Slevy s AP+ 30 dnů na vrácení

DJI Phantom 3 SE

Termékkatalógus
DJI Phantom 3 SE
4,3 7 értékelés
Drón - 4K kamera, 3 tengelyes képstabilizátor, hatótávolság: 4 km, üzemidőidő: mintegy 25 perc, max. Sebesség: 16 m/s (~58km/h), tömege: 1236 g, GPS, Downward Vision rendszer, micro SD foglalat (max.64GB)
Kód:  CVI512r Termékszám:  DJI0332 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI Phantom 3 SE


Készíts professzionális felvételeket a lélegzetelállító természeti szépségekról, és örökítsd meg őket videókon vagy képeken! A forradalmi, videoátvitelre képes DJI Phantom 3 SE quadrokopterrel soha nem látott jeleneteket örökíthetsz meg olyan magasságból és szögekből, amelyről még soha, senki se álmodott.


Dron DJI Phantom 3 SE z ptačí perspektivy
 

A DJI Phantom 3 SE drón főbb funkciói

  • 4K kamera, háromtengelyes képstabilizátorral
  • GPS-rendszer, amely meghatározza a Quadcopter pontos helyzetét
  • Downward Vision helymeghatározó modul - sebesség és magasságmérés a stabil repülés érdekében
  • Intuitív vezérlés magas hatótávval, valamint számos praktikus funkcióval
  • Android és iOS alkalmazásokkal az egyszerű kezelés érdekében

Biztonságos manőverek.

A DJI Phantom 3 SE egy miniatűr, valós idejű feldolgozóegységgel bír, amely a repülési adatok és a szenzorok rögzített értékeinek folyamatos analizálásával segít leküzdeni a sokszor tapasztalt operatőröket is kínos helyzetbe hozó akadályokat. Az eszköz könnyű, de mégis masszív és tartós műanyagból készült, valamint négy különálló motorral rendelkezik, amelyeknek hála kevésbé kedvező időjárási körülmények között is képes stabil repülésre.


Tökéletes felvételek, különböző szögekből.

A magas minőségű videók és képek rögzítéséhez a quadrokopter egy 4K felbontású optikával van szerelve, amely 94°-os látómezővel bír. Ez lehetővé teszi a kristálytiszta, megszakítások nélküli felvételek készítését, vibráló, élettel teli és valósághű színekkel.

A háromtengelyes képstabilizátor pedig nagyobb rugalmasságot biztosít a felvételek irányítása során, miközben maximális stabilitást garantál. Akár 30fps sebességű videók és elképesztő képek is készíthetők az eszközzel.

Dron DJI Phantom 3 SE s kamerou
 

A Phantom 3 SE minden információt feldolgoz.

A Vision Positioning funkció a drón alján található szenzorok segítségével előbb részletes leképezést alkot a terepről, majd az adatok kielemzését követően annak megfelelően választ sebességet. Ez még tovább növeli a repülés biztonságát, ezáltal a legfontosabb tevékenységre koncentrálhatsz: a felvételek rögzítésére.


Dálkový ovladač dronu DJI Phantom 3 SE
 

A távirányító, amely mindenre gondol.

A DJI Phantom 3 Standard egy intuitív távirányítóval vezérelhető, amely számos előnnyel bír; Az ergonomikus fogáson kívül kép- és videorögzítő gombokkal is fel van szerelve.

Annak érdekében, hogy a drónod 100%-os biztonsággal visszatérjen, implementáltuk a "Return Home" funkciót. A GPS rendszer milliméteres pontossággal képes meghatározni a felszállási pontot, a drón pedig egy biztonságos útvonalat követve visszatér oda, ha a jel elveszik, vagy ha az akkumulátor merülőfélben van. Természetesen a Return Home funkció manuálisan is aktiválható.

 


DJI Pilot - Egy praktikus App.

Egy kiváló bónusz, amely még kényelmesebbé teszi a drón használatát, a speciális DJI Pilot szoftver, amely ingyenesen elérhető okostelefonokra és tabletekre egyaránt. Az applikáció Android és iOS rendszerű eszközökre érhető el. Segítségével manuálisan állíthatod a kamera paramétereit, automatikusan felszállhatsz vagy landolhatsz, emellett 720p felbontású, valós idejű és online élőképet kapsz a drónról, amelyet azonnal streamelhetsz YouTube-on a DJI Lightbridge használatával.

Ezt követően szerkesztheted az anyagokat az egyszerűen kezelhető Director szerkesztővel, amely segítségedre lesz a videoszerkesztés és felvételeid gazdagabbá varázslása során - így egy különleges atmoszférával ruházhatod fel videóidat. Nem hiányozhat a szimulátor funkció sem, ahol maximumra prögetheted a menőverezési készségeidet. Emellett az alkalamzás egy használati útmutatóval, valamint egy repülési naplóval is rendelkezik, amelyben megtekintheted a korábbi repüléseid részleteit, és a közben készített felvételeket is.

 


A csomag tartalma:
Phantom 3 SE
3 tengelyes  4K kamera
Adóegység
1 × Akkumulátor (4480 mAh)
4 × beállított propeller
Hálózati töltő az akkumulátor és a jeladó töltéséhez
Kiegészítők
Angol nyelvű kézikönyv

 

Paraméterek

Konstrukció
Összecsukható Kész!
Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Automata leszállás, AutoStart Kész!
Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Típus

Konstrukció
Összecsukható Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Automata leszállás, AutoStart Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Távirányítóban lévő elemek típusa
Li-pol Kész!
Távirányítóban lévő elemek száma
1 db Kész!

Tömeg

Tömeg
1 236 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Drón Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Az a kérdésem,hogy az eu-ban forgalmazott verziók is tudjak azt bizonyos 4km-es hatótavot,én úgy tudom hogy csak az usa-ban forgalmazot FCC verziók tudjak csak,az eu verziok csak 500 m-es hatótavot jobb esetben 1km!!

Kérdések és válaszok: DJI Phantom 3 SE
Kiegészítők: DJI Phantom 3 SE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Phantom 3 SE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Phantom 3 SE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Phantom 3 SE.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ