Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Shop roku

DJI Mavic 2 Pro

Termékkatalógus
DJI Mavic 2 Pro
5 8 értékelés
Drón - 4K kamera, átviteli hatótávolság: 8 km, 31 perc üzemidő, 72 km/h max. sebesség, gps, összetétel, akadály észlelése, képstabilizátor, autonóm repülés és objektumkövetés, 8 GB belső memória, memóriakártya-nyílás max. 128 GB-os microSD, tömege: 907 g, csomag tartalma: modell, távirányító, beépített kamera és akkumulátor
Kód:  CVI516a90 Termékszám:  DJIM0258 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI Mavic 2 Pro

Azzal kapcsolatban senki sem száll vitába, hogy az eget a DJI cég logójával ellátott drónok uralják. Egyszerűen szólva ők a legjobbak, és valóban egyedi funkciókat biztosítanak a felhasználóknak. Most a kínálat egy érdekes újdonsággal növekszik a DJI Mavic 2 Pro intelligens drón szerepében, mely csúcsminőségű 4K kamerával felszerelt a svéd Hasselblad márkától.

A DJI Mavic 2 Pro legfontosabb tulajdonságai

  • Hasselblad 4K felbontású kamera 3 tengelyes stabilizációval és 1" CMOS érzékelővel
  • A DJI Mavic 2 Pro 20 Mpx-es CMOS érzékelővel és 10 bites HDR videó támogatással rendelkezik
  • Videóátvitel 1080p felbontásban akár 8 kilométer távolságból
  • A DJI Mavic 2 Pro akár 31 percnyi repülésre is képes 72 km/h mellett
  • A távirányító 2,4 GHz és 5,8 GHz-es sávokban is dolgozik
  • A DJI Mavic 2 Pro a 160 mm hosszúságig terjedő okostelefonokat támogatja (micro USB és USB-C porttal is rendelkezik)

A DJI Mavic 2 Pro váratlan repülési paraméterekkel lep meg

Az idáig nem látott felvételek készítése rendkívül nehéz lehet, de a DJI Mavic 2 Pro drón segítségével egy nagyon hatékony eszközt kapsz a kezedbe. Ideális repülési körülmények között körülbelül 31 perces akkumulátor-üzemidő várható. A DJI Mavic 2 Pro drón teljes súlya 907 gramm, amely szigorúan megfelel a szabadidős repülés normáinak, bejelentési kötelezettség nélkül. A zavaró környezetekben történő jobb teljesítmény érdekében a Mavic 2 támogatja a 2,4 és 5,8 GHz közötti sáv közötti váltást. Minden körülmények között a legjobb frekvenciát használja a biztonságos ésmegszakítás nélküli repüléshez.

Példátlan képminőség a DJI Mavic 2 Pro drónnal

A DJI Mavic 2 Pro drón teste szó szerint érzékelők sorozatával van felszerelve, amelyek magas szintű biztonságot biztosítanak magának a drónnak, de a repülés útjában lévő összes személynek is. A módosított giroszkóp teljesen új rögzítéssel rendelkezik, ami tökéletes képstabilizációt eredményez. Végülis ezt a pluszt egy Hasselblad kamera 4K-s felvétele mindenképpen megérdemli. A kamera 1"-es érzékelővel van ellátva, 10 bites képtámogatással, beleértve a HDR-t HLG kodekkel. A DJI Mavic 2 Pro fontos változásai között szerepel a H.265/HEVC kodek támogatása is, amelyesetében akár 50%-kal jobb képminőséget érhetünk el ugyanolyan adatsebesség mellett.

A DJI Mavic 2 Pro drón kiszerelésének tartalma

  • DJI Mavic 2 Pro drón
  • Távirányító
  • Két darab pót irányítókar
  • Intelligens repülési akkumulátor
  • Három pár hangszigetelt propeller
  • Akkumulátor töltő
  • Komunikációs kábel (USB 3.0 / Type-C)
  • Type-C / Micro-USB adapter
  • Három kábel a távirányítóhoz
  • Giroszkóp védő

Paraméterek

Konstrukció
Összecsukható Kész!
Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Autonóm repülés, Objektumkövetés Kész!
Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!

Típus

Konstrukció
Összecsukható Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Autonóm repülés, Objektumkövetés Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!

Memória

Belső memória
8 GB Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
SD kártya max. méret
128 GB Kész!

Tömeg

Tömeg
907 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Drón Kész!

Jogi kategória

Alkategória
A3 Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Hölgyem/Uram! Cégünk DJI Mavic 2 Pro dón beszerzését tervezi ez év novemberben. DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo csomagajánlatuk felkeltette érdeklődésemet, ezért kérem, hogy küldjenek részemre egy hivatalos árajánlatot, melyben egy gyakorlati drónkezelő képzés is szerepel, amennyiben ilyenre van lehetrőségük. Az árajánlatot a Magyaroszági Sertéstenyésztők és Sertéstartók Szövetsége (2053 Herceghalom, Gesztenyés út 1.) részére kérem megküldeni, a fenti email címre.

Tisztelt Alza! Tisztelt Hölgyem, Uram! Sürgős ügyben írok. Erre a termékre lenne szükségem sürgősen: DJI Mavic 2 Pro A honlapjukon az URL: https://www.alza.hu/dji-mavic-2-pro-d5271090.htm?kampan=arukereso_hu_smart_drony_x_cvi516a90&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_smart_drony_x_cvi516a90&layoutAutoChange=1 Kérdésem: jól olvastam, hogy ebből a termékben jelenleg 3 darab van a Róbert Károly krt. üzletükben? Tehát akkor a még a MAI NAPON át tudom venni nyitvatartási időben? Üdvözlettel: Schneider Akos

Kérdések és válaszok: DJI Mavic 2 Pro
Kiegészítők: DJI Mavic 2 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Mavic 2 Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Mavic 2 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Mavic 2 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Mavic 2 Pro.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ