AP+ nový vizuál Samsung HU TV launch

DJI Mavic 3 Classic (Drone Only)

Termékkatalógus
DJI Mavic 3 Classic (Drone Only)
4,9 8 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Drón kamerával - 5,1K (5120 × 2700) videófelbontás, max. fotófelbontás 20 Mpx, 3× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 15000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 68 km/h, működési idő 46 perc, GPS, akadály észlelése, AutoStart, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,77 × 28,3 × 34,75 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,03 × 9,63 × 22,1 cm (Ma×Sz×H), tömege 895 g, jogi alkategória A1
Változat
640 150 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  DJI22_65 Termékszám:  CP.MA.00000579.01 Gyártó honlapja:
DJI Mavic 3 Classic (Drone Only) 640 150 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Akciós szettek

705 440 Ft
Szett megvásárlása

DJI Mavic 3 Classic (Drone Only)

Fedezd fel környezetedet élőben a Mavic 3 Classic drónnal

Felejthetetlen pillanatok és lélegzetelállító képek rögzítése. Csodáld meg élőben a környezetedet. A DJI Mavic 3 Classic drón Hasselblad kamerával büszkélkedhet, amely 4/3 CMOS érzékelővel rendelkezik, és akár 5,1K HD videók rögzítését is lehetővé teszi. A drón számos újításon esett át, amelyek még simábbá és gördülékenyebbé teszik a repülést. Az automatikus akadályfelismerés megbízhatóan védi a DJI Mavic 3 Classic drónt a balesetektől. Ha szeretnéd, a drón egy gombnyomással visszatérhet arra a helyre, ahonnan felszállt, és ugyanezt teszi, ha elveszíti a jelet. A DJI Mavic 3 Classic drón akár 15 km távolságra is képes HD videót továbbítani. Az akkumulátor élettartama is javult, a drón akár 46 percig is kibírja a nyugodt levegőben. A csomagban egy akkumulátorral ellátott drón található.

DJI Mavic 3 Classic drón

Hasselblad 4/3 CMOS kamera

DJI Mavic 3 Classic drón

5,1K HD videó[1]

DJI Mavic 3 Classic drón

Max. repülési idő 46 perc[2]

DJI Mavic 3 Classic drón

Minden irányban történő akadályérzékelés[3]

DJI Mavic 3 Classic drón

HD videoátvitel 15 km-es távolságon keresztül[4]

DJI Mavic 3 Classic drón

Fejlett RTH

A Mavic 3 Classic teljes mértékben kihasználja a Hasselblad természetes színmegoldását (HNCS)

Annak érdekében, hogy a drón kompromisszumok nélkül a legjobb minőségű képeket rögzítse, a Hasselblad ikonikus svéd márka a DJI Mavic 3 Classic drónhoz igazította L2D-20c légi fényképezőgépét. 4/3 CMOS érzékelőt használ, amely nemcsak nagyobb felbontást és dinamikatartományt biztosít a DJI Mavic 3 Classic drónnak, hanem csökkenti a zajt gyenge fényviszonyok között. A Hasselblad szigorú szabványokat tart be mind a hardver, mind a szoftver algoritmusok teljesítménye tekintetében. A DJI Mavic 3 Classic drón képminősége új magasságokba emelkedett. A Hasselblad filozófiájának szerves része, hogy nem hagyatkozik kizárólag az utófeldolgozásra. Ezért a drónban használt kamerák rendkívül pontos és természetes színekkel rögzítik a képeket. Ezek is pixelszinten kalibráltak, és beépített HNCS (Hasselblad Natural Colour Solution) funkcióval rendelkeznek. A színpontosság az érzékelő által rögzített színadatok egyedi algoritmus segítségével történő átalakításával érhető el.

Hasselblad fényképezőgép paraméterei:

  • 20 MP -Hatékony pixelek
  • 12 bites RAW -A kép színmélysége
  • 12.8 Footage -Natív dinamikatartomány
  • f/2.8-f/11 -Állítható rekesz
  • 24 mm -Egyenértékű gyújtótávolság
  • VDAF -Autofókusz technológia látásérzékeléssel

A DJI Mavic 3 Classic drón profi képeket készít

Rögzíts lenyűgöző felvételeket 5.1K/50 FPS sebességgel, vagy rögzíts szuperéles részleteket a szuper-mintavételezési technológiával 4K/60 képkocka/másodperc sebességgel. A nagy felbontás és a magas képkockasebesség egyaránt gond nélkül biztosítják a lassított HD-videókat. A DJI Mavic drón 10 bites D-Log technológiát használ, amely természetes színátmeneteket biztosít a fénypontok és árnyékok maximális részletességével. A HLG-támogatással nagyobb dinamikatartományt élvezhetsz, így időt takaríthatsz meg az utómunkálatok során, mivel gyakran nem kell a színeket finomítani. Az Éjszakai felvételek üzemmódban a DJI Mavic 3 Classic optimalizálja a gyenge fényviszonyok között készült felvételeket, és csökkenti a zajt a tisztább képek érdekében.

Élvezd a hosszabb repülést

A DJI Mavic 3 Classic drón kompatibilis a Mavic 3 akkumulátorokkal, így 40 percig lebeghet és 46 percig repülhet. [2] .Ennek köszönhetően rengeteg időd marad lenyűgöző képek és videók készítésére.

  • A lebegés időtartománya: 40 perc
  • A repülés időtartománya:46 perc

Egyszerűsített repülés, maximális biztonság

Ne aggódj a zord környezet miatt, mert a DJI Mavic 3 Classic drón APAS 5.0 mindenirányú akadályérzékeléssel rendelkezik. A drón alsó és felső kamerarendszerével pásztázza a környezetét, hogy feltérképezze a terepet és felismerje az akadályokat. Az új pilóták is képesek lesznek a Mavic 3 Classic reptetésére és zökkenőmentes felvételek készítésére. A DJI Mavic 3 Classic nagy pontosságú, deciméteres pontosságú pozicionálással stabilan lebeghet. Ez az ideális megoldás hosszú expozíciójú felvételek készítéséhez. A drón tempomatra is állítható, így könnyebben repülhet bármilyen irányba anélkül, hogy folyamatosan nyomogatnod kellene a vezérlőbotot.

A DJI Mavic 3 Classic fejlett RTH-val rendelkezik

A drón sikeresen ötvözi a hagyományos és a fejlett RTH technológiákat. A továbbfejlesztett automatikus visszatérési funkció mindig biztonságosan és optimálisan vezeti vissza a DJI Mavic 3 Classic drónt a kiindulási/otthonpontra.

A Mavic 3 Classic drón nagy távolságokra képes videót továbbítani

Akár 15km-es[4] átviteli távolságnak köszönhetően, a DJI Mavic 3 Classic drónnal messzebbre és nyugodtabban repülhetsz. Az O3+ 1080p/60 képkocka/másodperc sebességgel képes élő közvetítésre. [5] .Ez azt jelenti, hogy a kamera képe a kamera által ténylegesen rögzített képhez hasonló specifikációkkal jelenik meg. Ezáltal a Mavic 3 Classic jobban reagál a vezérlésre.

A DJI Mavic 3 Classic drón hasznos funkciókat kínál az intuitív alkotáshoz

A DJI legmodernebb drónja számos fejlett funkcióval rendelkezik az egyszerű és intuitív alkotás érdekében.

ActiveTrack 5.0 -az érdeklődésre számot tartó tárgy pontos követése mindig pontosan a drón érzékelőjében tartja azt.

MasterShots -ezzel a funkcióval a Mavic 3 Classic drón automatikusan videót készít és szerkeszt, hogy filmszerű felvételeket készíthessen.

QuickShots -Használd az előre beállított üzemmódokat a professzionális drónmozgásokhoz, mint például a Dronie, Rocket, Circle és Helix.

Hyperlapse -olyan felvételekkel, amelyek megörökítik az idő felgyorsult múlását.

Panoráma -nagyobb és részletesebb felvételeket készíthetsz a környezetedről.

Nagysebességű QuickTransfer átvitel -A videókat gyorsan és egyszerűen átviheted okostelefonodra szerkesztés vagy megosztás céljából.

Kiterjedt tartozékválaszték a DJI Mavic 3 Classic drónhoz

DJI Mavic 3 klasszikus ND szűrőkészlet

DJI Mavic 3 klasszikus ND szűrőkészlet[6]

A szűrőkészlet ND8/16/32/64 szűrőket tartalmaz.

DJI Mavic 3 Classic széles látószögű objektív

DJI Mavic 3 Classic széles látószögű objektív[6]

Az objektív kompatibilis a Hasselblad Mavic 3 Classic fényképezőgéppel. 108°-os ultraszéles látószöget biztosít, hogy minden képkockában többet rögzíthessen.

DJI RC távirányító

DJI RC

A DJI RC távirányítóval a drónokhoz kivételes irányítási élményben lesz részed. A vezérlő könnyű testtel, HD kijelzővel és extra hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, és támogatja a DJI O3+ videóátviteli technológiát.

DJI RC Pro távirányító

DJI RC Pro[6]

A DJI RC Pro távirányító 1000 nit fényerejű kijelzővel, nagy teljesítményű processzorral és 15 km-es videóátvitel támogatásával rendelkezik. Ezért a DJI RC Pro ideális választás a professzionális alkotók számára.

DJI 65W hordozható töltő

DJI 65W hordozható töltő

Tartalmaz egy 65 W-os USB-C kábelt a Mavic 3 Classic akkumulátorának töltéséhez. A mellékelt további USB-A porttal és USB-C adatkábellel egyidejűleg töltheted a távirányítót.

DJI Mavic 3 akkumulátor-töltő hub

DJI Mavic 3 akkumulátor-töltő hub

Egy 65 W-os hordozható töltőhöz vagy autós töltőhöz csatlakoztatva a DJI Mavic 3 akkumulátortöltő központ három akkumulátor töltésére bővíthető. Az akkumulátortöltő központ javítja a hatékonyságot azáltal, hogy az akkumulátorokat a fennmaradó energia mennyiségének megfelelően szekvenciálisan tölti, a teljesen feltöltött akkumulátorok kapnak először áramot.

DJI Mavic 3 Classic drón csomag tartalma


  • * A DJI Mavic 3 Classic sorozatgyártású modellel teszteltük beltéri környezetben, kedvező körülmények között, akadálytalan vezeték nélküli jel mellett. A tényleges eredmények a környezettől, a használattól és a firmware verziójától függően változhatnak.
  • ** Az oldalon található összes videó és fotó a helyi törvények és szabályzatok szigorú betartásával készült. A felhasználóknak mindig a repülési területükre vonatkozó helyi törvények és előírások szigorú betartásával kell repülniük.
  • Az ActiveTrack nem érhető el 4K-nál nagyobb videofelbontás vagy 60 fps-nél nagyobb képkockasebesség esetén.
  • A Mavic 3 Classic készülékkel mért értékek 32,4 km/h állandó sebességgel, szélcsendben, tengerszinten, amíg az akkumulátor el nem érte a 0%-ot. Az adatok csak tájékoztató jellegűek. Figyelj a DJI Fly alkalmazásban a repülés közbeni RTH figyelmeztetésekre.
  • NE használd a drónt kedvezőtlen időjárási körülmények között, beleértve a 12,8 m/s-ot meghaladó erős szelet, hóesést, az esőt, ködöt, jégesőt vagy villámlást. NE repülj a drónnal 6000 m (19 685 ft) vagy annál magasabb tengerszint feletti magasságban. NE üzemeltesd a drónt olyan környezetben, ahol a hőmérséklet -10 °C (14 °C) alatt vagy 40 °C (104 °C) felett van.
  • NE REPÜLJmozgó tárgyaktól, például autóktól vagy csónakoktól közel. NE repül fényvisszaverő felületek, például víz vagy hó közelében. Ellenkező esetben a kamerarendszer korlátozható. Ha a GNSS-jel gyenge, repüljön a drónnal olyan környezetben, ahol jó a megvilágítás és a látási viszonyok. A gyenge környezeti megvilágítás a kamerarendszer rendellenes működését okozhatja.
  • NE repülj mágneses vagy rádiózavarral terhelt területek közelében. A mágneses vagy rádiós interferencia gyakori forrásai közé tartoznak a Wi-Fi hotspotok, routerek, Bluetooth-eszközök, nagyfeszültségű vezetékek, kiterjedt műsorszóró állomások, radarállomások, mobil bázisállomások és adótornyok.
  • Induláskorsivatagi vagy tengerparti területeken ügyelj arra, hogy ne kerüljön homok a drónba. Repülj a drónnal nyílt területeken. Az épületek, hegyek és fák blokkolhatják a GNSS-jelet, és befolyásolhatják a fedélzeti iránytűt.
  • Zavartalan környezetben, interferencia nélkül, legfeljebb 15 km-es repülési távolságban mért értékek. az FCC-nek megfelelően. A fenti ábrák az egyes szabványok szerinti legtávolabbi kommunikációs hatótávolságot mutatják az egyirányú, vissza nem térő járatok esetében. Figyelj az RTH emlékeztetőkre a repülés sorána DJI Fly alkalmazásban.
  • Kültéri nyílt környezetben, interferencia nélkül teszteltük. A tényleges felbontás változhataz átviteli jel minőségétől függően.
  • Külön megvásárolandó.

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia Kész!
Konstrukció
Összecsukható Kész!
Használat
Professzionális Kész!
Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Max. magasság
500 m Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia Kész!

Típus

Konstrukció
Összecsukható Kész!
Használat
Professzionális Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Max. magasság
500 m Kész!
Maximális tengerszint feletti magasság
6 000 m Kész!
Maximális sebesség
68 km/h Kész!
Működési idő
46 perc Kész!
Átviteli hatótávolság
15 000 m Kész!
Átvitel hatótávolsága (CE)
8 000 m Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, AutoStart, Magasság megtartása, Objektumkövetés Kész!
Maximum szélerősség
12 m/s Kész!
Maximális üzemi hőmérséklet
40 °C Kész!
Minimális üzemi hőmérséklet
-10 °C Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
5.1K (5120 × 2700) Kész!
Fotó max. felbontása
20 Mpx Kész!
Látómező
84 ° Kész!
Digitális zoom
3 × Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Memória

Belső memória
8 GB Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
SD kártya max. méret
256 GB Kész!
Kompatibilis memóriakártyák
Micro SDHC, Micro SDXC Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Akkumulátor-kapacitás
5 000 mAh Kész!
Töltési idő
96 perc Kész!
Távirányítóban lévő elemek száma
1 db Kész!

Méret

Szélesség (összehajtva)
9,63 cm (96,3 mm) Kész!
Hossz (összehajtva)
22,1 cm (221 mm) Kész!
Magasság (összehajtva)
9,03 cm (90,3 mm) Kész!
Szélesség (szétnyitva)
28,3 cm (283 mm) Kész!
Hossz (szétnyitva)
34,75 cm (347,5 mm) Kész!
Magasság (szétnyitva)
10,77 cm (107,7 mm) Kész!

Tömeg

Tömeg
895 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor a drónhoz Kész!

Jogi kategória

Alkategória
A1 Kész!
Több paraméter

További változatok DJI Mavic 3 Classic (Drone Only) termékhez:

DJI Mavic 3 Classic

Drón kamerával - 5,1K (5120 × 2700) videófelbontás, max. fotófelbontás 20 Mpx, 3× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 15000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 68 km/h, működési idő 46 perc, GPS, akadály észlelése, AutoStart, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,77 × 28,3 × 34,75 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,03 × 9,63 × 22,1 cm (Ma×Sz×H), tömege 895 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C1
Kosárba
685 030 Ft
Szállításra kész 1 db
 

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC)

Drón kamerával - 5,1K (5120 × 2700) videófelbontás, max. fotófelbontás 20 Mpx, 3× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 15000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 68 km/h, működési idő 46 perc, GPS, akadály észlelése, AutoStart, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,77 × 28,3 × 34,75 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,03 × 9,63 × 22,1 cm (Ma×Sz×H), tömege 895 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C1
Kosárba
750 310 Ft
Előrendelést felveszünk
 

DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo

Drón kamerával - 5,1K (5120 × 2700) videófelbontás, 3× digitális zoom, HDR mód, panorama, SD kártya max. mérete 256 GB, 8000 m átviteli távolság, max. sebesség 68 km/h, működési idő 46 perc, magasság megtartása, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,8 × 28,3 × 34,8 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,03 × 9,63 × 22,1 cm (Ma×Sz×H), tömege 895 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C1
Kosárba
916 230 Ft
Szállításra kész 3 db
 

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC) Fly More Combo

Drón kamerával - 5,1K (5120 × 2700) videófelbontás, max. fotófelbontás 20 Mpx, 3× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, 8 GB belső memória, SD kártya max. mérete 256 GB, 15000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 68 km/h, működési idő 46 perc, GPS, akadály észlelése, AutoStart, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,77 × 28,3 × 34,75 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,03 × 9,63 × 22,1 cm (Ma×Sz×H), tömege 895 g, jogi alkategória A1, jogi osztály C1
Kosárba
979 070 Ft
Szállításra kész 1 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Mavic 3 Classic (Drone Only) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Mavic 3 Classic (Drone Only). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Mavic 3 Classic (Drone Only). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Mavic 3 Classic (nur Drohne). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Mavic 3 Classic (nur Drohne).
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ