AlzaBoxy Q1 Shop roku

DJI INSPIRE 1 2.0 + 4K kamera + 1 vezérlő

Termékkatalógus
DJI INSPIRE 1 2.0 + 4K kamera + 1 vezérlő
Drón - Vision Positioning System, max. sebesség: 22m/s, üzemidő max. 18 perc (4500mAh akkumulátorral), 4K kamera X3, GPS, 2km adótartomány, Li-Po 4500mAh akkumulátor, állítható karok alvázzal, 1 vezérlő
Kód:  CVI525b1 Termékszám:  DJI0602 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI INSPIRE 1 2.0 + 4K kamera + 1 vezérlő

A jövő elérkezett. És Önnek lehetősége van a saját bőrén kipróbálni. Az intelligens drone Inspire 1 jelenti a legmodernebb berendezés a maga nemében, amivel a jelenlegi piacon találkozni lehet. Az összes legújabb repülőgép-technológia fókuszpontját képviseli, amelyek  egy helyen összpontosulnak. Nagy  teljesítményhez tervezték. Könnyű, rugalmas és tökéletesen stabil a tökéletes felvételek és fényképek rögzítése érdekében. Adjon zöld jelzést a jövőnek, és nem fogja megbánni!

Legfontosabb jellemzői

  • Áthelyezhető karok alvázzal
  • Különleges technológia a stabil repüléshez
  • Kiváló adótartomány - max. 2 km
  • Nagy kapacitású akkumulátor
  • Gyors, mint a villám

Kezében a legfejlettebb technológia

Az Inspire 1 minden egyes része, minden alkatrész, minden apró részlet úgy lett kifejlesztve, hogy  tartós, könnyű és áramvonalas test jöjjön létre. És ez sikerült. A szénszálas rudak adják hozzá a manőverezéshez szükséges erőt  és dinamikát. A vezérlő egység 4 repülési üzemmódban képes működni. Az Ön számára ez azt jelenti, hogy a modell viselkedése teljesen adaptálódik az Ön igényeihez. Az Inspire 1 simán és tökéletesen természetesen siklik a levegőben, ami egyebek mellett biztosítja a repülőgép jobb irányíthatóságát. Éppen ezért  büszkélkedhet hosszú repülési idővel és üzemi élettartammal. 

Vision Positioning System

Teljesen új technológia kifejezetten az Inspire 1 számára. Stabillá és irányíthatóvá teszi nem csak mozgás közben a szabadban, hanem épületekben vagy GPS-jel nélküli csarnokokban is. Sőt, lehetővé teszi azt is, hogy hosszan megmaradjon egy kívánt helyzetben alacsony magasságban is. Egyszerűen megáll, amikor elengedi a botkormányt és GPS-jel nélkül is reagál az utasításokra. Ez az egyedülálló funkció az optikai áramlás rendszerére alapul. Erre a célra speciális konstrukciójú kamerát és ultrahangos érzékelőt használ, amelynek köszönhetően a beltéri repülés többé-kevésbé egyszerűvé válik. 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 EK 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelvének és a cseh szabályozás szerinti összes jogi normának. Az EK megfelelőségi tanúsítvány magától értetődik.


Paraméterek

Használat
FPV Kész!
Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Automata leszállás, Autonóm repülés, Objektumkövetés Kész!
Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Típus

Használat
FPV Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Automata leszállás, Autonóm repülés, Objektumkövetés Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Drón, Akkumulátor a drónhoz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI INSPIRE 1 2.0 + 4K kamera + 1 vezérlő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI INSPIRE 1 v 2.0 + 4K kamera + 1 ovladač. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI INSPIRE 1 v 2.0 + 4K kamera + 1 ovládač. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI INSPIRE 1 in 2.0 + 4K Kamera + 1 Controller. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI INSPIRE 1 in 2.0 + 4K Kamera + 1 Controller.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ