Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DJI Care Refresh (Spark)

Termékkatalógus
DJI Care Refresh (Spark)
1,0 1 értékelés
Garancia kiterjesztés - a termék véletlen károsodására, két sérült egység cseréjét teszi lehetővé, az aktiválástól számított 12 hónapig érvényes, egy adott S/N modellszámhoz kötött
Kód:  CVI551b07 Termékszám:  DJICARE10 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI Care Refresh (Spark)

A DJI Spark drón egy értékes elektronikai eszköz, így minden bizonnyal jól jön hozzá egy kiegészítő biztosítás. A DJI Care Refresh egy kiegészítő balesetbiztosítás drónokhoz. 12 hónapos garanciát nyújt a véletlen károkra normál használat során, beleértve a vízzel való érintkezést is. A díj ellenében 2 teljes visszatérítésre vagy jogosult (1. csere 49 euró, 2. csere 69 euró). Cserekérelem esetén egy új egységet vagy a teljesítmény és a megbízhatóság szempontjából azzal egyenértékű csereegységet kapsz. A DJI Care Refresh a modell központi egységére, a felfüggesztésekre, a kamerára, az akkumulátorra és a propellerekre vonatkozik. Ha ugyanabban az országban veszed igénybe a szolgáltatást, ahol a DJI Care Refresh-t megvásároltad, nem fizetsz szállítási díjat.

A DJI Care Refresh aktiválásához és igénybe vételéhez az ügyfélnek közvetlenül és angolul kell kommunikálnia a DJI-vel. A DJI Care Refresh-t a drón aktiválása után 48 órán belül lehet aktiválni.

A DJI Care Refresh kiterjesztett garancia Spark számára fő jellemzői

  • Garancia a termék véletlen károsodásának esetére
  • 2 csere díj ellenében (1. csere 49 EUR, 2. csere 69 EUR)
  • Csere új egységre vagy egyenértékű minőségben
  • Ingyenes szállítás ugyanabba az országba
  • Be kell jelenteni a konkrét modell sorozatszámát (S/N)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Care Refresh (Spark). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Care Refresh (Spark). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Care Refresh (Spark). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Care Refresh (Spark).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ