Shop roku 30 dnů na vrácení

DJI Phantom 3 Standard

Termékkatalógus
DJI Phantom 3 Standard
4,5 39 értékelés
Drón - képátviteli egységgel, hatótávolság: akár 1 km, 500 m videó átvitel, 4480mAh-s Li-Pol akkumulátor, kamera 2.7K felbontással
Kód:  CVI512p Termékszám:  DJI0326 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI Phantom 3 Standard


Vegye szakmai felvételek lélegzetelállító táj és zvěčňujte van a magas minőségű videót és fényképet! A forradalmian Quadcopter DJI Phantom 3 Standard készlet videopřenosovou dokumentum a soha nem látott jelenetek a magasságtól és szögek, mi volt eddig senki álmodott. 


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Dron DJI Phantom 3 Standard

lényeges csíp

  • 2.7km kamera három tengely csukló
  • Rendkívül stabil repülést
  • GPS-rendszer határozza meg a pontos helyzetét Quadcopter
  • Automatikus sebesség szabályozás és terep feltérképezése intelligens érzékelők
  • Intuitív vezérlés magas tartományban, és a különböző gyakorlati jellemzői
  • Android operációs rendszer és alkalmazások egyszerűbb, hatékonyabb és kényelmesebb működés

biztonságos manőverezést

DJI Phantom 3 Standard řídí miniaturní "živý" počítač, který dronu na základě analýzy rychlosti letu a dat, získaných pomocí automatických senzorů,  pomáhá překonat všechny překážky, s nimiž se při své práci musí potýkat profesionální kameramani a fotografové. A készülék könnyű, habár rendkívül ellenálló műanyagból, és négy, egymástól független motorok, ami lehetővé teszi, szellős stabil kezelhetőséget, még kedvezőtlenebb repülési feltételek.

Tökéletes felvételek különböző szögekből

Hogy rögzítse példátlan minőségű videókat és fényképeket Quadcopter szolgálja 2.7km kamera lencse rendelkező 94 ° -os látómezőt. Ez lehetővé teszi, hogy elfog kristálytiszta, torzításmentes nagy felbontású képeket és élénk színeket leghitelesebb.

Felvétel frame rate 30 fps, és figyelembe képek nagy segítséget triaxiális zsanér, amely lehetővé teszi a nagyobb változékonyság dőlésszög, miközben a maximális stabilitás drone. Kényeztesse magát egy egyedülálló és páratlan képek kiváló élesség, amiről tudta behagy eddig úgy tűnik, így van!

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Dron DJI Phantom 3 Standard

Foglalkozni csak a legfontosabb

Vision helymeghatározó funkció érzékelők segítségével alján Quadcopter első részletes feltérképezése, a terep alatti, és az alapján későbbi elemzés megfelelő eszköz beállítja a sebességet a repülés. Hogy nyújtson a repülés még nagyobb biztonságot, így koncentrálhat kizárólag a legfontosabb tevékenységek: elfog felvételeket.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Dron DJI Phantom 3 Standard

A sofőr, aki azt hiszi, mindent

DJI Phantom Standard 3 vezérli az intuitív távirányító, amely széles körű ellátások; mellett ergonomikus fogantyú van szerelve gombokkal videók rögzítésére, fotózásról, az expozíciót. 

Ahhoz, hogy te 100% garancia, hogy a drone mindig megbízhatóan vissza a távirányító van szerelve a funkciógombot "haza". Ez együtt a továbbfejlesztett GPS rendszer milliméteres pontossággal számított felszállás és Quadcopter vele biztonságosan elvezeti Önt abban az esetben, ami mozog az ellenőrzés, vagy a készüléket akkumulátor lemerül, és ekkor megbízhatóan figyelmeztető lámpa.

Gyakorlati komfort alkalmazásokhoz

Kiváló bónusz, ami maximális kényelmet használata közben Quadcopter az ellenőrzés egy speciális alkalmazás DJI pilóta, ingyenes tabletták és okostelefonok az Android operációs rendszer, vagy az OS. Segítségével manuálisan is beállíthatja a kamera paraméterei, automata felszállás és leszállás, és adja át magát az online valósidejű és 720p, amely azonnal áramlott a YouTube-on, köszönhetően a DJI Lightbridge.

A felvett anyagot, akkor állítsa be a praktikus szerkesztő igazgatók, akik segítenek létrehozni egy valóban lélegzetelállító videó montázs és a felvételek gazdagítják a zene, amit ezen felül tolja egy teljesen egyedi hangulatot. Messze nem csak a krémet a szimulátor maximális irányíthatóság finomítani a technikát, a sor felhasználói útmutatók hasznos tippeket és trükköket, valamint repülési napló, ahol megtalálja áttekintést repülések, beleértve azok időtartamának vagy rögzített képeket és videókat.

További információk:

A csomag tartalma:
Phantom 3
3 tengelyes csuklós 2.7km kamera
8Gb micro SD kártya
adó
1 × meghajtó akkumulátor 4480 mAh
4 × beállított propeller
Hálózati töltő a repülési elem és adó
kis kiegészítők
Cseh kézikönyv

Paraméterek

Konstrukció
Összecsukható Kész!
Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Automata leszállás, AutoStart Kész!
Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Típus

Konstrukció
Összecsukható Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Automata leszállás, AutoStart Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Memória

SD-kártyahely
Igen Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Távirányítóban lévő elemek száma
1 db Kész!

Tömeg

Tömeg
1 216 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Drón, Akkumulátor a drónhoz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Webáruház! Az Önök által forgalmazott DJI Phantom 3 Standard, egyesek szerint már kifutó széria, és afelől érdeklődnék, hogy Önöknél meddig lesz elérhető ez a termék. Válaszukat előre is köszönöm! Köszönettel, Pethő Norbert.

Kérdések és válaszok: DJI Phantom 3 Standard
Kiegészítők: DJI Phantom 3 Standard Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Phantom 3 Standard. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Phantom 3 Standard. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Phantom 3 Standard.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ