Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

DJI Phantom 3 Advanced

Termékkatalógus
DJI Phantom 3 Advanced
4,9 40 értékelés
Drón - 2,7K (2704×1520) pixeles kamera, 2.7K kamera, átviteli hatótávolság: 2000 m, 57,6 km/h max. sebesség, autostart, gps, online átvitel, összetétel, automata leszállás és képstabilizátor, memóriakártya-nyílás max. 64 GB-os microSD, tömege: 1280 g, csomag tartalma: távirányító, akkumulátor, modell és beépített kamera
Kód:  CVI513 Termékszám:  CP.PT.000138 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI Phantom 3 Advanced


Készítsen Ön is lélegzetelállítóan gyönyörű, profi tájképeket, örökítse meg őket rendkívül jó minőségű videofelvételeken és fényképeken! A forradalmi, négyrotoros DJI Phantom 3 Advanced drónnal olyan magasságokból és látószögekből örökíthet meg eseményeket, melyekről eddig még senki sem álmodott. A DJI Phantom 3 drónt akár 5km-es távolságból is kényelmesen irányíthatja. A digitális képátvitel a Lightbridge technológiával történik, mely 30 fps melletti 720p-es felbontásban garantálja a minőségi felvételeket.

 


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
DJI Phantom 3 Advanced
 

A legfontosabb tulajdonságai

  • háromtengelyes, 12 megapixeles 2.7k kamera
  • Rendkívül stabil repülés
  • GPS-rendszer a drón pontos helyzetének meghatározásához
  • Automatikus sebesség szabályozás és a környezet feltérképezése az intelligens érzékelők segítségével
  • Intuitív vezérlés nagy hatótávval és rengeteg praktikus funkcióval
  • Android operációs rendszer és alkalmazások az egyszerűbb, hatékonyabb és kényelmesebb működés érdekében

Biztonságos manőverezés

A DJI Phantom 3 Advanced szíve egy olyan „élő” vezérlőegység, mely folyamatosan értékeli az intelligens érzékelők által beszerzett, repülésre vonatkozó adatokat. Ennek a tulajdonságának hála, jelentős mértékben segít azon műveletek kivitelezésében, melyek a profi fotósok és operatőrök munkáját jellemzik. Az eszköz váza, melyen négy darab, egymástól függetlenül működő rotor található, könnyű és időtálló műanyagból készült. A négy rotor lehetővé teszi, hogy a drón az esetleges kevésbé ideális repülési körülmények esetén is könnyen irányítható legyen. A Phantom 3 drón pontos helyzetének meghatározását a GPS és a GLONASS rendszerek moduljai biztosítják. Ha a GPS jel túl gyenge, a drón pontos helyzetét a GLONASS modul határozza meg. Az ultrahangos érzékelők képesek a zárt térben történő pontos helymeghatározásra.

Tökéletes felvételek különböző szögekből

A példátlan minőségű videók és fényképek elkészítéséről a drónon található, 94°-os látószöggel rendelkező, 2.7k (2704 × 1520) kamera gondoskodik. Ez a kamera lehetővé teszi a részletgazdag, kristálytiszta, torzításmentes, nagy felbontású, élénk színekkel teli, tökéletes felvételek elkészítését.

A 30 képkocka/másodperc sebességű videofelvételek, és a 12 megapixeles fényképek készítésében jelentős segítséget nyújt a háromtengelyes felfüggesztés, mely számos változó dőlésszöget és maximális stabilitást biztosít. Készítsen Ön is egyedülálló, páratlan minőségű, éles felvételeket, olyanokat, melyekről eddig legfeljebb csak álmodott!

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
 DJI Phantom 3 Advanced
 

 

Foglalkozzon azzal, ami a legfontosabb

A Vision Positioning funkció a drón szerkezetének alján található érzékelők segítségével először részletesen feltérképezi az alatta lévő területet, majd kielemezi az adatokat. A kielemzett adatok értékeinek megfelelően állítja be az eszköz repülési sebességét. Ez a tulajdonság biztosítja a repülés közbeni biztonságérzetet, és lehetővé teszi azt, hogy Ön azzal foglalkozzon, ami a legfontosabb: a felvételek elkészítésével.

 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
DJI Phantom 3 Advanced
 

A vezérlő, ami mindenre gondolt

A DJI Phantom 3 Advanced drón vezérlője intuitív irányítást biztosít. A vezérlő az előnyök széles tárházát vonultatja fel: ergonomikus karok és gombok, videofelvétel készítése, fényképek készítések, expozíció. Ezeket a funkciókat az átlagon felüli hatótávolságának köszönhetően, akár 2km-ről is alkalmazhatja.

Hogy 100%-osan garantáljuk azt, hogy a drónja mindig visszatér Önhöz, beépítettünk a vezérlőbe egy gombot „Return home”, azaz, „hazatérés” funkcióval. A GPS rendszerrel együttműködve képes milliméter pontossággal kiszámítani a kiindulási helyhez vezető utat, és ha a drón túllépte a vezérlő hatótávolságát, vagy az akkumulátora lemerülőben van, biztonságosan el is vezeti oda. Az akkumulátor alacsony töltöttségi szintjére a világító dióda figyelmeztet.

 

Praktikus és kényelmes mobilalkalmazás

A következő nagy előny az ingyenesen hozzáférhető Android és iOS operációs rendszerekkel (okostelefonokkal és tabletekkel) kompatibilis, speciális DJI Pilot mobilalkalmazás, melynek segítségével könnyedén változtathat a kamera beállításain, automatikusan fel, illetve leszállhat, és online követheti nyomon a kamera által közvetített élő képet (720p felbontás), melyet a DJI Lightbridge funkciónak köszönhetően azonnal meg is oszthat a YouTube-on.

A felvételeket könnyedén szerkesztheti a Director alkalmazás segítségével, mely segítségével lélegzetelállító videó és fénykép-összeállításokat készíthet, melyekhez akár zenei aláfestést is csatolhat, így biztosítva az igazán egyedi hangulatot. A repülési szimulátor, mely lehetővé teszi manőverezési technikájának tökéletesítését, a felhasználói útmutató rengeteg tippje és trükkje, a repülési napló, melynek segítségével betekintést nyerhet a megtett utak részleteibe, beleértve a repülés időtartamát, és a rögzített felvételeket is, már csak hab a tortán.

 

 

Paraméterek

Konstrukció
Összecsukható Kész!
Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Automata leszállás, AutoStart Kész!
Max. videófelbontás
2.7K (2704 × 1520) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Típus

Konstrukció
Összecsukható Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Automata leszállás, AutoStart Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
2.7K (2704 × 1520) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Memória

SD-kártyahely
Igen Kész!
SD kártya max. méret
64 GB Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Távirányítóban lévő elemek típusa
Li-pol Kész!
Távirányítóban lévő elemek száma
1 db, 4 db Kész!

Tömeg

Tömeg
1 280 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Drón, Akkumulátor a drónhoz, Akkumulátor a vezérlőhöz Kész!

Haladó funkciók

Maximum sebesség
57,6 km/h Kész!
Átviteli hatótávolság
2 000 m Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Távirányító, Modell Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Phantom 3 Advanced Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Phantom 3 Advanced. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Phantom 3 Advanced. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smart-Drohne DJI Phantom 3 Advanced. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smart-Drohne DJI Phantom 3 Advanced.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ