Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Shop roku

DJI Avata Fly Smart Combo (DJI FPV Goggles V2)

Termékkatalógus
DJI Avata Fly Smart Combo (DJI FPV Goggles V2)
4,5 18 értékelés
Drón - 4K kamera, átviteli hatótávolság: 10000 m, 18 perc üzemidő, 20 GB belső memória, tömege 1500 g, csomag tartalma távirányító, akkumulátor a drónhoz, akkumulátor a vezérlőhöz, USB-C RC kábel és FPV szemüveg
Kód:  CVIdji2206HU Termékszám:  CP.FP.00000064.01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI Avata Fly Smart Combo (DJI FPV Goggles V2)

A DJI Avata Fly Smart Combo kompakt drón tökéletes partner a feltérképezetlen területek felfedezéséhez

A DJI Avata drón lesz a te kompakt, erőteljes és mozgékony partnered az új képek és videók megörökítésében. Örökíts meg mindent magad körül, az élményeidet egy kiváló minőségű kamerával, amely szuper széles, 155°-os látómezővel rendelkezik. A drón kompakt méretével, nagyon kis súlyával és tartósságával tűnik ki leginkább. A propellereket beépített fedél védi. Többé nem jelent majd gondot a filmezés vagy a fényképezés, mivel bárhová magaddal viheted, ahová csak szeretnéd. A DJI Avata Fly Smart Combo tartalmazza az új DJI Goggles V2 FPV-szemüveget.

DJI Avata drón

Magával ragadó repülési élmény

DJI Avata drón

Intuitív mozgásvezérlő

DJI Avata drón

Stabilizált 4K videó

DJI Avata drón

Tenyérméretű és mozgékony

DJI Avata drón

Beépített propeller burkolat

DJI Avata drón

Alacsony késleltetésű HD átvitel

Kombináld a szemüveget, az Avata drónt és a mozgásvezérlőt

Élvezd a teljes repülési élményt a DJI Goggles 2, a DJI Avata drón és a mozgásvezérlő1 kombinálásával. Készíts nagyszerű felvételeket és örökítsd meg a körülötted lévő világot.

Igazán agilis és kitartó drón

A DJI Avata-t még a szűk helyek sem tudják megállítani. A drónt úgy tervezték, hogy bátran merészkedjen az ismeretlenbe. A DJI Avata beépített propellervédővel rendelkezik így, ha a drón érintkezik is egy tárggyal, a propeller nem megy tönkre.

DJI Goggles 2

A kisebb és könnyebb DJI Goggles 2 nagyobb kényelmet és általános megbízhatóságot kínál. Annak érdekében, hogy mindent úgy láss, ahogy az valójában van, a szemüveg két Micro-OLED képernyővel van felszerelve. Az Avata drón támogatja a DJI FPV Goggles V21-et is.

DJI Motion Controller

Ragadd meg a DJI Motion Controller-t az intuitív repülési élményért. Húzd meg a ravaszt, fordítsd előre a csuklódat, vagy fordulj be egy sarkon. A kezelőszervek könnyen irányíthatók.

A DJI Goggles 2 kompakt és hordozható

A DJI Goggles 2 kompakt és könnyen hordozható (az összecsukható antennának is köszönhetően). Hosszú távú használat esetén is kényelmes viseletet biztosít2. A szemüveg akár 2 órás akkumulátor-üzemidőt is képes biztosítani, és gyors töltéssel is rendelkezik.

Két 1080p Micro-OLED képernyővel felszerelve

Tapasztald meg a repülést a DJI Avata drón és a Goggles 2 kombinációjával. A szemüveg két HD Micro-OLED képernyővel rendelkezik, amelyek nagy fényerővel és 100 Hz3 frissítési frekvenciával rendelkeznek.

DJI Goggles 2 dioptria korrekcióval

A DJI Goggles 2 szemüveg +2,0 D és -8,0 D4,5 között állítható. A dioptriaállító gombbal rögzítheted a dioptriabeállítást, és megakadályozhatod a véletlen újbóli beállítását.

A drónnal igazán epikus felvételeket készíthetsz

A DJI Avata kompakt drón 1/1,7"-os CMOS-érzékelővel rendelkezik, amely támogatja a 4K ultraszéles látószögű felvételt f/2,8 rekeszértékkel, így olyan felvételeket készíthetsz, amelyek lenyűgözik a közönséget.

  • 1/1.7 hüvelyk - érzékelő
  • 4K/60 képkocka/másodperc6 — Videó
  • 155° — Szuper széles látómező
  • D-Cinelike színmód
  • RockSteady 2.0 — EIS
  • HorizonSteady — EIS

A DJI Avata drónnal zökkenőmentes felvételek készíthetők

A 155°-os szuper széles látómezővel igazán magával ragadó látványt készíthetsz. Ez a perspektíva közel áll ahhoz, amit a saját szemünkkel látunk. Készíts csodálatos fényképeket D - Cinelike fotó módban. Javítsd fel felvételeidet az utólagos szerkesztés során a fejlett színminőség-javítással, hogy mesterműveket hozz létre.

  • RockSteady 2.0 — aktívan csökkenti a fényképezőgép rázkódását valós időben.
  • HorizonSteady — vízszintesen rögzíti a felvételeket a filmszerű hatások érdekében.

Erős, mégis könnyen hordozható segítőtárs

A DJI Avata drón mindig készen áll a kalandra. Az új innovatív kialakításával egyszerűen lenyűgöző, amely most könnyebb, egyszerűbben tárolható, ezáltal hordozhatóbbá válik. A fejlesztések mellett a DJI Avata drón továbbra is elég tartós. A masszív keret megvédi a drónt, és csökkenti a sérülés kockázatát. Az aerodinamikus csatornás kialakítás optimalizálja az energiahatékonyságot, így a DJI Avata drón repülési ideje 18 perc9.

Fedezd fel a környezetedet, és készíts nagyszerű fotókat és videókat

Szállj fel az égre a DJI Avata drónnal, és fedezd fel a környezetedet, úgy, mint még soha. A rugalmas forgatókönyvek sokaságával hihetetlen kreatív lehetőségek világa tárul eléd. Kompakt méretének és jó kezelhetőségének köszönhetően olyan felvételeket készíthetsz, amelyeken ágak között szövődve, folyosókon át és hidak alatt repülsz. Most a korábban elérhetetlen helyek is varázslatos módon megnyílnak előtted. Ha az Avata drón véletlenül a hátára esik, ne ess pánikba. Csak aktiváld a Turtle üzemmódot, és meglátod, hogyan tud a drón újra akcióba lendülni. A DJI Avata drón fejlett lefeléirányuló akadályérzékeléssel rendelkezik, így alacsony magasságban vagy beltérben is repülhetsz vele. Az érzékeléshez lefelé irányuló binokuláris látást és ToF infravörös érzékelést használnak. Használd a vészfékező gombot, ha az idő töredéke alatt azonnal meg kell állnod.

A drón repülés közben nagyfokú stabilitással és reagáló képességgel rendelkezik

A 2T2R omnidirekcionális antennának köszönhetően a DJI Avata drón a repülés során végig nagyszerű visszajelzést nyújt. A nagy előnye, hogy a szemüvegben éles és zökkenőmentes valós idejű képet láthatsz, még interferenciával terhelt környezetben is.

  • 1080p - Maximális videoátviteli minőség12
  • 100 fps - Maximális videóképkocka sebesség
  • 30 ms - Legalacsonyabb videóátviteli késleltetés12
  • 10 km - Maximális videoátviteli hatótávolság13
  • 50 Mbps - Maximális videó bitráta14
  • H.265 - Videóátvitel titkosítása

Vezéreld a DJI Avata drónt, ahogyan csak szeretnéd

A drón számos távirányítóval kompatibilis, amelyek segítségével bővítheted a látókörödet. Használhatod a repülésszimulátort is, amely tökéletes a képességeid csiszolására vagy új irányítási módok felfedezésére. A maximális pontosság érdekében használd a kézi üzemmódot a DJI FPV Remote Controller 2 távirányítóval a fejlett repülési mozgások és a nagyszerű légifotós effektek eléréséhez15. A DJI Virtual Flight alkalmazásban számos szimulált forgatókönyv16 érhető el okostelefonokon és számítógépeken. Folyamatosan fejlődhetsz és edzhetsz beltéren és kültérenegyaránt.

A DJI Avata Fly Smart Combo drón csomag tartalma 

*Repülés előtt tájékozódjon a helyi jogszabályokról és előírásokról, és szigorúan tartsa be azokat.
**Beltéri repülés esetén a nem megfelelő megvilágítás, a GPS-jel hiánya vagy a helyhiány miatt egyes funkciók korlátozottan használhatók lehetnek.
***Egy DJI Avata sorozatgyártású modellel, ellenőrzött környezetben tesztelve. A tényleges repülési élmény a környezettől, a használattól és a firmware-verziótól függően változhat.
****Az oldalon található valamennyi videó és fotó a helyi jogszabályi előírások szigorú betartásával készült.

1.A DJI Avata kompatibilis a DJI Goggles 2, a DJI FPV Remote Controller 2 és a DJI FPV Goggles V2 készülékekkel.
2. A viselés és a látvány élménye személyenként eltérő lehet.
3. A képernyő frissítési sebessége a videóátviteli képfrekvenciától függően változik. Az aktuális videoátviteli képfrekvenciához igazodva 100 Hz és 60 Hz között válthat.
4. A DJI Goggles 2 nem támogatja az asztigmia korrekcióját. Ha az Ön látása valamilyen szempontból speciális igényű, kérjük, használat előtt kérje szakorvosa tanácsát.
5. A vizuális élmény egyénileg változó lehet.
6.A 4K/60 fps videók nem támogatják a 4:3 képarányt, hanem csak 16:9 képarányúak lehetnek.
7. A 155°-os látószög csak akkor érhető el, ha a képarány 4:3, és a videófelvételi specifikáció 2,7K 50/60fps vagy 1080p 50/60 fps; a képarány 16:9, és a videófelvételi specifikáció pedig 4K 50/60fps, 2,7K 50/60fps vagy 1080p 50/60fps.
8. A HorizonSteady csak a Normál mód látószögében érhető el, a képarány 16:9, a videófelvételi specifikációja pedig 4K 50/60fps, 2,7K 50/60fps vagy 1080p 50/60fps. A RockSteady nem érhető el olyankor, ha a videofelvételi specifikáció 2,7K100/120fpsvagy 1080p 100/120fps.
9. A tesztelés szél és interferencia nélküli környezetben lebegve történt.
10. A DJI Avata csak akkor támogatja a lefelé irányuló akadályérzékelést, ha DJI FPV Remote Controller 2-vel vagy DJI Motion Controllerrel N vagy S módban használják.
11. A drónnak legalább 0,25 méteres távolságot kell tartania a földtől.
12. A tesztelés nyílt, kültéri, interferencia nélküli környezetben történt. A videóátviteli késleltetés a különböző szemüvegeknél eltérő lehet. A DJI FPV Goggles V2 akár 810p videóátviteli sebességet is elérhet. ADJI FPVGoggles V2 használata esetén a 810p/120fps videóátvitelnél a legalacsonyabb videóátviteli késleltetés kevesebb, mint 28 ms.
13. FCC-kompatibilis; a tesztelés nyílt, kültéri, interferencianélküli környezetben történt.
14. A tesztelés nyílt, kültéri, interferencia nélküli környezetben történt. A videóátviteli bitráta a működési környezettől függően változik.
15. Kompatibilis a DJI FPV Remote Controller 2 és DJI Motion Controller távirányítóval, amelyek külön megvásárolhatók.
16. A PC-kliens Windows operációs rendszeren futtatható. A mobil kliens iOS12.0 vagyújabb, illetve Android v9.0 vagy újabb operációs rendszereken futtatható.


Paraméterek

Konstrukció
Rögzített Kész!
Használat
FPV Kész!
Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Max. magasság
500 m Kész!
Maximális tengerszint feletti magasság
5 000 m Kész!

Típus

Konstrukció
Rögzített Kész!
Használat
FPV Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Max. magasság
500 m Kész!
Maximális tengerszint feletti magasság
5 000 m Kész!
Működési idő
18 perc Kész!
Átviteli hatótávolság
10 000 m Kész!
Átvitel hatótávolsága (CE)
2 000 m Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Videoformátumok
H.265 Kész!
Fotó max. felbontása
48 Mpx Kész!
Látómező
155 ° Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Memória

Belső memória
20 GB Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
SD kártya max. méret
256 GB Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-Ion Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Töltési idő
150 perc Kész!
Távirányítóban lévő elemek száma
1 db Kész!

Méret

Szélesség (szétnyitva)
8 cm (80 mm) Kész!
Hossz (szétnyitva)
18 cm (180 mm) Kész!
Magasság (szétnyitva)
18 cm (180 mm) Kész!

Tömeg

Tömeg
1 500 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Akkumulátor a drónhoz, Akkumulátor a vezérlőhöz, USB-C kábel, FPV szemüveg Kész!

Jogi kategória

Alkategória
A2 Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Avata Fly Smart Combo (DJI FPV Goggles V2) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Avata Fly Smart Combo (DJI FPV Goggles V2). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Avata Fly Smart Combo(DJI FPV Goggles V2). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Avata Fly Smart Combo (DJI FPV Goggles V2). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Avata Fly Smart Combo (DJI FPV Goggles V2).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ