p Micro-OLED képernyővel felszerelve

Tapasztald meg a repülést a DJI Avata drón és a Goggles 2 kombinációjával. A szemüveg két HD Micro-OLED képernyővel rendelkezik, amelyek nagy fényerővel és 100 Hz3 rissítési frekvenciával rendelkeznek.

DJI Goggles 2 dioptria korrekcióval

A DJI Goggles 2 szemüveg +2,0 D és -8,0 D4,5 között állítható. A dioptriaállító gombbal rögzítheted a dioptriabeállítást, és megakadályozhatod a véletlen újbóli beállítását.

A drónnal igazán epikus felvételeket készíthetsz

A DJI Avata kompakt drón 1/1,7"-os CMOS-érzékelővel rendelkezik, amely támogatja a 4K ultraszéles látószögű felvételt f/2,8 rekeszértékkel, így olyan felvételeket készíthetsz, amelyek lenyűgözik a közönséget.

  • 1/1.7 hüvelyk - érzékelő
  • 4K/60 képkocka/másodperc6 — Videó
  • 155° — Szuper széles látómező
  • D-Cinelike színmód
  • RockSteady 2.0 — EIS
  • HorizonSteady — EIS

A DJI Avata drónnal zökkenőmentes felvételek készíthetők

A 155°-os szuper széles látómezővel igazán magával ragadó látványt készíthetsz. Ez a perspektíva közel áll ahhoz, amit a saját szemünkkel látunk. Készíts csodálatos fényképeket D - Cinelike fotó módban. Javítsd fel felvételeidet az utólagos szerkesztés során a fejlett színminőség-javítással, hogy mesterműveket hozz létre.

  • RockSteady 2.0 — aktívan csökkenti a fényképezőgép rázkódását valós időben.
  • HorizonSteady — vízszintesen rögzíti a felvételeket a filmszerű hatások érdekében.

Erős, mégis könnyen hordozható segítőtárs

A DJI Avata drón mindig készen áll a kalandra. Az új innovatív kialakításával egyszerűen lenyűgöző, amely most könnyebb, egyszerűbben tárolható, ezáltal hordozhatóbbá válik. A fejlesztések mellett a DJI Avata drón továbbra is elég tartós. A masszív keret megvédi a drónt, és csökkenti a sérülés kockázatát. Az aerodinamikus csatornás kialakítás optimalizálja az energiahatékonyságot, így a DJI Avata drón repülési ideje 18 perc9.

Fedezd fel a környezetedet, és készíts nagyszerű fotókat és videókat

Szállj fel az égre a DJI Avata drónnal, és fedezd fel a környezetedet, úgy, mint még soha. A rugalmas forgatókönyvek sokaságával hihetetlen kreatív lehetőségek világa tárul eléd. Kompakt méretének és jó kezelhetőségének köszönhetően olyan felvételeket készíthetsz, amelyeken ágak között szövődve, folyosókon át és hidak alatt repülsz. Most a korábban elérhetetlen helyek is varázslatos módon megnyílnak előtted. Ha az Avata drón véletlenül a hátára esik, ne ess pánikba. Csak aktiváld a Turtle üzemmódot, és meglátod, hogyan tud a drón újra akcióba lendülni. A DJI Avata drón fejlettlefeléirányuló akadályérzékeléssel rendelkezik, így alacsony magasságban vagy beltérben is repülhetsz vele. Az érzékeléshez lefelé irányuló binokuláris látást és ToF infravörös érzékelést használnak. Használd a vészfékező gombot, ha az idő töredéke alatt azonnal meg kell állnod.

A drón repülés közben nagyfokú stabilitással és reagáló képességgel rendelkezik

A 2T2R omnidirekcionális antennának köszönhetően a DJI Avata drón a repülés során végig nagyszerű visszajelzést nyújt. A nagy előnye, hogy a szemüvegben éles és zökkenőmentes valós idejű képet láthatsz, még interferenciával terhelt környezetben is.

  • 1080p - Maximális videoátviteli minőség12
  • 100 fps - Maximális videóképkocka sebesség
  • 30 ms - Legalacsonyabb videóátviteli késleltetés12
  • 10 km - Maximális videoátviteli hatótávolság13
  • 50 Mbps - Maximális videó bitráta14
  • H.265 - Videóátvitel titkosítása

Vezéreld a DJI Avata drónt, ahogyan csak szeretnéd

A drón számos távirányítóval kompatibilis, amelyek segítségével bővítheted a látókörödet. Használhatod a repülésszimulátort is, amely tökéletes a képességeid csiszolására vagy új irányítási módok felfedezésére. A maximális pontosság érdekében használd a kézi üzemmódot a DJI FPV Remote Controller 2 távirányítóval a fejlett repülési mozgások és a nagyszerű légifotós effektek eléréséhez15. A DJI Virtual Flight alkalmazásban számos szimulált forgatókönyv16 érhető el okostelefonokon és számítógépeken. Folyamatosan fejlődhetsz és edzhetsz beltéren és kültérenegyaránt.

*Repülés előtt tájékozódjon a helyi jogszabályokról és előírásokról, és szigorúan tartsa be azokat.
**Beltéri repülés esetén a nem megfelelő megvilágítás, a GPS-jel hiánya vagy a helyhiány miatt egyes funkciók korlátozottan használhatók lehetnek.
***Egy DJI Avata sorozatgyártású modellel, ellenőrzött környezetben tesztelve. A tényleges repülési élmény a környezettől, a használattól és a firmware-verziótól függően változhat.
****Az oldalon található valamennyi videó és fotó a helyi jogszabályi előírások szigorú betartásával készült.

1.A DJI Avata kompatibilis a DJI Goggles 2, a DJI FPV Remote Controller 2 és a DJI FPV Goggles V2 készülékekkel.
2. A viselés és a látvány élménye személyenként eltérő lehet.
3. A képernyő frissítési sebessége a videóátviteli képfrekvenciától függően változik. Az aktuális videoátviteli képfrekvenciához igazodva 100 Hz és 60 Hz között válthat.
4. A DJI Goggles 2 nem támogatja az asztigmia korrekcióját. Ha az Ön látása valamilyen szempontból speciális igényű, kérjük, használat előtt kérje szakorvosa tanácsát.
5. A vizuális élmény egyénileg változó lehet.
6.A4K/60 fps videók nem támogatják a 4:3 képarányt, hanem csak 16:9 képarányúak lehetnek.
7. A 155°-os látószög csak akkor érhető el, ha a képarány 4:3, és a videófelvételi specifikáció 2,7K 50/60fps vagy 1080p 50/60 fps; a képarány 16:9, és a videófelvételi specifikáció pedig 4K 50/60fps, 2,7K 50/60fps vagy 1080p 50/60fps.
8. A HorizonSteady csak a Normál mód látószögében érhető el, a képarány 16:9, a videófelvételi specifikációja pedig 4K 50/60fps, 2,7K 50/60fps vagy 1080p 50/60fps. A RockSteady nem érhető el olyankor, ha a videofelvételi specifikáció 2,7K100/120fpsvagy1080p 100/120fps.
9. A tesztelés szél és interferencia nélküli környezetben lebegve történt.
10. A DJI Avata csak akkor támogatja a lefelé irányuló akadályérzékelést, ha DJI FPV Remote Controller 2-vel vagy DJI Motion Controllerrel N vagy S módban használják.
11. A drónnak legalább 0,25 méteres távolságot kell tartania a földtől.
12. A tesztelés nyílt, kültéri, interferencia nélküli környezetben történt. A videóátviteli késleltetés a különböző szemüvegeknél eltérő lehet. A DJI FPV Goggles V2 akár 810p videóátviteli sebességet is elérhet. ADJI FPVGoggles V2használata esetén a 810p/120fps videóátvitelnél a legalacsonyabb videóátviteli késleltetés kevesebb, mint 28 ms.
13. FCC-kompatibilis; a tesztelés nyílt, kültéri, interferencianélküli környezetben történt.
14. A tesztelés nyílt, kültéri, interferencia nélküli környezetben történt. A videóátviteli bitráta a működési környezettől függően változik.
15. Kompatibilis a DJI FPV Remote Controller 2 és DJI Motion Controller távirányítóval, amelyek külön megvásárolhatók.
16. A PC-kliens Windows operációs rendszeren futtatható. A mobil kliens iOS12.0 vagyújabb,illetve Android v9.0 vagy újabb operációs rendszereken futtatható.


Paraméterek

Összehasonlít
Konstrukció
Rögzített Kész!
Használat
Verseny Kész!
Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Max. magasság
500 m Kész!
Maximális tengerszint feletti magasság
5 000 m Kész!

Típus

Konstrukció
Rögzített Kész!
Használat
Verseny Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Max. magasság
500 m Kész!
Maximális tengerszint feletti magasság
5 000 m Kész!
Maximális sebesség
97 km/h Kész!
Működési idő
18 perc Kész!
Átviteli hatótávolság
10 000 m Kész!
Átvitel hatótávolsága (CE)
2 000 m Kész!
Maximum szélerősség
10,7 m/s Kész!
Maximális üzemi hőmérséklet
40 °C Kész!
Minimális üzemi hőmérséklet
-10 °C Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Videoformátumok
MP4 Kész!
Fotó max. felbontása
48 Mpx Kész!
Fényképformátumok
JPEG Kész!
Látómező
155 ° Kész!

Memória

Belső memória
20 GB Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
SD kártya max. méret
256 GB Kész!
Kompatibilis memóriakártyák
Micro SDHC, Micro SDXC Kész!

Akkumulátor

A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Akkumulátor-kapacitás
2 420 mAh Kész!
Töltési idő
150 perc Kész!

Méret

Szélesség (szétnyitva)
18 cm (180 mm) Kész!
Hossz (szétnyitva)
18 cm (180 mm) Kész!
Magasság (szétnyitva)
8 cm (80 mm) Kész!

Tömeg

Tömeg
410 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Drón, Akkumulátor a drónhoz, Töltő adapter, Csavarhúzó, Pótalkatrészek, Védőtok Kész!

Jogi kategória

Alkategória
A1 Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Avata Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Avata. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Avata.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ