Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC) Fly More Combo

Termékkatalógus
DJI Mavic 3 Classic (DJI RC) Fly More Combo
4,9 8 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Drón kamerával - 5,1K (5120 × 2700) videófelbontás, max. fotófelbontás 20 Mpx, 3× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 15000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 68 km/h, működési idő 46 perc, GPS, akadály észlelése, AutoStart, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,77 × 28,3 × 34,75 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,03 × 9,63 × 22,1 cm (Ma×Sz×H), tömege 895 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C1
Változat
979 070 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
DJI Mavic 3 Classic (DJI RC) Fly More Combo 979 070 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC) Fly More Combo

Fedezd fel a környezetedet élőben a Mavic 3 Classic drónnal

Felejthetetlen pillanatok és lélegzetelállító felvételek rögzítése. Csodáld meg a környezetedet élőben. A DJI Mavic 3 Classic drón Hasselblad kamerával büszkélkedhet, amely 4/3 CMOS érzékelővel rendelkezik, és akár 5,1K HD videók rögzítésére is képes. A drón számos újításon esett át, amelyek még simábbá és gördülékenyebbé teszik a repülést. Az automatikus akadályfelismerés megbízhatóan védi a DJI Mavic 3 Classic drónt a balesetektől. Ha szeretnéd, a drón egy gombnyomással visszatérhet arra a helyre, ahonnan felszállt, ugyanezt teszi, ha elveszíti a jelet. A DJI Mavic 3 Classic drón akár 15 km-es távolságig is képes HD videót továbbítani. Az akkumulátor élettartamát is javították, így a drón akár 46 percig is képes a levegőben maradni. A csomag tartalmazza a drónt, a töltőadaptert, az akkumulátort, a tartalék propeller készletet, a tartalék vezérlőpálcákat, az USB töltőkábelt és a DJI RC vezérlőt.

DJI Mavic 3 Classic drón

Hasselblad 4/3 CMOS kamera

DJI Mavic 3 Classic drón

5,1K HD video[1]

DJI Mavic 3 Classic drón

Maximális repülési idő 46 perc[2]

DJI Mavic 3 Classic drón

Minden irányban történő akadályérzékelés[3]

DJI Mavic 3 Classic drón

HD videoátvitel 15 km-es távolságon keresztül[4]

DJI Mavic 3 Classic drón

Fejlett RTH

A Mavic 3 Classic teljes mértékben kihasználja a Hasselblad Természetes Színmeghatározást (HNCS)

Annak érdekében, hogy a drón kompromisszumok nélkül a legjobb minőségű képeket rögzítse, a Hasselblad ikonikus svéd márka kifejezetten a DJI Mavic 3 Classic drónhoz szabta az L2D-20c fényképezőgépét. 4/3 CMOS kamerát használ, amely nemcsak nagyobb felbontást és dinamikatartományt biztosít a DJI Mavic 3 Classic drónnak, hanem csökkenti a zajt gyenge fényviszonyok mellett. A Hasselblad szigorú szabványokhoz tartja magát, mind a hardver teljesítményére, mind a képfeldolgozó algoritmusokra vonatkozóan. A DJI Mavic 3 Classic drón képminősége új magasságokba emelkedik. A Hasselblad filozófiájának szerves része, hogy nem hagyatkozik kizárólag az utófeldolgozásra. Ezért a drónban használt kamerák rendkívül pontos és természetes színekkel rögzítik a képeket. Ezek is pixelszinten kalibráltak, és beépített HNCS (Hasselblad Natural Colour Solution) funkcióval rendelkeznek. A színpontosságot az érzékelő által rögzített színadatok az egyedi algoritmus segítségével történő átalakításával érik el.

Hasselblad kamera paraméterei:

  • 20 MP — effektív képpontok
  • 12 bites RAW — Színmélység
  • 12.8 Stops — Fényérték dinamikatartomány
  • f/2.8-f/11 — Állítható rekeszérték
  • 24 mm — Egyenértékű autofókusz távolság
  • VDAF — Vision Detection Auto Focus technológia

A DJI Mavic 3 Classic drón profi képeket készít

Rögzíts lenyűgöző felvételeket 5.1K/50 FPS sebességgel, vagy szuperéles részleteket a Supersampling technológiával 4K/60 képkocka/másodperc sebességgel. A nagy felbontás és a nagy képkockasebesség egyaránt zökkenőmentesen biztosítja a lassított HD-videókat. A DJI Mavic drón 10 bites D-Log színprofilt használ, amely természetes színátmeneteket biztosít a fénypontok és árnyékok maximális részletessége mellett. A HLG támogatással nagyobb dinamikatartományt kapsz, így időt takaríthatsz meg az utómunka során, mivel nem kell olyan gyakran finomhangolnod a színeket. Az Éjszakai felvételek üzemmódban a DJI Mavic 3 Classic drón optimalizálja a gyenge fényviszonyok között készült felvételeket, és csökkenti a zajt a tisztább képek elérése érdekében.

Élvezd ki a hosszabb repülést

A DJI Mavic 3 Classic drón kompatibilis a Mavic 3 akkumulátorokkal, amelyekkel 40 percig lebeghetsz és 46 percig repülhetsz[2]. Így rengeteg időd marad lenyűgöző képek és videók készítésére.

  • Lebegési idő: 40 perc
  • Repülési idő: 46 perc

Könnyebb repülés, maximális biztonság

Ne aggódj a zord környezet miatt, mert a DJI Mavic 3 Classic drón az APAS 5.0 minden irányban működő akadályérzékeléssel rendelkezik. Az alsó és felső kamerarendszer segítségével a drón letapogatja a környezetét, hogy feltérképezze a terepet és felismerje az akadályokat. Az új pilóták is képesek lesznek repülni a Mavic 3 Classic-kal és zökkenőmentes felvételeket készíthetnek. A DJI Mavic 3 Classic drón a Decimeter-level high-precision pozicionálásnak köszönhetően stabilan képes lebegni. Ez az ideális megoldás hosszú expozíciójú felvételek készítéséhez. A drón tempomatra is állítható, így könnyedén képes repülni bármilyen irányba anélkül, hogy folyamatosan nyomogatnod kellene a vezérlőt.

A DJI Mavic 3 Classic fejlett RTH-val rendelkezik

A drón sikeresen ötvözi a hagyományos és a fejlett RTH technológiákat. A továbbfejlesztett automatikus visszatérési funkció mindig biztonságosan és optimális úton vezeti vissza a DJI Mavic 3 Classic drónt a kiindulási pontra,

A Mavic 3 Classic drón képes nagy távolságokra videót továbbítani

Az akár 15 km[4] átviteli távolságnak köszönhetően a DJI Mavic 3 Classic drónnal messzebbre és nyugodtabban repülhetsz. Az O3+ átvitel ugyanis 1080p/60 képkocka/másodperc[5] sebességgel képes élőben közvetíteni[5]. Ez azt jelenti, hogy a kamerából származó kép a kamera által ténylegesen rögzítetthez hasonló specifikációkkal jelenik meg. Ezáltal a Mavic 3 Classic jobban reagál a vezérlésre.

A DJI Mavic 3 Classic drón hasznos funkciókat kínál az intuitív alkotáshoz

A DJI korszerű drónja számos fejlett funkcióval rendelkezik az egyszerű és intuitív alkotások érdekében

ActiveTrack 5.0 — A kijelölt tárgy precíz követése, mindig pontosan a drón érzékelőjében tartja a tárgyat.

MasterShots — Ezzel a funkcióval a Mavic 3 Classic drón automatikusan készít videókat és szerkeszti őket, hogy filmszerű felvételeket készítsen.

QuickShots — Használd ki az előre beállított módokat a professzionális drónmozgásokhoz, mint például a Dronie, Rocket, Circle és Helix.

Hyperlapse — Olyan felvételeket készíthetsz, amelyek felgyorsítva megörökítik az idő múlását.

Panoráma — Nagyobb, részletesebb felvételek készítése a környezetedről.

Nagy sebességű átvitel - QuickTransfer — Gyorsan és egyszerűen továbbíthatod a rögzített videókat okostelefonodra szerkesztés vagy közvetlen megosztás céljából.

Tartozékok széles választéka a DJI Mavic 3 Classic drónhoz

DJI Mavic 3 Classic ND Filters Set

DJI Mavic 3 Classic ND Filters Set[6]

A Filters Set az ND8/16/32/64 szűrőket tartalmazza.

DJI Mavic 3 Classic Wide-Angle Lens

DJI Mavic 3 Classic Wide-Angle Lens[6]

Az objektív kompatibilis a Mavic 3 Classic Hasselblad kamerájával. Ultra széles látószögű, 108°-os látószöget biztosít, hogy minden képkockán a legtöbbet rögzíthessen.

DJI RC távvezérlő

DJI RC

A DJI RC távirányítóval kivételes irányítási élményben lesz részed. Könnyű testtel, HD kijelzővel és extra hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, és támogatja a DJI O3+ videóátviteli technológiát.

DJI RC Pro távvezérlő

DJI RC Pro[6]

A DJI RC Pro távirányító 1000 nit fényerejű kijelzővel, nagy teljesítményű processzorral és 15 km-es videóátvitel támogatásával rendelkezik. Ez teszi a DJI RC Pro-t ideális választássá a professzionális alkotók számára.

DJI 65W Portable Charger

DJI 65W Portable Charger

Tartalmaz egy 65 W-os USB-C kábellel ellátott töltőt a Mavic 3 Classic akkumulátorának töltéséhez. A további USB-A port és USB-C adatkábel segítségével a távirányítót is töltheted egyidejűleg az akkumulátorral.

DJI Mavic 3 Battery Charging Hub

DJI Mavic 3 Battery Charging Hub

Egy 65 W-os hordozható töltőhöz vagy egy autós töltőhöz csatlakoztatva a DJI Mavic 3 Battery Charging Hub három akkumulátor töltésére képes. Az akkumulátortöltő központ növeli a hatékonyságot azáltal, hogy az akkumulátorokat szekvenciálisan tölti a maradék energia mennyiségének megfelelően, a teljesen feltöltött akkumulátorok kapnak először áramot.

A DJI Mavic 3 Classic (DJI RC) drón csomag tartalma


  • * A DJI Mavic 3 sorozatgyártott modeljével tesztelve, zárt és akadálymentes környezetben, kedvező körülmények között. A tényleges eredmények a környezettől, a használattól és a firmware verziótól függően változhatnak.
  • ** Az oldalon található összes videó és fotó a helyi törvények és előírások szigorú betartásával készült. A felhasználóknak mindig szigorúan a repülési területükre vonatkozó helyi törvényeknek és előírásoknak megfelelően kell repülniük.
  • Az ActiveTrack nem érhető el 4K-nál nagyobb videofelbontás vagy 60 fps-nél nagyobb képkockasebesség esetén.
  • A mérés a Mavic 3 Classic segítségével történt, miközben állandó 32,4 km/h sebességgel repültünk szélcsendes körülmények között, tengerszinten, amíg az akkumulátor el nem érte a 0%-ot. Az adatok csak referenciaként szolgálnak. Figyelj a DJI Fly alkalmazásban a repülés közbeni RTH figyelmeztetésekre.
  • NE üzemeltesd a drónt kedvezőtlen időjárási körülmények között, beleértve a 12,8 m/s-ot meghaladó erős szelet, havat, esőt, ködöt, jégesőt vagy villámlást. NE repülj a drónnal 6000 m (19 685 ft) vagy annál nagyobb tengerszint feletti magasságban. NE repülj a drónnal olyan környezetben, ahol a hőmérséklet -10° C (14° F) alatt vagy 40° C (104° F) felett van.
  • NE szállj fel mozgó tárgyakról, például autókról vagy hajókról. NE repülj fényvisszaverő felületek, például víz vagy hó közelében. Ennek elmulasztása korlátozhatja a kamerarendszert. Ha a GNSS-jel gyenge, a drónt jó megvilágítású és jól látható környezetben használd. A gyenge környezeti megvilágítás a kamerarendszer rendellenes működését okozhatja.
  • NE repülj mágneses vagy rádio interferenciával terhelt területek közelében. A mágneses vagy rádiófrekvenciás zavarok gyakori forrásai közé tartoznak a Wi-Fi hotspotok, routerek, Bluetooth-eszközök, nagyfeszültségű távvezetékek, nagy adóállomások, radarállomások, mobil bázisállomások és adótornyok.
  • Sivatagi vagy tengerparti területeken történő indításkor ügyelj arra, hogy ne kerüljön homok a drónba. Repülj a drónnal nyílt területen. Az épületek, hegyek és fák blokkolhatják a GNSS-jelet, és befolyásolhatják a fedélzeti iránytűt.
  • Zavartalan, interferenciamentes környezetben, 15 km-es maximális repülési távolsággal mérve az FCC kompatibilis környezetben. A fenti adatok az egyes szabványok szerinti legtávolabbi kommunikációs hatótávolságot mutatják az egyirányú, vissza nem térő járatok esetében. Figyelj az RTH emlékeztetőkre a DJI Fly alkalmazásban a repülés során.
  • Kültéri nyílt környezetben, interferencia nélkül teszteltük. A tényleges felbontás az átviteli jel minőségétől függően változhat.
  • Magában kerül értékesítésre

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria Kész!
Konstrukció
Összecsukható Kész!
Használat
Professzionális Kész!
Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Max. magasság
500 m Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria Kész!

Típus

Konstrukció
Összecsukható Kész!
Használat
Professzionális Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Max. magasság
500 m Kész!
Maximális tengerszint feletti magasság
6 000 m Kész!
Maximális sebesség
68 km/h Kész!
Működési idő
46 perc Kész!
Átviteli hatótávolság
15 000 m Kész!
Átvitel hatótávolsága (CE)
8 000 m Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, AutoStart, Magasság megtartása, Objektumkövetés Kész!
Maximum szélerősség
12 m/s Kész!
Maximális üzemi hőmérséklet
40 °C Kész!
Minimális üzemi hőmérséklet
-10 °C Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
5.1K (5120 × 2700) Kész!
Videoformátumok
Mov, MP4, H.264, H.265 Kész!
Fotó max. felbontása
20 Mpx Kész!
Fényképformátumok
RAW , JPEG, DNG Kész!
Látómező
84 ° Kész!
Digitális zoom
3 × Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Memória

Belső memória
8 GB Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
SD kártya max. méret
256 GB Kész!
Kompatibilis memóriakártyák
Micro SDHC, Micro SDXC Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Akkumulátor-kapacitás
5 000 mAh Kész!
Töltési idő
96 perc Kész!
Távirányítóban lévő elemek száma
1 db Kész!

Méret

Szélesség (összehajtva)
9,63 cm (96,3 mm) Kész!
Hossz (összehajtva)
22,1 cm (221 mm) Kész!
Magasság (összehajtva)
9,03 cm (90,3 mm) Kész!
Szélesség (szétnyitva)
28,3 cm (283 mm) Kész!
Hossz (szétnyitva)
34,75 cm (347,5 mm) Kész!
Magasság (szétnyitva)
10,77 cm (107,7 mm) Kész!

Tömeg

Tömeg
895 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Táska, Drón, Akkumulátor a drónhoz, Töltő adapter, Töltőállomás, Pótalkatrészek Kész!

Jogi kategória

Alkategória
A1 Kész!
Osztály
C1 Kész!
Több paraméter

További változatok DJI Mavic 3 Classic (DJI RC) Fly More Combo termékhez:

DJI Mavic 3 Classic (Drone Only)

Drón kamerával - 5,1K (5120 × 2700) videófelbontás, max. fotófelbontás 20 Mpx, 3× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 15000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 68 km/h, működési idő 46 perc, GPS, akadály észlelése, AutoStart, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,77 × 28,3 × 34,75 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,03 × 9,63 × 22,1 cm (Ma×Sz×H), tömege 895 g, jogi alkategória A1
Kosárba
640 150 Ft
Szállításra kész 1 db
 

DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo

Drón kamerával - 5,1K (5120 × 2700) videófelbontás, 3× digitális zoom, HDR mód, panorama, SD kártya max. mérete 256 GB, 8000 m átviteli távolság, max. sebesség 68 km/h, működési idő 46 perc, magasság megtartása, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,8 × 28,3 × 34,8 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,03 × 9,63 × 22,1 cm (Ma×Sz×H), tömege 895 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C1
Kosárba
916 230 Ft
Szállításra kész 3 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Mavic 3 Classic (DJI RC) Fly More Combo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Mavic 3 Classic (DJI RC) Fly More Combo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Mavic 3 Classic (DJI RC) Fly More Combo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Mavic 3 Classic (DJI RC) Fly More Combo.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ